Snelle service. Deskundige nette medewerkers. Houdt zich aan afspraken.
Bedankt voor de beoordeling!
Nadat wij ellende (volledige verstopping) met het riool hadden wisten de mannen van Bosch al snel de oorzaak te vinden. Door gebruik te maken van een camera zagen ze al snel dat de glasvezel kabel door de rioolpijp was geschoten. Dit alles is dan ook netjes verholpen en nadien geen problemen meer gehad.
Bedankt voor de beoordeling! Watergekoelde glasvezelkabel! Supersnel internet, toilet traag als str*nt.
Snel, professioneel en voor een nette prijs.
Bedankt voor de beoordeling!
Bedrijf is snel en vakkundig. Komt snel achter het probleem en los het meteen op
Bedankt voor de beoordeling! Alles wat in onze mogelijkheden past, pakken wij direct op.
Op avond in net weekend verstopping in het riool. Toilet bleef spoelen dus water liep door de gang. Bosch gebeld en kwamen er direct aan, in zeer korte tijd probleem verholpen. Advies aangenomen en week erop oude leidingen vervangen voor pvc. Super service
Bedankt voor de beoordeling! Nooit leuk, soms noodzakelijk.
Ik had een zeer ernstige verstopping in mijn wasmachine afvoerleiding, Bosch gebeld en dezelfde dag nog kon men komen en hebben het zeer vakkundig en netjes opgelost, tegen een schappelijke prijs!
Bedankt voor de beoordeling! Kleine wasjes, grote wasjes.
Bosch leverde telkens snel (1 dag) een oplossing (geen verstopping meer) tegen een heldere en normale prijs (normaal uurtarief in bouw). Ook op lastige plekken werd oplossing gevonden. Helder in wanneer wie zou langskomen.
Bedankt voor de beoordeling! Lastig is het soms wel, onmogelijk niet.
Ons buitenriool was verstopt. Waar anderen het af lieten weten kon Bosch ons nog wel dezelfde dag helpen. Eenmaal ter plaatse werd de ontstoppingsslang uitgerold en in een mum van tijd was kwam de prop los. Na de het riool grondig te hebben gereinigd werd de slang weer opgerold en waren de heren weer verdwenen. Er behoefde niet direct te worden afgerekend, betaling liep via een factuur die enkele dagen later werd ontvangen.
Bedankt voor de beoordeling! We moeten bestaan van dit soort klussen, dan moeten wij er ook zijn!
Firma Bosch Rioolontstopping heeft naar aanleiding van onze klacht over stankoverlast onderzoek gedaan in ons huis en ook in de kruipruimte. Vervolgens ons geadviseerd wat te doen. Alles volgens afspraak, duidelijk en deskundig.
Bedankt voor de beoordeling! Wij houden alleen van etensgeuren niet van rioollucht.
Werken netjes en zijn zeer vriendelijk en proberen altijd direct te komen bij riool problemen.
Bedankt voor de beoordeling! Frans, dat doe jij toch ook!
Klantgericht, deskundig, komt afspraken na en hanteert een goede garantie.
Bedankt voor de beoordeling!
Vakbekwaamheid en kosten zijn te overzien
Bedankt voor de beoordeling!
Vlotte en deskundige reparatie verricht en alles keurig opgeruimd na de werkzaamheden. Nota was conform de opgave vooraf.
Bedankt voor de beoordeling!
Wanneer ik Bosch rioolontstopping bel dan kunnen ze altijd dezelfde dag nog komen. De verstopping wordt dan vakkundig opgelost. Ook kregen we advies over het voorkomen van een verstopping. De laatste keer viel het de medewerker op dat ons riool wat verzakt was. Het is nog niet dringend nodig het te vervangen. Maar in de nabije toekomst was vervanging wel noodzakelijk. Ik ben blij met zulk advies!
Bedankt voor de beoordeling! Helaas werkt grond...
Troef vooraf al gecommuniceerd en is ook aangehouden bij afrekening
Bedankt voor de beoordeling!
Verstopping van afvoerleiding naar het riool verstopt. Snel opgelost.
Snel opgelost
Bedankt voor de beoordeling!
Deskundig bedrijf, goed advies. Prima opgelost
Bedankt voor de beoordeling!
Wanneer je belt komen ze dezelfde dag en ze werken zeer kundig en netjes!
Prima en vlot geholpen.
Bedankt voor de beoordeling!
Ik kreeg een deskundige medewerker, netjes weekend en gaf advies. Geen rare onduidelijke kosten! Netjes alles uitgevoerd en een rekening ontvangen achteraf die voldeed aan de afspraken. Kortom een net betrouwbaar en kundig bedrijf!
Geen problemen meer ervaren
Bedankt voor de beoordeling!
We hebben een paar keer de hulp ingeroepen van dit bedrijf. Ze hebben ons vakkundig en vriendelijk geholpen. Ze denken mee in het oplossen van het probleem en geven goed advies. Wij hebben dus goede ervaringen met hen. Zeker aan te raden.
Bedankt voor de beoordeling!
fantastisch! Begint al aan de telefoon!
Sleutelbloemstraat 30 a
7322 AG APELDOORN
Er is niets zo lastig en het komt ook altijd op het verkeerde moment: Problemen met het riool. Zoekt u een ontstoppingsbedrijf dat een verstopte rioolafvoer snel verhelpt? Neem dan contact op met Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V., voor het oplossen van rioolontstoppingen, aanleg en herstel van riolen, rioolinspectie, stankdetectie, het legen van rioolputten en ratten- en legionellabestrijding. Kortom: Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V. uit Apeldoorn is er voor alle rioolwerkzaamheden en lost alle problemen met het riool snel en hygiƫnisch op. 24/7 bereikbaar voor al uw hemelwaterafvoer- riool-problemen. 055-3664130