Mijn ervaring met dit bedrijf voor het renoveren van mijn gedateerde woning ervaar ik als zeer plezierig. De communicatie was van begin af aan duidelijk. Het werkproces is ons uitgelegd en hier is dan ook niet zonder overleg van afgewekenen. Kwaliteit van de werkzaamheden zijn van hoge mate en de verbouwing heeft bijna tot geen vertraging opgelopen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Geweldig Badkamer

Veel complimenten gekregen van onze maasten voor onze mooie en vakkundig geplaatste badkamer. Afwerking en service waren top. Vriendelijk monteurs en denken graag mee met de klant.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Professioneel en vakmanschap

Communicatie vanaf offerte tot plaatsing liep bijzonder vlot en goed. Professionele plaatsing van dakkapel en vriendelijk mannen. Topbedrijf!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Granidastraat 44

1055 HL Amsterdam