Vakkundigheid ten top

Wij zijn door Joosten Advocaten uitstekend begeleid tijdens een langdurig en emotioneel proces. Dankzij hun vakkundigheid, betrokkenheid en doorzettingsvermogen hebben wij de zaak uiteindelijk succesvol kunnen afronden. Wij bevelen Joosten Advocaten van harte aan en willen in het bijzonder Frank Abbring bedanken voor zijn professionaliteit en toewijding.

• Geholpen door: Frank Abbring

Uitstekende en deskundige begeleiding bij arbeidskwestie

Ik ben zeer tevreden over de professionele en betrokken begeleiding van Joosten Advocaten. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed gehoord en kreeg ik helder, praktisch advies. Mijn advocaat nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en heeft alle onderhandelingen met mijn werkgever voor mij verzorgd. Dankzij zijn deskundige aanpak kon ik de hele situatie met rust en vertrouwen tegemoetzien. Dat gaf mij echt gemoedsrust in een lastige periode. Ik kan Joosten Advocaten van harte aanbevelen aan iedereen die juridisch advies of ondersteuning nodig heeft bij een arbeidskwestie.

• Geholpen door: Pierre van Geffen

Geweldige ervaring! Niks aan veranderen!

Dit is voor het eerst dat ik een advocaat nodig had vanwege het ongeluk. En eerst dacht ik echt dat het veel gezeik en geregel zou zijn. Maar dat valt echt heel erg mee. Meneer Maarten heeft me echt goed geholpen en ik voelde me er ook erg goed en vertrouwd bij. Ook de secretaresse is erg vlot en helpt erg goed mee als je ze belt. De reden waarom ik jullie nodig had was misschien niet zo leuk, maar ik had geen andere hulp dan jullie willen hebben. Echt hartstikke bedankt!!!!!

• Geholpen door: Maarten Dammingh

Zeer tevreden over de hulp bij mijn ontslagsituatie

Na mijn ontslag wegens reorganisatie heb ik advocaat Van Geffen ingeschakeld. Vanaf het begin verliep de communicatie helder, betrokken en professioneel. Ik voelde me serieus genomen en goed begeleid gedurende het hele proces. Dankzij de inzet van deze advocaat is de zaak succesvol afgerond. Ik ben erg dankbaar voor de steun en kan Van Geffen van harte aanbevelen.

• Geholpen door: Pierre van Geffen

Uitstekende communicatie en begeleiding – ik voelde mij echt gesteund in dit proces.

Ik ben ontzettend tevreden over de ondersteuning van mijn arbeidsrechtadvocaat Pierre van Geffen. Tijdens een moeilijk en intensief traject na een verbetertraject, dat helaas niet positief is afgerond, heeft hij mij uitstekend bijgestaan. Vanaf het eerste moment voelde ik mij gesteund en begrepen. De communicatie was altijd helder, snel en adequaat, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Ook tijdens de onderhandelingen wist hij het proces in goede banen te leiden, waardoor dit op een positieve en professionele manier kon worden afgerond. Zijn deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid hebben voor mij een groot verschil gemaakt. Ik kan deze advocaat van harte aanbevelen aan iedereen die in een vergelijkbare situatie terechtkomt.

• Geholpen door: Pierre van Geffen

Zeer tevreden over de professionele en betrokken begeleiding van mijn zaak.

Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en professioneel begeleid. De communicatie was duidelijk en respectvol, en ik werd gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De heer Toxopeus toonde oprechte betrokkenheid, gaf heldere adviezen en zorgde voor een vlotte en effectieve afhandeling van mijn zaak. Als iemand van Poolse afkomst waardeer ik het enorm dat dit kantoor openstaat voor buitenlandse cliënten en hun situatie begrijpt. Het is een geruststellend gevoel om op een duidelijke manier te kunnen communiceren en je veilig te voelen binnen een onbekend juridisch systeem. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en kan Joosten Advocaten van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige juridische hulp. Hartelijk dank voor uw inzet, en ik wens u veel succes en het allerbeste voor de toekomst!

