Problemen met verzakking van de rioolafvoer in de tuin is op professionele wijze opgelost, gras is zelfs opnieuw ingezaaid.
Bedankt voor de beoordeling! Ook een beetje tuinman!
medewerker was vriendelijk en bleef zoeken hoe hij de ontstopping het beste kon verhelpen. In eerste instantie zat hij verkeerd en wist het even ook niet meer. Dacht dat het aan het gemeente riool zou liggen wat later niet het geval bleek te zijn. Hierna haalde hij de toiletpot van de wand het was de verstopping verholpen
Bedankt voor de beoordeling! Ook voor ons is het wel eens zoeken, maar altijd op te lossen.
Verstopping in riool afvoer, Bosch gebeld, en de volgende dag was het probleem opgelost. Goed inzicht, goede apparatuur er bij. Betrouwbare partner!
Bedankt voor de beoordeling!
Fijn contact, snelle reactie en snelle oplossing van het probleem. We zullen de volgende keer direct voor Bosch kiezen.
Bedankt voor de beoordeling! Wij staan u graag te woord.
De storing werd snel gevonden en vakkundig verholpen
Bedankt voor de beoordeling!
Doet waarvoor ze zijn gekomen.
Bedankt voor de beoordeling!
Snel gereageerd en prima werk.
Bedankt voor de beoordeling!
Normale prijs en prima service
Bedankt voor de beoordeling!
het enige wat we moeten doen is soms even de auto's verzetten. verder merk je eigenlijk nooit of ze er zijn, of zijn geweest. gewoon het werk doen; zouden meer mensen moeten doen.
Bedankt voor de beoordeling! Altijd maar weer die auto's.
Gewoon goed
Bedankt voor de beoordeling!
Bosch Apeldoorn reageert adequaat op een melding van een probleem. Hierbij zijn ze snel te plekke en geven tijdens de werkzaamheden door wat ze aan het doen / proberen zijn om het probleem op te lossen.
Bedankt voor de beoordeling! En zo weet u waar u aan toe bent.
De riolering liep niet goed, wat ontdekt werd door cameraonderzoek. Het geheel was de sleutel tot een definitieve oplossing.
Bedankt voor de beoordeling!
Alleen maar super op alle gebied
Bedankt voor de beoordeling!
Service gericht, doen wat ze zeggen, ben al jaren klant, nooit teleurgesteld.
Bedankt voor de beoordeling! En staan nog jaren voor iedereen klaar.
Ik heb Bosch eerder ingeschakeld. Het bedrijf is overgenomen. Men kent maar een manier: een enorme bak met water door een afvoer heenspuiten, eenvoudigere manieren ten spijt. Laaste keer iemand anders gezocht: was een stuk beter, sneller en veel goedkoper.
Bedankt voor de beoordeling! Natuurlijk vervelend om te lezen dat je er niet tevreden mee bent. Maar het klopt, wij werken liever met waterdruk dan spiraal. Maar beide ligt in ons bereik.
In geval van verstopping komt de firma Bosch Apeldoorn Epe rioolontstopping B.V. zeer snel om het probleem in korte tijd weer op te lossen.
Bedankt voor de beoordeling!
Wij werken al jaren samen en is zeer goede comminictie en pretigge samenwerking met Bosch rioolontstopping BV. Op naar nog meer jaren samenwerking.
Bedankt voor de beoordeling! En wij graag voor jou Arjan!
Netjes gewerkt, nieuwe riolering aangelegd
Bedankt voor de beoordeling!
Mijn ervaring is dat de verstopping snel was gevonden met behulp van een camera en tips om in vervolg verstopping te voorkomen
Bedankt voor de beoordeling!
Alleen maar positieve ervaringen: problemen goed opgelost. Zij kwamen snel, werkten zorgvuldig en klantgericht.
Bedankt voor de beoordeling!
Mijn storing was op een zeer snelle manier verholpen, en een keurige afwikkeling
Bedankt voor de beoordeling! Andersom werken jullie net zo hard!
Riool geheel vernieuwd. Na vervanging van riool de oprit weer in nette staat achtergelaten. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De prijsstelling was zeer concurrerend.
Bedankt voor de beoordeling! Concurrentie houd je scherp.
Probleem vlot en keurig opgelost
Bedankt voor de beoordeling!
Wij schakelen Bosch regelmatig in voor het ontstoppen van riolen bij de door ons beheerde appartementcomplexen en zijn bijzonder te vreden over de dienstverlening.
Bedankt voor de beoordeling! Geen plaats te gek! ASN is ook een fijne partij om voor te werken.
Snel gekomen, vakmannen, meedenken, opletten.
Sleutelbloemstraat 30 a
7322 AG APELDOORN
Er is niets zo lastig en het komt ook altijd op het verkeerde moment: Problemen met het riool. Zoekt u een ontstoppingsbedrijf dat een verstopte rioolafvoer snel verhelpt? Neem dan contact op met Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V., voor het oplossen van rioolontstoppingen, aanleg en herstel van riolen, rioolinspectie, stankdetectie, het legen van rioolputten en ratten- en legionellabestrijding. Kortom: Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V. uit Apeldoorn is er voor alle rioolwerkzaamheden en lost alle problemen met het riool snel en hygiƫnisch op. 24/7 bereikbaar voor al uw hemelwaterafvoer- riool-problemen. 055-3664130