Begon met te melden dat ik een klacht had over de vorige behandeling welke de eerste was bij SaChaLo. Zou bij de eerste behandeling bij een nieuwe client vermelden dat er een intake gesprek zou plaatsvinden tegen een vaststaand tarief zodat het geen verrassing is als deze kosten opgevoerd worden op de nota voor de uitgevoerde behandeling.
Kroon plotseling losgelaten. Ze deden écht hun best een moment te vinden in het drukke schema om mij te helpen.
Prettig bezoek. Uitleg over verschillende zaken. Mooi op tijd.
Goede ontvangst . Goede uitleg . Goede behandeling .
Meedenkend, aardig en behulpzaam.
Vriendelijke ontvangst en deskundige medewerkers
Goede en vriendelijke mensen
Heel vriendelijk. En netjes
Stelde gerust, rustige tandarts .Heel behulpzaam en kundig voor iemand met tandartsangst. Namen de tijd .
ze zijn goed,vriendelijk en zorgvuldig
Oke
SaChaLo is een fijne en deskundige tandartsenpraktjjk die haar vak verstaan. De praktijk straalt een huiselijke sfeer uit en ondanks dat ik naar de tandarts ga voel ik me op mijn gemak. Preventie staat bij SaChaLo hoog in het vaandel.
Fijne praktijk, iedereen even kundig. En hebben veel geduld met kinderen.
De behandeling werd uitgevoerd door mensen die weten wat ze doen. Wat ik belangrijk vind is dat dit ook rustig aan / voorzichtig gebeurd. Dat was zeker het geval. Ik had mijn zoontje van 5,5 maand meegenomen en dat ging goed, het personeel van SaChaLo ging ook hiermee super om!
Nemen netjes de tijd en geven ook goed advies
Groot verschil tov mijn vorige tandarts. Vooral desku diger
Snel, aardig , netjes . Fijn geholpen
Na een periode met een nare tandarts ervaring, bij SaChaLo uitgekomen. Heel fijn ontvangen, en nu inmiddels al weer een aantal jaren geleden. Vriendelijk en begripvolle dames!
Zie boven
Veronique is deskundig, vriendelijk en heel toegankelijk. Ik voel me altijd erg op mijn gemak en in vertrouwde handen.
Heel fijn en snel geholpen
Als patiënt voel ik me welkom en goed voorgelicht. Er is aandacht voor mijn persoonlijke voorkeuren. Er wordt goede adequate tandzorg verricht en deze is toegankelijk op de momenten dat ik het als patiënt nodig heb.