Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken Wendy's professionaliteit, empathie en duidelijke communicatie. Klanten waarderen de eerlijke aanpak en een veilige sfeer. Er is sprake van hoge tevredenheid en bereidheid om aan te bevelen. De service komt over als betrouwbaar en attent.
Het traject heb ik als open, veilig en vertrouwd ervaren. Wendy is eerlijk en bewaakt een goede setting voor de juiste structuur in de mediation.
23 March 2026
Kelly
Dronten
Duidelijke details, uitstekende service, volledige tevredenheid, beveel het aan en dank u met heel mijn hart
3 December 2025
Tahsin
Lelystad
Wendy is erg betrokken, meevoelend en zeer professioneel! Ik heb in een relatief korte tijd veel duidelijkheid gekregen. Dank je wel voor alles!
25 November 2025
Anke
Swifterbant
Professioneel en onpartijdig. Ik kreeg merkte iedere keer weer dat er naar alle betrokken partijen goed werd geluisterd.
8 September 2025
Orlando
Hoofddorp
Wendy heeft ons goed geholpen met ouderschapsplan.
11 June 2025
Elena
Almere
Ik was erg blij met hoe snel alles verliep, ik kreeg meteen reactie op mijn mail. En na ons telefoongesprek werd er vanuit de kant van de mediator heel snel actie ondernomen. Dit vond ik heel prettig. Ik voelde me gezien en gehoord.
14 May 2025
Annoniem
Lelystad
Mevrouw Beers is een zeer vriendelijk, rustig en betrouwbaar persoon. Ze reageert snel, is open en eerlijk, en vooral niet partijdig en dat werkt prettig in de toch wel vervelende situaties waarvoor je bij haar terecht bent gekomen.
28 January 2025
J.
Lelystad
Fijne mediation waarbij zowel beide partijen alswel de kinderen goed geholpen worden in het proces van de scheiding. Op een menselijke en benaderbare manier.
11 December 2024
Pascal
Oomen
Wendy heeft ons geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan, op een punt waar wij gezamenlijk niet uitkwamen. De sfeer was ondanks het lastige onderwerp en de verschillende meningen zeer goed door de begeleiding van Wendy. De communicatie met Wendy was zeer helder en verliep heel prettig.
22 October 2024
David
Lelystad
We hebben zeer fijn samen met Wendy ons dagelijkse leven weer op de rit gekregen. Bedankt voor de fijne en gerichte gesprekken.
Relatietherapie
3 September 2024
T H
Lelystad
Ik was tevreden over Wendy, ze is snel, beschrijvend en onpartijdig. Bedankt.
22 July 2024
Sirin
Lelystad
Mijn ervaring bij WB Mediation was een heel prettige. De mediator vulde precies aan waar wij niet aan gedacht hadden. Het gesprek verliep rustig en gemoedelijk. Ik zou WB-Mediation zeker aanraden .
2 April 2024
Carla
Lelystad
Wendy heeft mij en mijn ex partner fijn geholpen door het proces heen. Wordt goed geluisterd naar beide partijen en heeft ons goed geïnformeerd. Wij zijn heel vlot geslaagd met het ouderschapsplan. Een echte aanrader!
12 December 2023
Bo
Lelystad
Wendy is een mediator die op een open, eerlijke en betrokken manier deskundig begeleidt. Zij is als mediator heel goed in staat om gesprekken in een goede sfeer te laten plaatsvinden. Zij maakt het verschil tussen wat zakelijk nodig is en hoe zij persoonlijk betrokken is. Erg fijn!
5 September 2023
Maarten
Huizen
Ondanks de soms moeilijke onderwerpen lukt het toch om zaken bespreekbaar te maken. En tot concrete afspraken te komen.
Concrete afspraken
23 June 2023