Fiets bestelt netjes en op tijd geleverd top

Fiets niet geleverd.

Ik zou dinsdag 27 of vandaag woensdag 28 Februari mijn fiets ontvangen. Bleek gister dat er iets niet goed is gegaan in de communicatie tussen bezorger en Broekhuis Fietsen zelf. Contact op genomen met vervoerder, hadden wel een afspraak ingpland maar geen fiets om te leveren. Daarna contact opgenomen met broekhuizen die zou gelijk een nieuwe afspraak inplannen zodat ik de fiets morgen donderdag 29 februari binnen zou hebben. Ik heb niks vernomen over een nieuwe inplanning, ik word niet op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik heb vandaag proberen te bellen, na een lange tijd in de wacht gestaan te hebben heb ik het opgegeven. Ze nemen niet op. Is toch raar dat je overal maar achteraan moet gaan om duidelijkheid te krijgen. Ik heb 1100 euro afgetikt, vast niet de duurste fiets maar voor mij erg veel geld. Ik heb er geen problemen mee dat er iets fout gaat dat kan gebeuren maar het steekt me dat ik niet op de hoogte gehouden word. Ik hoop dat ik snel duidelijkheid krijg want dit is echt niet leuk. Bestel nummer #000000521

Snelle service. Goede communicatie.

Nette site, vlot geleverd

Ik was op zoek naar een Wahoo Roam v1 en Broekhuis kon deze nog leveren voor een nette prijs. Bestelling en levering zoals verwacht.

supertevreden!

twee nieuwe fietsen besteld bij Broekhuis in Groningen en ondanks dat ik zelf in Enschede woon had ik ze binnen een week al afgemonteerd en bezorgd aan huis, fantastisch!!

Хороший, добросовестный магазин.

Купил велосипед TREK X CALIBER 9! Отличный велосипед, полностью исправный и хорошо собранный уже в магазине, как я понял. Заказывал доставку курьером в Латвию. Велосипед привезли очень быстро в течении одной недели Shenker курьерская служба. Всё исправно в велосипеде. Также прилагался лист технического обслуживания перед продажей. Велосипед в собранном состоянии. Я доволен. Всё честно! Хорошая упаковка велосипеда, хоть и не оригинальная. Хорошая коммуникация с менеджером магазина Нилс Потзе. Отлично!

Wismarweg 18

9723 HB Groningen