Heb veel vertrouwen in de mensen die in deze praktijk werken, tandarts en mondhygiëniste. Vriendelijk, betrokken, meedenkend en duidelijk. Voelt goed en maakt een niet zo prettige behandeling minder erg.
Positief Gaarne voortaan [email protected] gebruiken.
Hele aardige tandarts assistente. Haalt alles netjes weg. De tandarts komt altijd nog controleren. Zeer tevreden!
Een warm welkom, duidelijke uitleg, krijgt tips en ze proberen je op een positieve manier te stimuleren voor een blijvende goede/juiste mondhygiëne. Ze zijn realistisch (bijvoorbeeld als moeder met jonge kids) en denken met je mee.
fijn geholpen
Mijn ervaring met Sachalo is prima,altijd goed verzorgt, en klantvriendelijk
Bij Sachalo word ik altijd vriendelijk ontvangen en er wordt altijd duidelijke informatie gegeven wat er gaat gebeuren. Daarbij wordt ook uitgelegd waarom ze iets doen. Dat ervaar ik als erg prettig. Ze laten ook zien wat er is veranderd sinds de vorige keer. Zo krijg ik een duidelijk beeld of er vooruitgang of achteruitgang is geboekt.
Ik heb veel problemen met mijn tanden gehad. Nog nooit hebben ze mij in de steek gelaten. Altijd even vriendelijk. Geen enkele schroom om naar die tandarts te gaan.
Do ambulancie som prišla s veľkou bolesťou zubu.Pani doktorka ma ochotne a rychlo vyšetrila za co jej a aj celému tímu veľmi dakujem. Teším sa na ďalšie stretnutie ❤️
Altijd duidelijke gesprekken wat ze gaan doen, en duidelijke uitleg waarom ze het doen. Super goed behandeld.
Ben gisteren goed geholpen Gr. Frans
Hebben geduld. En alle rust om je iets uit te leggen. En advies te geven. Denken mee in oplossingen.
Geven goed advies en vriendelijk personeel en altijd even tijd voor een babbeltje.
Altijd correcte en vakkundige behandeling .
de behandeling was goed uitgevoerd
De behandeling zelf was heel goed. Hoe afspraken gemaakt worden ervaar ik als niet prettig. Er wordt de laatste keren achteraf altijd gevraagd om te schuiven en volledig verplaatsen, omdat het toch niet past. De laatste keer kreeg ik een bericht waarin stond dat mijn afspraak vanwege vakantie was verschoven van de woensdag naar de maandag. Toevallig had ik vakantie, maar normaal is dit een werkdag voor mij. Het kan altijd een keer zijn dat een afspraak niet past, maar dit zou niet structureel moeten zijn. De manier waarop het gecommuniceerd wordt geeft aan dat er inside out gedacht wordt. De focus ligt niet op de patiënten. Dit merkte ik ook de keer ervoor toen ik via de email een voorstel voor een afspraak kreeg. Ik had laten weten dat ik 3 mei uitgeteld was. Krijg ik vervolgens als voorstel 8 mei. Dat kan natuurlijk nooit. Dit past eerlijk gezegd niet bij hoe ik het bezoek en de behandeling ervaar. Het is prima om een digitaal systeem te gebruiken, maar dit zou niet leading moeten zijn. Wat me ook opgevallen is, is dat er geen reminder systeem in zit. Heb je geen afspraak, dan krijg je geen herinnering dat je er nog geen gemaakt hebt. Bel je vervolgens zoals ik de eerste keer had, dan duurt het ongeveer een half jaar voordat je op bepaalde dagen terecht kunt.
Heel goed.Tevreden.
heb veel vertrauwen goede en duidelijke uit leg en rustige behandeling
Vriendelijke ontvangst,duidelijke uitleg. Eerlijk advies,als het nodig is meteen geholpen. Tandarts waar je je op je gemak voelt
Ik ben gewoon goed en netjes behandeld. Hoort ook zo.
De beste tandartsenpraktijk ever!! Zeer deskundige tandartsen en tandartsassistentes en heel veel aandacht voor de patiënt. Top !