Belde voor de APK van de auto, en 2 dagen later kon ik al terecht. Makkelijke mensen in de omgang.
Ik kan altijd terecht bij Autoservice Wesepe, kan als het nodig is een vervangende auto meekrijgen en wordt bij dure reparaties niet voor verrassingen gesteld omdat er dan van tevoren wordt afgestemd.
Het is een fantastisch goede garage. Vriendelijke mensen en altijd goed geho
Ben al heel lang klant. Heb altijd een goed gevoel over de betrouwbaartheid een service gehad.
We kunnen altijd (snel) terecht, ze vertellen wat er gerepareerd is en denken goed mee, heel fijn.
Goede service. Wordt altijd snel geholpen.
Ik ben een van de oudste klanten van Auto Service Wesepe >30 jaar. Ben zeer tevreden over hun werk en oplossingen. Heb reeds diverse nieuwe klanten aanbevolen.
Vriendelijk personeel. Ze geven goed advies en altijd bereid je te helpen en tot een oplossing te komen
nooit problemen gehad
Zeer behulpzaam correct in alles
Goede monteurs Veel succes Nick
Een goed team, leen auto krijg je mee,als je auto komt brengen voor een beurt, en de rekening valt altijd mee.
Ik heb alleen maar prettige ervaringen met dit bedrijf.
vlot geholpen makkelijk afspraak te maken
Garage waar zowel de klant als auto behandeld worden zoals je wenst dat je behandeld wordt
Al 30 jaar prima ervaring met Auto Service Wesepe
Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen tegen normale prijzen.
Zijn al 30 jaar klant van auto service wesepe. auto's geleased,tweedehands gekocht en al onze auto's in onderhoud. dus! vr gr berry visscher Schoonmaak organisatie WSB
Een correcte behandeling bij problemen. Er wordt adequaat meegedacht bij het oplossen van storingen.
goede monteurs , die elkaar aanvullen met hun kennis van zaken.
geweldige service en vriendelijk personeel
In het verleden had ik al goede ervaringen met dit garagebedrijf. Vanwege aanschaf nieuwe auto kwam ik bij dealer terecht en daar nu weer weg. Probeerden tijdens onderhoud het onderste uit de kan te halen en betaalde hoge rekeningen, naar mijn gevoel moesten ook de gezinnen van alle pakjesdragers met stropdas ook worden meebetaald. Nu wordt er weer gewoon gedaan wat moet en normaal tarief betaald. Bovendien is er veel meer contact met degene die het onderhoud daadwerkelijk uitvoert. Niet lullen maar poetsen noemen we dat.
Top Service, verstand van zaken en enorm klant gericht
Bij deze garage kennen ze hun klanten en staan ze altijd klaar om je te helpen.
Bonekampweg 15
8124 PX Wesepe