zeer goede service personeel echte vakmensen prijs goed
Prima. Aan te bevelen
Een professioneel bedrijf waar je prettig wordt geholpen.
Top communicatie Vaktechnisch zeer goed Service gericht Betrouwbaar Meedenkend Gastvrij
Vriendelijk, behulpzaam, deskundig.
Ik belde met Nick vanwege vreemde geluiden die ik niet direct kon plaatsen. Ondanks de drukke agenda kon ik toch terecht en werd de geconstateerde kapotte wiellager dezelfde middag nog vervangen. Bedankt mannen! Ik kom graag bij jullie terug!
Aardige mensen die je graag helpen
ik ben zeer deskundig geholpen op een vriendelijke manier de service en APK zijn vlot en goed geregeld verlopen.
100 procent service, staan altijd klaar in nood
Vriendelijk personeel.goede service
Tevreden
Perfect zijn ze niet, maar dat kan ook niet. Je wordt er goed geholpen en nog belangrijker, je auto zeker. Goede prijs-kwaliteitverhouding en als er iets niet goed gaat wordt dat netjes afgehandeld.
Klantvriendelijk, snelle en goede service. Als er wat aan de hand is weet ik dat het goed komt.
Het hele team van Auto Service Wesepe is flexibel en denken altijd in het voordeel van de klant. Ik krijg nooit het gevoel dat mijn vraag teveel is. Kortom, een hele fijne garage.
Professionnale
Zeer vriendelijke en zeer reparatie en tevreden
Korte lijnen, goede service
Prima, betrouwbaar, service gericht.
Top bedrijf waar service en kwaliteit nog altijd boven aan staat.
Perfecte service staan altijd klaar
Een bedrijf met kennis en snel handelen. Alles professioneel en goed voor elkaar.
Komen afspraken altijd na
Ik kon vlot terecht en ze hielden rekening met mijn wensen qua tijd etc. super service
Komen afspraken na en correct in communicatie. Groot voordeel vind ik dat ze aangeven wat er bij een volgende beurt aan zit te komen. Kom je niet voor verrassingen te staan
Wij zijn al heel lang klant!! Ze zijn duidelijk en doen wat ze beloven!!
Bonekampweg 15
8124 PX Wesepe