Waardevol

Veel kennis en inzichten over de wet toekomst pensioenen ontvangen door Lars. Fijne opleider, hij legt alles op een duidelijke en prettige manier uit. Goed opgebouwde cursus waarbij ook tijd werd genomen voor gestelde vragen van de deelnemers.

Enthousiast verteld

• Welke opleiding heeft u gevolgd? Pensioenopleiding HR (met hele HR-team)

Goed overzicht van de relevante concepten gekregen

Prettig en leerzaam

Veel praktische informatie

In een paar uur bijgepraat over de nwe ontwikkelingen van de nwe pensioenwet

Duidelijk verhaal, prettige sfeer

Mijn kennis is aanzienlijk aangevuld door deze dag rn het werd op een laagdrempelige duidelijke manier gebracht.

Prima, maar kan korter

Lars deed het prima. vond het geen workshop, maar veel "zenden" eenrichtingsverkeer. Hele 1e uur is waarschijnlijk bij alle HR mensen bekend. Ruimte was veel te warm. Al met al is 4 uur te lang om de aandacht erbij te houden

Goed inzicht in pensioenreglementen

Cursus geeft goed inzicht in de verschillende pensioenregelingenn en de komende veranderingen in de pensioenen.