Vakmanschap

Begin December is bij ons een warmtepomp geplaatst (Weheat Blackbird). Van A tot Z is alles geweldig verlopen. Het begint met een vakkundige uitleg ipv een "verkooppraatje". Frank weet echt waar hij het over heeft en legt alles duidelijk uit. Ook is er goed geluisterd naar onze wensen en onze verwachtingen. Alles is in overleg gegaan en gaande het proces is er gewerkt naar een installatie die bij ons past. Tijdens de plaatsing was ons dan ook vooraf duidelijk wat wij ervan konden verwachten. Na plaatsing zijn wij nog gebeld om te vragen of alles naar wens is en om, waar nodig, nog uitleg te geven. Kortom vakkundigheid en service op hoog niveau!

Professioneel!

EHBI heeft laatst bij mij een airco geinstalleerd en ik ben hier erg blij mee. Van begin tot eind zeer professioneel geholpen, goed meegedacht in mogelijkheden, 1 aanspreekpunt en gemakkelijk bereikbaar. Aanrader wat mij betreft!

uitstekend

Omdat EHBI bij ons tot onze volle tevredenheid zonnepanelen heeft geplaatst en de groepenkast vervangen, besloten wij om hen ook een airco te laten leveren en installeren. Het zijn er twee geworden met verschillende capaciteit. En opnieuw zijn wij erg tevreden. Het advies en de installatie zijn top De producten, vooral de vloerunit in de slaapkamer, zijn bijzonder mooi. EHBI is zeker een aanrader.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Vakman die perfectie nastreeft

Zeer goede ervaring met EHBI. Heeft keurig aan airco aangelegd. Frank is een echte vakman, zoals je ze nog maar weinig ziet. Streeft perfectie na, werkt netjes en ruimt afval netjes op. Doet niet zomaar wat, denkt eerst goed na. Communiceert goed. Aanrader!

• Nazorg en Garantie

Review Panasonic Airco’s (zeer tevreden)

Het is september ’24. Op 1 mei 2024 (4 maanden geleden) hebben wij een 4 tal Panasonic airco’s laten plaatsen door Frank van EHBI climate systems. In de woonkamer een split unit van 5.0kw en in 3 slaapkamers Multi split. ((2x 2.5kw) 1x1.6kw) Wij hebben eerst een verkoper aan de deur gehad die LG airco’s verkocht en daar een offerte voor had gemaakt. Alles leek mogelijk en de prijs was scherp. Maar bij het doorvragen hoe ze het aanlegde en voor de stroom voorziening gingen zorgen kwam de aap uit de mouw. Stroom hadden ze bedacht met een stekker in een stopcontact binnen en dan de kabel over de muur, de koel leidingen on afgedekt langs de muur. Ze deden voorkomen of het allemaal geen probleem was tot je het vast wilde leggen dat het goed gebeurde, dan werd het allemaal een probleem. Toen zijn we gaan kijken naar een ander bedrijf en in contact gekomen met Frank van EHBI. De precieze en oplos gerichte manier van het werken van Frank kennen we al 7 jaar. Hij is gespecialiseerd in alles wat luchtbehandeling, koel en vries betreft. - Grote koel/vries systemen - Grote en kleine lucht behandeling systemen. - Grote en kleine lucht behandeling systemen op schepen en jachten. - Lucht bevochtiging systemen. - Losse airco systemen en warmte pompen. Frank kon al telefonische goed advies geven en luisterden naar onze wensen. Het was al snel duidelijk dat hij van het totaal plaatje snapte. Bij ons thuis heeft hij in overleg met ons een plan van aanpak gemaakt. De offerte was snel binnen. De installatie kon snel gebeuren, stroomvoorziening vanuit de meterkast zodat iedere buitenunit apart is gezekerd en de buiten units zijn opgehangen aan RVS beugels zodat ze niet roesten. De gehele installatie is snel verlopen, leidingen / afvoeren hebben strakke lijnen en is goed over na gedacht zoals we kennen van Frank. Snel en netheid van werken staat voorop. De Panasonic airco’s doen het goed.

Helling 1

3371 EZ HARDINXVELD-GIESSENDAM