was er voor de eerste keer het was heel goed
zijn vriendelijk en behulpzaam
Je snel en deskundig geholpen.
Fijne tandartspraktijk!
Ik heb veel schrik voor de tandarts maar hier wordt het steeds minder!!
prettig
Erg fijne praktijk. Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt heel secuur gewerkt.
Helemaal goed
Fijne praktijk
Eerste ervaring met deze tandarts die duidelijk alles uitlegt en met grote zorg behandeld wat ik bij mijn vorige tandartsen nooit heb meegemaakt. Dat maakt het een stuk prettiger om de tandarts (toch altijd een narig momentje) te bezoeken.
Prettig contact en deskundigheid
Meedenkend, vriendelijk, vlot en vooral eerlijk. Kwalitatief top.
Vriendelijk hebben voor je alle tijd
goede uitleg snelle behandeling aardige benadering
Alleen maar erg positieve ervaringen
Altijd vriendelijk, meedenkend en behulpsaam kom er al jaren .
Jullie doen het allemaal super leuk voor de kinderen en we waarderen jullie preventieve visie. Jullie flexibiliteit en klantvriendelijkheid is ook zeer waardevol voor ons.
Er wordt goed geluisterd en je wordt deskundig geholpen.
Wij zijn zeer tevreden. Ze zijn altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je. Zijn professioneel en zoeken dingen goed uit als je vragen hebt. Ik zou deze tandartspraktijk aan iedereen aan bevelen. Super!!!
Altijd vriendelijk en zeer professioneel. Wordt uitgebreid de tijd genomen
Kundig
Ik kom hier al 20 jaar, ik wordt hier altijd goed behandeld! (: Monnique Hermkens is gewoon een topper! ze zorgt altijd goed voor mij dat ik zonder trauma naar buiten loop!
Snel en uitstekend behandeld