Gewoon geweldige mensen allemaal!
Prettige omgang met mij als patiënt. Zowel de mondhygiëniste als tandarts luisteren goed en geven mij een goede behandeling. De wachtkamer is nu saai en ik mis de leestafel als extra service, hoewel ik me kan voorstellen dat de Coronaperiode invloed heeft gehad.
Bij SaChaLo weet men wat men doet; bij elke handeling die wordt verricht wordt er verteld wát er gedaan wordt, en waaróm dit gedaan wordt. Alle medewerkers zijn aardig e heel vriendelijk. Tijd voor een grapje is er ook altijd. Hier voel je je echt op je gemak! Ik ben heel blij dat ik enkele jaren geleden naar deze praktijk over heb kunnen gaan. Toppers!!!
Goede uitleg en goed overleg wat er gaat gebeuren.
Heb fijne uitleg gehad
Prettig en deskundig team. Die je vriendelijk te woord staan en behandeld. Ze nemen er tijd voor.
Vragen regelmatig of het gaat ivm de pijn. Ik was vroeger als kind bang voor de tandarts, de tandarts die ik hiervoor had was prima. Bij deze tandarts voelt het heel goed, pijn is er natuurlijk maar ik ben meer ontspannen. Zij heeft aanpassingen gedaan aan mijn gebit waarvan een kleine 30 jaren geleden werd gezegd dat dit niet kon. Dus helemaal blij!
N.v.t
Zorgvuldig en Persoonlijk. Er wordt alle tijd voor je genomen
Gewoon goed
Geen klachten over de behandeling. Personeel is vriendelijk
Vriendelijk, professioneel, betrokken en geduldig
duidelijke uitleg, nemen de tijd, vriendelijke tandarts en assistente. Ik ga altijd met een goed gevoel de deur uit!
Mijn vulling was eruit gegaan en binnen 1.5 uur was alles weer in orde
Aan te bevelen voor nieuwe cliënten
Vakkundige en klantvriendelijke behandeling
Gewoon hun werk doen, behandelen je als patiënt super, service is top en kijken naar wat echt moet en kan
We hoefden niet eens plaats te nemen in de wachtkamer en konden meteen doorlopen. Veronique heeft in alle rust en vriendelijkheid de moeite gedaan om onze dochter van 4 (die het tandartsbezoekje erg spannend vond) op haar gemak te stellen. Na 2 minuten was ze niet meer verlegen en bleef ze maar babbelen. Daarbij een mooie kijk gegeven in wat een tandartsbezoek inhoudt. We hebben goed advies gekregen en werden heel vriendelijk te woord gestaan door iedereen. Zo'n wereld van verschil met onze vorige praktijk.
Bij SaChaLo kom ik al meer dan 20 jaar. De dames stellen je op je gemak en er gebeurt niets zonder overleg, ontzettend fijn! Monique, Rudy en de rest van het team zijn echte dentale toppers!
Altijd relaxed en gezelligheid in de stoel!
Persoonlijk, professioneel, transparant over wat ze gaan doen incl. voorspelbaar met plannen van een foto. Dit voorkomt onverwachte kosten. Had ook 4jr kind en 10mnd baby bij en zij werden perfect meegenomen in de behandeltijd (ook gecheckt en daarna (toen ik moest) ook even bezig gehouden bij de duplobak.
Mijn vorige tandarts in Weert keek alleen naar snelheid, kosten verhogende bedragen en vooral zijn omzetcijfers. Deze tandarts heeft niets met de patiënt. Ik ben een vermogen kwijt geweest aan mijn implantaten en kronen (op advies van hem). Ik heb gekozen voor een serieuze tandarts die weet waar ze een eed voor heeft afgelegd. Ben tot nu ....super tevreden over haar (Monnique heet ze). Ik moet nu mijn implantaten en kronen laten verwijderen vanwege ontstekingen onder de implantaten. Monnique begrijpt haar vak volkomen. De patiënt en haar vakbekwaamheid staan voorop. Een heel nieuwe ervaring met een echte tandheelkundige die de patiënt wilt helpen zonder zijn/haar bankrekening leeg te willen plukken.
Ik was ruim van te voren aanwezig en kon bijna meteen doorlopen ik werd vriendelijk geholpen en alles werd uitgelegd en vertelt
Altijd vriendelijk, geduldig en professioneel
Zonder wachttijd deskundig en uiterst vriendelijk behandeld en veel nuttige informatie gekregen.