Niet lang hoeven te wachten, fijne behandeling met duidelijke uitleg.
Vriendelijk en nemen de tijd voor patiënten, super
Klantvriendelijk en deskundig
Na telefoon probleem de zelfde dag verholpen
Je voelt je er in hoeverre je je bij een tandarts op je gemak kunt voelen je op je gemak! Er wordt rekening met je gehouden.
Zij kunnen zich goed verplaatsen in mensen met angst voor de tandarts. Verder word je meestal snel geholpen met pijn of klachten.
Vriendelijke duidelijke uitleg wb de behandeling
Mijn gebit ziet er veel mooier uit na het vernieuwen van de vullingen aan mijn voortanden.
Geen gekke dingen.
Geen problemen
Altijd vriendelijk en persoonlijk! Het is fijn om bij SaChaLo langs te komen.
Was fijn geholpen door een en ander duidelijk te maken mbt verzekering. Erg kindvriendelijk.
Altijd vriendelijk en altijd kijken of er plaats is ook als je niet voor een controle komt en eventueel een snelle oplossing
zeer goede service uitleg zeer goed
Niet door Monique, maar door andere tandarts, naam vergeten
Geweldige aandacht aan de voorkant voor de mondzorg in preventieve zin. Sinds 3 jaar zijn wij in deze tandartsenpraktijk en kwamen van een geweldige tandarts. De ervaring hier steekt met kop en schouder boven alle andere ervaringen uit.
Ben heel goed geholpen ondanks mijn angst voor de tandarts Goede uitleg en heel vriendelijk. Ondanks jonge leeftijd, is mijn mening dat ze heel ervaren is.
hopelijk heeft de behandeling een goede uitwerking op de kaak
Het koste wel enige tijd om mijn afgebroken tand te repareren. Dat gebeurde met de nodige deskundigheid, geduld en creativiteit Het resultaat was meer dan prima! Ik ben dan ook erg tevreden
over het algemeen hele goede ervaringen bij deze tandarts, goede snelle behandeling, en goede adviezen.
Eerst vriendelijke geholpen door de preventieassistent. Vervolgens controle gehad door de tandarts, waarbij ik wederom fijn ben geholpen en goed advies heb gekregen.