Top geholpen!
Bij Auto Service Wesepe wordt je altijd snel en vakkundig geholpen. Ook als je pech hebt met de auto.
Ik ben al jaren klant bij deze garage. En wordt daar altijd naar volle tevredenheid geholpen. Ze denken actief mee en zijn open en eerlijk in hun handelen. En ze leggen me de technische details uit, als ik daarom vraag..
Vantevoren duidelijke prijsopgave gehad en keurig uitgevoerd
Uitstekend Garage. In één woord geweldig.
Mooie nette garage wordt snel geholpen en weten waar ze over praten
Blij dat ik auto-service Wesepe gevonden heb. Het allerbelangrijkste is het idee dat ik vakkundig geholpen ben. Daarnaast werd me getoond en uitgebreid uitgelegd wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren en/of wat ze hebben gedaan. Heel fijn! Goeie service, goed bereikbaar en vriendelijke benadering.
Idem
Zie hierboven
Goede planning,geen exorbitante tarieven en monteurs met plezier in hun werk
Oude Suzuki wagon nu al voor de 6keer goedgekeurd,apk en reparaties zelfde dag nog klaar.
O kom er al meer dan 20 jaar altyd top.
Ga al vele jaren naar auto service in Wesepe. Vriendelijk en snel geholpen voor goede prijzen!.
Vertrouwd en uitstekend adres met persoonlijk contact.
Vakkundige mensen die doen wat ze zeggen. Gaan voor kwaliteit en klanttevredenheid.
Snelle service eerlijke beoordeling vakkundige reparatie
Onze auto moest distributieketting vervangen worden, hebben ze prima gedaan! We hebben een hele uitleg gehad wat ze allemaal vernieuwd hadden, echte vakmensen. Onze auto loopt weer als nieuw.
Dit is een goede garage met sterke persoonlijke service. Wat beloofd is wordt ook waargemaakt en zelfs meer dan dat. Geen teleurstelling.
We gaan al jarn naar deze garage. Prima service tegen een prima prijs.
Wordt altijd zeer serieus genomen en lossen alles netjes op
Altijd snel en vakbekwaamheid uitgevoerde service
Al jarenlang klant Zeer tevreden
Bonekampweg 15