Voor het beste contact met de weg.

Inmiddels ben ik alweer langer dan 15 jaar klant bij Versteeg. Mijn auto, die van mijn echtgenote en mijn dochter, de caravan en de paardentrailer; voor alles wat banden heeft, gaan we naar Versteeg. Voor advies van iemand die echt verstand heeft van banden. Iedere band monteert hij volstrekt trillingsvrij en dat voor een eerlijke prijs. Het resultaat is altijd het beste contact met de weg. En dat is waar het bij banden om draait.

Top meedenkend en meewwrkend

Alles helemaal goed !!!

Topservice en vakmanschap

De wissel van winterbanden van onze 5 bedrijfsauto’s werd wederom snel en perfect uitgevoerd. Wij konden het tempo zelf bijna niet bijhouden. Waar vind je dit soort service nog vandaag de dag?

Perfecte service zoals altijd!

Perfecte service zonder verrassingen!

Geweldige service en kwaliteit

Moest afspraak verzetten en dat ging zonder problemen. Het bedrijf staat voor wat het belooft.

Netjes en snel werken

Goed bevallen

Geweldige ervaring!

Onze elektrische auto had inmiddels 45.000 km gereden en de banden moesten vervangen worden. Alles snel geregeld en vriendelijk geholpen. Goede service en heldere communicatie. Versteeg Banden Service is een topadres.

Winter naar zomer wielen gewisseld. Geen gedoe, snelle en goede service. Wielen helemaal schoon. No-nonsense en klantgerichte benadering.

Geweldig snelle service

Super service

Top service

'S avonds contact gehad, volgende ochtend vroeg kon ik terecht, men heeft er even tijd voor gemaakt en ik kon weer veilig rijden.

Flexibel, klantvriendelijk en kundig

De afgesproken tijd voor mijn winter / zomer band wissel kon ik niet meer halen. Dus direct gebeld toen dat duidelijk werd ( kort voor de afgesproken tijd). Maar ik kon na kort overleg ‘gewoon’ worden geholpen, erg fijn. Dus dank daarvoor en binnen no-time waren mijn banden gewisseld door de experts daar.

Altijd goed en snel geholpen.

Al meer dan 23 jaar klant, direct contact, eigen opslag. Familie bedrijf.

Prima bedrijf met dito service

Afspraak is afspraak!

Zoals gezegd afspraak is afspraak bij Versteeg. Natuurlijk staan zij garant voor kwaliteit en zorg.

Heel flexibel, en professioneel

Goed geholpen om tussen door mijn banden wissel te doen

Weer super geregeld

Zeer goede service

Altijd prima!

Al vanaf de start van het bedrijf klant eigenlijk altijd positief

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen.

Altijd vakmensen met de juiste ambitie aan het werk

Het beste advies en prijs naar kwaliteit!!

Vakkundig

Vakkundig

Uitstekende service

Ik kom al vele jaren als vaste klant, waarbij ik altijd goed en vriendelijk wordt geholpen.

Uitstekende dienstverlening

Ben zeer positief. Sportwielen met zomerbanden zitten weer netjes onder de auto. Kost wat maar dan heb je ook wat.

uitstekend

snel en resultaatgerichte service

Goed advies en snel probleem opgelost

Industriekade 13

2181 AJ Hillegom