Goede Service, je wordt prettig geholpen.
Snel, klantvriendelijk en deskundig wordt je geholpen.
Deskundig onderhoud door vriendelijke monteurs. Veel overleg mogelijk over wensen, nemen echt de tijd voor uitleg. Doen hun best je zo goed mogelijk te helpen, superfijne garage!
Nette ontvangst en snelle afhandeling van de apk
Altijd vriendelijk en goed advies voor wat je het beste kunt doen voor de auto om er zolang mogelijk rij plezier tehebben
Spoedje kon 'even' tussendoor
Klantgericht
elektrische storing in verlichting adequaat verholpen
het is niet alleen een mooi bedrijf maar ook een betrouwbaar bedrijf. de jongens helpen je graag en als het moet zelf nog even tussen de drukte door. een garage die ik graag aanbeveel. en het is er gezellig .
Mijn accu was stuk. Moest met startkabels starten, zodat ik naar de garage kon rijden. De 'helpende'auto is ook mijn auto, maar die heb ik nog maar kort . Nick heeft dmv telefonisch contact en aanwijzen op foto mij geholpen. Zodat ik wist waar ik alles kon vinden. Toen kon ik naar de garage, waar een vakkundig team klaar stond en m'n auto gerepareerd werd.
Gedurende de uit te voeren werkzaamheden aan mijn Audi steeds d.m.v. foto’s updates ontvangen.
Sinds we in wesepe wonen altijd bij deze garage geweest en altijd tevreden
Super fijn hoe Nick ons geholpen heeft met het vinden van onze nieuwe familie auto. Door zijn kennis en deskundigheid zijn wij er van verzekerd dat de auto in orde is en kunnen wij veel veilige kilometers maken!
EEN HEEEEEEEL GROOT MIN PUNT DIT SOORT ONZIN OOK NIET MEER STUREN
Deskundige garage.
Zeer prettig
Naast kwaliteit ook bij kleine problemen tussendoor direct hulp terwijl ik wacht. Service voor alle type’s auto.
Prima, vakkundig zoals al zovele jaren
Heel goed
Zeer netjes behandeld. En erg vakkundig te werk. Verstand van auto’s en elektrische
Klantvriendelijk en snel en goed geholpen
Prettig geholpen dor een vakkundig team
Dit bedrijf biedt een geweldige service en kiest gelukkig voor reële oplossingen en niet direct voor de oplossing die bij het bedrijf het meeste geld in het laadje brengt. Daarom blijven de klanten graag omdat ze niet de gladde verkopers in hun keurige pakken hoeven te betalen
Bonekampweg 15
8124 PX Wesepe