Alles prima.
Super lieve medewerkers met engelengeduld voor kinderen. Mijn oudste kijkt er naar uit om weer naar de tandarts te mogen. Zo fijn!
Altijd fijn en vertrouwd
Als cliënt word je professioneel en heel vriendelijk geholpen. De zorg is van goede kwaliteit en er wordt gedaan wat nodig is, wat het vertrouwen geeft dat de gezondheid van je gebit en mond in goede handen is.
fasdfs
Gelijk vakkundig geholpen. Heel vriendelijk!
Snel, duidelijk en gericht
Het personeel is altijd erg vriendelijk en neemt de tijd. Er wordt veel uitleg gegeven en meegedacht met de vragen en wensen.
ik ben bij SaChaLo omringt door profesionals,en dat geeft een goed en warm gevoel.
we worden daar altijd met veel liefde en vriedelijkheid geholpen.
Klantvriendelijk en behulpzaam
Goede tandartspraktijk. Persoonlijke benadering, afgestemd op wens van blh
Tandarts neemt echt de tijd voor een praatje. Stelt me erg op mijn gemak. Heel fijn.
snel afspraak kunnen maken,. goed behandeld zover ik het kan beoordelen helemaal prima
fijn behandeld
er werd vooraf duidelijk gevraagd of de stagiaire de eerste controle mocht doen mignon was op de achtergrond aanwezig. ze waren beide erg aardig en vriendelijk.
Na enkele jaren (coronacrisis) weer de stap gezet om naar de tandarts te gaan(!). Ook de overstap van mijn oude praktijk(beeïndiging) naar een "nieuwe" tandarts verhoogde de drempel weer enigszins om een afspraak te maken. Blij dat ik vandaag weer een bezoekje aan de tandarts heb gebracht....Ontzettend fijne mensen, waar je je meteen op je gemak voelt en de drempel verdween als sneeuw voor de zon!
Vriendelijk en vakkundig
Ze hebben alle geduld en nemen de tijd om zelfs de minder leuke dingen zo prettig mogelijk te maken.
Bij SACHALO word je als mens behandeld en serieus genomen
Ik word altijd bijzonder goed geholpen met veel aandacht en empathie, waardoor ik volledig van mijn angst afgeholpen ben.
altijd goed gehumeurd en komt zeer geruststellend over. stelt patient altijd op z,n gemak .