Voor alles word een oplossing gezocht.
vandaag ging gelukkig goed
Er wordt goed geluisterd, goed door hen gekeken en de behandeling wordt goed uitgelegd. En ze zijn allemaal heel vriendelijk tegenover de patient.
Top!
altijd vriendelijk en snel geholpen
Al het personeel dat rondloopt bij SaChaLo is deskundig en ontzettend aardig.
Goede behandeling gehad.
Monnique, is hartelijk, vriendelijk, meelevend en zeer kundig. Ze legt uit wat ze gaat doen en ook met kinderen kan ze uitstekend overweg. Ook de medewerksters wordt bij een probleem geval zoals ik om hun mening gevraagd. Ik heb bijna 3 uur in de stoel gelegen zonder verdoving maar ook zonder pijn.
Vriendelijk, afspraak is afspraak. Weinig wachttijd. Naar mijn idee juiste behandeling
super goed,beleefd en vriendelijk personeel nemen ruim de tijd voor elke behandeling
Tijdens mijn jaarlijkse controleafspraak ben ik weer goed, snel en deskundig geholpen. Werd door beide specialisten aardig ontvangen, -geholpen en uitgezwaaid.
Fijn persoonlijk contact. Heel bekwaam vriendelijk personeel.
Door vriendelijkheid-betrokkenheid - uitleg en advies zit je toch lekker ontspannen in de stoel.
Super vriendelijk personeel.
Al jaren mijn vaste tandarts. Ook nu ik een dorp verder woon. Ga zo door
Er hangt een fijne sfeer bij binnenkomst. Dit voelt relaxed. Dan zijn er zeer lieve en kundige assistentes aanwezig. Zij doen de eerste check en verwijderen tandsteen (zonder pijn) daarna de check van Monnique. Altijd effe een praatje.. Het is niet het leukste uitje naar de tandarts gaan maar bij SaChaLo is het zeker geen vervelend uitje.
Fijne sfeer en deskundig mensen
altijd vriendelijk, mijn vragen worden beantwoord, het gevoel dat er goed gekeken wordt naar wat nodig is
Duidelijke uitleg. Wat er moet en gaat gebeuren en vooral waarom.
Gedegen onderzoek voor tandsteenbehandeling , daarna preventieve uitleg en dan behandeling . Tevens in voor een sociaal praatje , ook zeer belangrijk .
Het gevoel dat er met aandacht, kunde en expertise mijn contolebehandeling werd verricht, geeft een prettig gevoel.
Geen klachten
Jaarlijkse check is heel prettig ervaren.