Laden reviews...
104 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge servicekwaliteit en het vriendelijke personeel. De feedback benadrukt professioneel advies en snelle afhandeling. De algehele ervaring wordt omschreven als betrouwbaar en klantvriendelijk, met aandacht voor prijs en waardeverhouding. De reviews laten een duidelijke tevredenheid zien over consistentie en de bereidheid om te helpen.
Altijd vertrouwd en goede service
17 July 2026
meneerTon van Es
Hillegom
Ik kan altijd terecht. Wordt netjes gebeld als product klaar is. Er wordt goed meegedacht.
15 July 2026
Adriaan
Hillegom
Wij komen hier al meer dan 20 jaar en altijd geweldige service en eerlijk advies!
2 July 2026
TotalGreen Holland
Zwaanshoek
Lekke band.... kon volgende dag terecht en zelfde dag klaar. Omdat ik auto niet binnen werktijd kon ophalen hebben ze de sleutel bij me thuis afgegeven. Top service!!
25 June 2026
Art
Hillegom
Zeer vriendelijk personeel, goede en snelle service.
10 June 2026
Andre Lugtenburg
Hillegom
Hele goede service en eerlijke prijs!
23 May 2026
meneer/mevrouw
Bollenstreek
Inmiddels ben ik alweer langer dan 15 jaar klant bij Versteeg. Mijn auto, die van mijn echtgenote en mijn dochter, de caravan en de paardentrailer; voor alles wat banden heeft, gaan we naar Versteeg. Voor advies van iemand die echt verstand heeft van banden. Iedere band monteert hij volstrekt trillingsvrij en dat voor een eerlijke prijs. Het resultaat is altijd het beste contact met de weg. En dat is waar het bij banden om draait.
19 May 2026
Matthijs Boeser
Alles helemaal goed !!!
16 May 2026
Pvs Advies
Nieuw Vennep
De wissel van winterbanden van onze 5 bedrijfsauto’s werd wederom snel en perfect uitgevoerd. Wij konden het tempo zelf bijna niet bijhouden. Waar vind je dit soort service nog vandaag de dag?
12 May 2026
Paulmeneer/mevrouw
Heemstede
Perfecte service zonder verrassingen!
9 May 2026
Robert
Hoofddorp
Moest afspraak verzetten en dat ging zonder problemen. Het bedrijf staat voor wat het belooft.
8 May 2026
meneer/mevrouw paauwe
7 May 2026
meneer G Geerlings
Goed bevallen
4 May 2026
Ruud
Liise
Onze elektrische auto had inmiddels 45.000 km gereden en de banden moesten vervangen worden. Alles snel geregeld en vriendelijk geholpen. Goede service en heldere communicatie. Versteeg Banden Service is een topadres.
2 May 2026
Chantal van der Aar
Nieuw Vennep
Winter naar zomer wielen gewisseld. Geen gedoe, snelle en goede service. Wielen helemaal schoon. No-nonsense en klantgerichte benadering.
30 April 2026
Ron
De Zilk
Super service
29 April 2026
Jb
Hillegom
'S avonds contact gehad, volgende ochtend vroeg kon ik terecht, men heeft er even tijd voor gemaakt en ik kon weer veilig rijden.
22 April 2026
Alex Voogt
Nieuw Vennep
De afgesproken tijd voor mijn winter / zomer band wissel kon ik niet meer halen. Dus direct gebeld toen dat duidelijk werd ( kort voor de afgesproken tijd). Maar ik kon na kort overleg ‘gewoon’ worden geholpen, erg fijn. Dus dank daarvoor en binnen no-time waren mijn banden gewisseld door de experts daar.
18 April 2026
meneer/mevrouw
Haarlem
Al meer dan 23 jaar klant, direct contact, eigen opslag. Familie bedrijf.
16 April 2026
Nico
Bennebroek
16 April 2026
Edwin
HIllegom
Zoals gezegd afspraak is afspraak bij Versteeg. Natuurlijk staan zij garant voor kwaliteit en zorg.
15 April 2026
Ted
Hillegom
Goed geholpen om tussen door mijn banden wissel te doen
15 April 2026
Ton
Zeer goede service
9 April 2026
Willem
noordwijkerhout
Al vanaf de start van het bedrijf klant eigenlijk altijd positief
8 April 2026
Mario
Hillegom
Snel en vakkundig geholpen.
2 April 2026
Frans