Kon meteen me camper brengen en zijn kleine reparaties gedaan. Men moest zoeken naar een nummer en heeft wel een en ander weg moeten halen wat ik thuis extra heb moeten vast zetten. verder ben ik enorm te vrede en kom er zeker weten terug.! Adriaan Boonstra
Bij een garage als deze blijf je gewoon klant
Prettig persoonlijk contact. Zeer goede kennis van zaken. Afspraak is afspraak. Al jaren erg blij mee.
Deskundigen en goed geholpen.
Onderweg startproblemen. WWhulp constateerde een slechte accu. Laten vervangen was het advies. De volgende ochtend naar de garage en kreeg onmiddellijk een leenauto mee. Nog voor het einde van de ochtend zat er een nieuwe accu in de auto! Prima service. Of de nieuwe accu op de lange duur zijn werk naar behoren doet, moet nog blijken.
Klasse service, ze heten niet voor niets Auto SERVICE Wesepe.
Goede service en meedenkend voor goede en goedkope oplossingen
zie boven
Ben blij met een autogarage dichtbij. Het feit dat er geen leenauto meer is , maakt t wel iets lastiger voor ons. Verder prettige medewerkers en vlotte afhandeling
Ze proberen je zo snel mogelijk te helpen. Ook als het heel druk is. En ze houden je goed op de hoogte van wat er moet gebeuren en over de evt kosten.
Snelle hulp, vlotte service, leenauto beschikbaar, goed werk!
Goede en betaalbare service
Al mijn derde auto hier in onderhoud. Het fijne is dat je altijd langs kunt rijden om een storing uit te lezen, of je wordt direct geholpen. Het personeel is vriendelijk en informeel. De koffie staat klaar en gratis vervangend vervoer.
aangegeven wat er aan de hand was, en het werd direct opgelost. heel fijn.
attent en deskundig
We kwamen met een klacht wat goed verholpen is. We rijden nu met veel plezier in de auto! Vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Kijken en denken goed Mee. Eerlijk en betrouwbaar …
Altijd bereid te helpen zeer correct.
Schone, nette en goed uitgeruste werkplaats. Zeer klantvriendelijk personeel.
Heldere afspraken, gemoti eerd personeel en vakmanschap.
Wat problemen met de auto, vlak voor vertrek. Snel geregeld door ASW
Goed bedrijf klantvriendelijk en snelle servis
Ik kom nu een aantal jaar bij deze garage op aanraden van mijn zwager die hier nog langer klant is. Omdat ik zelf liefde heb voor de wat exclusiever merken kon ik niet echt een garage vinden waar ze over deze kennis beschikten. Tot ik hier kwam,Nick en zijn team beschikken over zoveel kennis en hebben ook de modernste apparatuur en weten dus overal wel een mouw aan te passen wat voor een auto je ook rijd. Er word echt de tijd voor je genomen en dat vind ik ook heel erg belangrijk.
nette mensen, wordt goed geholpen.
wij hebben twee auto's in onderhoud en altijd goed gehopen en geserviced. Ook als we een last minute probleem hebben worden we snel geholpen.
Bonekampweg 15
8124 PX Wesepe