Goed geholpen door vakkundige meneer.

Goede uitleg gekregen en alles weer netjes opgeruimd.

Betrouwbaar geholpen

Mijn verstopping is professioneel verholpen. De kosten waren tevoren redelijk duidelijk. Dus geen verrrassingen.

Snelle en goede service

Verstopte riolering binnen 1 uur verholpen

• Nazorg en Garantie

Twee keer problemen, twee keer dezelfde dag geholpen

De verstopping was snel verholpen. In vergelijking met heel veel andere bedrijven voor een redelijke prijs.

Geweldige partner in noodsituaties

Al meerdere malen heeft Mark van Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping ons geholpen in crisis situaties waarbij snel en accuraat grote problemen werden voorkomen.

• Nazorg en Garantie

Snelle afspraak, factuur conform website, goede info en laten meekijken

Snelle reactie vlak voor weekend, bij de probleem inventarisatie kon ik meekijken op de monitor, mogelijk toekomstig probleem werd uitgelegd met plaats bepaling, werd goed doorgewerkt en factuur conform website ( de minuten die meer gebruikt zijn zijn niet berekend) dus afronding in voordeel klant. Het bedrijf staat in de wijk al als betrouwbaar bekend.

Super snelle service

Professioneel bedrijf die de problemen goed oplost en ook nog voor een hele nette prijs.

• Nazorg en Garantie

Super snelle en professionele actie en oplossing binnen no-time bij urgent probleem

Oh jee... rioolbuis in kelder onder spanning geknapt. Wat een ellende. Maar Bosch Apeldoorn gebeld en vrijwel direct kwam vakkundige en professionele hulp op gang. Onder de grond werd een nare klus adequaat en snel opgelost. Keurig kreeg ik zelfs foto's en filmpje te zien van de situatie voor en na reparatie. Perfecte service, dikke aanrader! En nog een super nette en vriendelijke man ook :-)

Goeie en snelle service

Het probleem wordt goed opgelost met goeie adviezen!

Ze komen snel

Vriendelijk en goede prijs

Ons riool was verstopt en is snel, behulpzaam, transparant en voor een goede prijs verholpen

Snelle en goede service

Ze hebben snel en vakkundig mijn riool ontstopt!

• Nazorg en Garantie

Snel en eerlijk over kosten

Ze hebben bij mij alles snel nagekeken en het probleem gevonden. Goed advies gegeven hoe te voorkomen en mij op gewezen wat er vervangen moet gaan worden (wortelgroei door gaten in de ontluiting onder de voortuin). Al met al zeer tevreden.

Snel en kundig

We hadden de afvoer buis van de wasmachine verstopt, bosch kon snel komen en loste het probleem goed op.

Snel en zeer correct

Verstopte afvoer in douche is zeer snel en vakkundig verholpen

Top service

Ben sinds dit jaar voor het eerst klant en ben super tevreden. We zijn deskundig geadviseerd en super snel geholpen Dit bedrijf werkt ook netjes, maken meteen voor zover mogelijk alles schoon Personeel ook heel vriendelijk en de eigenaar zelf heeft daar nog een schepje bovenop gedaan en ons goed geïnformeerd wat te doen om erger te voorkomen bij ontstoppen Conclusie…… daar kan menigeen nog wat van opsteken !!

• Nazorg en Garantie

Bosch Rioolontstopping helptzsm als het nodig is en dat in goed overleg.!

Meerdere keren (3x) gebruik moeten maken van de diensten van Bosch Rioolontstopping. Eén keer een minder goed resultaat. Na overleg hoe dit op te lossen werd er naar tevredenheid direct gecorrigeerd. Indien de omstandigheden niet veranderen blijven wij klant bij hen.

• Nazorg en Garantie

Vakmensen die weten wat ze doen

Mijn ervaring met Bosch Rioolontstopping is erg positief. De mensen die er werken zijn bekwaam en klantgericht. De verstopping bij ons werd op een adequate manier verholpen. Aan de hand van camerabeelden werd goed uitgelegd hoe de staat was van het riool en waar de verstopping zat. Met professionele apparatuur was de verstopping zo weg.

Prima bedrijf

Ons snel en goed uit de problemen geholpen.

Eerlijk bedrijf

Verstopping opgespoord. Afvoerleiding keuken aangepast

• Nazorg en Garantie

Vlotte en uitstekende afhandeling.

Vriendelijke en zeer deskundige medewerker.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Uitstekende service en nette prijzen

Een lange tijd werden wij geteisterd met riool problemen. 3 verschillende firma’s gehad, die het probleem niet in zijn volledigheid hebben kunnen oplossen, maar echter wel probeerde enorme kosten in rekening te brengen, kwamen wij in contact met Bosch Rioolservice’s, het probleem werd uitgelegd en Bosch stuurde dezelfde avond nog iemand naar onze woning, de eigenaar hoorde van de problemen en flinke bedragen die wij hiervoor moesten betalen, hij bood een flinke korting aan en loste het probleem op. Ik kan niet anders dan Bosch Riool Rioolservice dan ook van harte aanbevelen.

Snel,kundig en reële prijzen

Vriendelijk en behulpzame medewerker,straat werk open en weer netjes in oude staat hersteld.

• Nazorg en Garantie

Snelle service en de ontstopping was snel geregeld. Klasse!

Zie bovenstaande beoordeling

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vakmensen! Eerlijke informatie, correct en vriendelijk in omgang

Vakmensen!

Sleutelbloemstraat 30 a

7322 AG APELDOORN

055 366 41 30

Over Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V.

Er is niets zo lastig en het komt ook altijd op het verkeerde moment: Problemen met het riool. Zoekt u een ontstoppingsbedrijf dat een verstopte rioolafvoer snel verhelpt? Neem dan contact op met Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V., voor het oplossen van rioolontstoppingen, aanleg en herstel van riolen, rioolinspectie, stankdetectie, het legen van rioolputten en ratten- en legionellabestrijding. Kortom: Bosch Apeldoorn Epe Rioolontstopping B.V. uit Apeldoorn is er voor alle rioolwerkzaamheden en lost alle problemen met het riool snel en hygiënisch op. 24/7 bereikbaar voor al uw hemelwaterafvoer- riool-problemen. 055-3664130

Over Techniek Nederland