• Geholpen door: René Toxopeus

advocaat in hard en nieren

zoals Pierre van Geffen al eens vaker wat dingen op heeft gelost altijd uitstekend met de juiste aanpak en zorgvuldigheid had problemen nu iets met een werkneemster HR dame van ziek naar arbeidsconflict voor getelde vso koppijn dossier Pierre van Geffen gebeld vakkundig en deskundig advies gekregen en uitgewerkt resultaat was dat zowel werkgever wat wel bijzonder is als werkneemster tevreden gesteld zijn mijn dank is groot dankjewel

Hele goede ervaring!!

Mijn zoon heeft in maart een verkeersongeval gehad. Doordat de schuld deels ook aan mijn zoon lag, hadden wij twijfels of het wel verstandig was om een advocaat in te schakelen. Wij zijn toen een vrijblijvend gesprek aangegaan met advocaat Abbring. Dit was meteen zo een goed gesprek. Het was voor ons meteen duidelijk en kregen alle vertrouwen in de zaak. Advocaat Abbring is zeer professioneel, scherp en geeft echt niet op als hij moet onderhandelen met de verzekering vd tegenpartij. En ja hoor, vorige week is er een einde gekomen aan deze zaak en zijn zeer tevreden met het schadebedrag. Nogmaals via deze weg willen wij jou heel erg bedanken voor je goede inzet en werk! Groet, Rabia en Marwan

De beste advocaat ever

Ik ben geholpen door maarten dammingh en zijn assistenten lieve & floris We hebben mijn zaak die eerst door een andere advocaat werd uitgevoerd afgesloten binnen een jaar en ik ben mega blij met het eind resultaat. Ik zou hun zeer zeker aanraden Wat een top service

• Geholpen door: Maarten Dammingh

Deskundig advies met goede reactietijd

Goede ervaring gehad over arbeidsrecht. Prettig om mee samen te werken. Verduidelijkt de afwegingen. Zorgt dat er goed en vlot terugkoppeling wordt gegeven aan de andere partij.

Best in netherland

Best in netherland

Professioneel geholpen

Pierre heeft mij altijd professioneel geholpen. Ten alle tijden heeft hij duidelijk gecommuniceerd. Met mijzelf en mijn tegenpartij. Voordat er een bericht uit ging, werd alles gedaan in overleg. En misschien wel het belangrijkste. Hij heeft een groten deels van mijn zorgen weggenomen, voor zover dat ging. Nogmaals bedankt! Maar ik hoop je nooit meer nodig te hebben.

Erg professioneel geholpen.

Bijna 6 jaar ben ik bijgestaan door Joosten advocaten in een letselschade zaak. Ik ben altijd heel fijn en deskundig geholpen. Het was een lang proces, maar de uitkomst van de zaak was voor mij boven verwachting. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen om bijgestaan te worden door Joosten advocatenkantoor.

• Geholpen door: Menno Vernooij

Goed geholpen!

Er word goed geluisterd en tijd genomen voor je

Fijn bijgestaan

Na een akelig ongeval ben ik door dit kantoor prima vertegenwoordigd.ze komen op voor mijn belangen.En luisteren naar mijn vragen en zorgen

Uitstekend geholpen

Dankbaar en gerustgesteld!

Mijn ervaring bij Joosten advocaten begon bij Brenda Vos. Zeer fijn intakegesprek gehad en voelde vertrouwelijk aan. Maar mevrouw Vos heeft mijn dossier moeten overdragen in verband met een overstap naar een carrière elders. Mijn dossier is toen overgenomen door de heer Frank Abbring. De heer Abbring heeft mij vanaf de overname dossier zeer positief verrast. Mijn dossier heeft ruim 2 jaar in beslag genomen. Meerdere juristen, en ook mevrouw Vos en de heer Abbring waren hierbij betrokken. De heer Abbring heeft in een kleine maand voor elkaar gekregen, waar ik al die tijd al naar op zoek was. Direct en oprecht handelen zonder teveel poespas. Maandag voor het eerst telefonisch contact gehad en vandaag is het dossier dan eindelijk naar voor mij volle tevredenheid afgehandeld en gesloten! Nogmaals mijn oprechte dank en beveel Joosten advocaten dan ook ten zeerste aan!

Enorm fijn geholpen!

Top!

very good Address

A Lawyer Who Never Gives Up — And Truly Cares ⭐⭐⭐⭐⭐ A brilliant lawyer with a true heart for justice — dedicated, compassionate, and highly effective. Frans Joosten is an exceptional lawyer and a truly good man. He stood by me with dedication, compassion, and unwavering commitment. He never gave up when every other lawyer would have walked away. He fought with heart and skill, achieving results that seemed impossible. His integrity, professionalism, and genuine care for his clients set him apart. He is highly recommended to anyone in need of not just a lawyer but an advocate who truly cares. I will always be deeply grateful for how he stood by me when I needed it most. In my case, no lawyer would have continued the fight. This lawyer didn't give up and won the fight for me. My daughter admired him, too. When I lost my only daughter, Dr. Christine Buske, this lawyer showed his deep feelings for me when not even my neighbours did. My special thanks for this case as well.

• Geholpen door: Frans Joosten

Snel gehandeld en fijne communicatie

Julia heeft me goed en snel geholpen met de onderhandelingen voor een VSO. Ze heeft goed meegedacht, maar me ook echt geholpen met keuzes maken. Ik zou haar zeker aanbevelen!

• Geholpen door: Julia Dewor

Het was een goed gesprek en duidelijk.

Mijn ervaring met met Joosten advocaten was heel goed.

• Geholpen door: Julia Dewor

Ontzettend tevreden met de hulp van Joosten Advocaten; betrokken en deskundige advocaat

Na een ongeval waarbij ik letsel opliep, belandde ik in een onzekere en stressvolle periode. Gelukkig kwam ik in contact met dhr. Abbring – zonder twijfel de beste keuze die ik had kunnen maken. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me gehoord en serieus genomen. Dhr. Abbring nam ruim de tijd voor mijn verhaal en gaf heldere uitleg over wat ik kon verwachten. Alles werd op een begrijpelijke, toegankelijke manier uitgelegd – zonder ingewikkeld juridisch jargon, maar met oprechte betrokkenheid. Dat gaf mij direct vertrouwen en bood houvast in een roerige tijd. Gedurende het hele traject verliep de communicatie soepel, professioneel en empathisch. Hij hield me voortdurend op de hoogte, was altijd bereikbaar voor vragen, en gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Dhr. Abbring is prettig in de omgang, werkt uiterst zorgvuldig en laat zien dat hij zijn vak met passie en toewijding uitoefent. Hij denkt actief mee en zet net dat stapje extra wanneer het nodig is. Dankzij zijn doortastende en deskundige aanpak is de zaak tot een succesvolle afronding gebracht. Als je op zoek bent naar een advocaat die professioneel, toegewijd én menselijk is, dan kan ik dhr. Abbring oprecht van harte aanbevelen

• Geholpen door: Frank Abbring

Vanaf het eerste contact erg goed verlopen!!

Er is goed geluisterd naar mijn zaak.en goed opgenomen. Gesprekken liepen goed.

geweldig

zeer kundig en goed meedenkend geholpen er word goed met je meegedacht, zeer vriendelijk echt zeer tevreden

zeer goede ervaring

Ik ben zeer deskundig bijgestaan door dhr. Toxopeus en dhr. Abbring. Zeer tevreden

• Geholpen door: René Toxopeus

Noordhollandstraat 71

1081 AS Amsterdam

020 - 33 07 950

Over Joosten Advocaten

Joosten Advocaten helpt u al 25 jaar bij letselschade en arbeidsrecht. Onze advocaten staan u bij met deskundig advies, persoonlijke aandacht en streven altijd naar het beste resultaat. U weet bij ons waar u aan toe bent, ook over de kosten. Met kantoren en bezoeklocaties door heel Nederland zijn wij altijd dichtbij, of wij komen naar u toe.

Over Advocaatscore.nl