Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen wijzen op een zeer hoge tevredenheid met duidelijke communicatie, professionele ondersteuning en empathische benadering. Cliënten benoemen herhaaldelijk heldere uitleg en tijdige updates. Het kantoor wordt geprezen om betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid die hebben bijgedragen aan rust en vertrouwen gedurende het proces.
De heer mr. M.R. (Marley) Sijlbing heeft mij uitstekend geholpen. Hij was betrokken, professioneel en duidelijk in zijn communicatie. Dankzij zijn inzet en deskundigheid is mijn zaak goed afgehandeld. Zeker een aanrader.
21 June 2026
Vanaf begin tot einde is het contact tussen mij en mijn advocaat prettig verlopen. Altijd ben ik netjes te woord gestaan en voelde ik me gehoord en gesteund door de zware periode die ik mee maakte. Door de fijne hulp die ik vanuit jullie heb gehad merkte ik dat meer rust kon vinden in het proces wat erg stressvol was. Ook al had ik geen fysiek contact alleen telefonisch was het erg prettig!
Tessa
Waarder
Ik ben erg tevreden over de begeleiding en ondersteuning tijdens mijn letselschadezaak. Vanaf het eerste contact werd ik serieus genomen en voelde ik me gehoord. De communicatie was altijd duidelijk, professioneel en vriendelijk, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Gedurende het hele traject werd er ook actief met mij meegedacht. Ik kan dit kantoor dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die deskundige hulp zoekt bij een letselschadezaak.
Anneke van Tol
L
Strijen
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: vanaf het eerste contact werd ik op een professionele, respectvolle en betrokken manier geholpen door Berntsen Mulder Advocaten en mevrouw mr. M.M. (Monique) Bolleurs. Mijn zaak werd zorgvuldig behandeld en ik voelde mij gedurende het hele traject serieus genomen en goed geïnformeerd. Ik waardeer de deskundigheid, de duidelijke communicatie en de voortdurende ondersteuning enorm. Mijn oprechte dank en waardering voor alle inzet en begeleiding. Daarom kan ik Berntsen Mulder Advocaten van harte aanbevelen. R Osman
Monique Bolleurs
18 June 2026
Rabaa
Alphen aan den Rijn
Een prettige en vooral duidelijke samenwerking met de advocaat
11 June 2026
Joke de ruijter
Rotterdam
Ik heb een hele fijne ervaring met Berntsen Mulder Advocaten. Ze hebben me tijdens het hele proces goede raad en begeleiding gegeven. Vanaf het eerste contact had ik vol vertrouwen in hun en ik neem deze gelegenheid om mevrouw Speur te bedanken voor al haar harde werk.
Lonneke Speur
11 June 2026
L DALTON
HOEK VAN HOLLAND
Marley is een hele goede advocaat. Zal hem bij iedereen aanbevelen. Topper ga zo door!
27 May 2026
K.bomhof
Deventer
In het begin moest ik even door ploeteren met gegevens aandragen etc. Maar mijn zaak is voor mij tot mooie schikking gekomen, waar ik geen hoop meer op had
18 May 2026
Cris
Amsterdam
Zeer positieve ervaring en Mevrouw Bolleurs heeft zeker bepaalde dingen voor mij geregeld die ik als leek niet voor elkaar gekregen zou hebben.
Monique Bolleurs
3 May 2026
karin serne
Haarlem
Ik ben netjes geholpen door mijn advocaat na een aanrijding van achter op de snelweg. Mijn advocaat legde het proces en mijn opties duidelijk uit (in Jip en Janneke taal waar nodig), hield regelmatig contact (eerst telefonisch en naar mate er meer tijd verstreek via mail) en heeft de zaak na twee jaar netjes afgerond. Door de goede dienstverlening kon ik focussen op beter worden.
3 May 2026
M
Heerhugowaard
Vanaf het eerste moment ben ik uitstekend geholpen door mevrouw Van Wezel. Dankzij haar snelle acties kon mijn zoon 3 weken later alsnog mee met zijn buitenlandse schoolreis. Top kantoor!
N.v.t.
21 April 2026
Het verloop van het proces wordt vooraf duidelijk uitgelegd. Tijdens het proces wordt regelmatig conact onderhouden en er wordt een realistisch advies gegeven.
15 April 2026
Andre
Alphen aan den Rijn
Mevr. van Wassenberg heeft mij bijgestaan in een erfeniskwestie. Dit heeft zij op correcte en doortastende manier gedaan. Dat alles heeft geleid tot een zeer bevredigend resultaat. Ik kan haar absoluut aanraden op het gebied van erfrecht.
Lisanne van Wassenberg
6 April 2026
Jan
Leiden
Communicatie is erg goed en alle ingewikkelde zaken worden duidelijk uitgelegd. Veel werk uit handen genomen. Bedankt!
31 March 2026
Pim
Reeuwijk
Vertellen het echte verhaal wat je kan verwachten.
27 March 2026
Robin Bruggeman
Alphen aan den Rijn
Mijn ervaring is zeer positief, er is ruimte voor contact op een persoonlijke manier. Er wordt eerlijk en realistisch naar de zaak gekeken en alles wat er was voorspeld is uitgekomen. Ik ervaarde een stuk minder stress na hulp van dit kantoor.
Simen Van der Plas
24 March 2026
Noa
Den Haag
Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor mevrouw mr. Calis en haar collega’s voor hun uitstekende begeleiding tijdens een letselschadezaak. Vanaf het begin heb ik hen ervaren als zeer deskundig, betrokken en professioneel. Er werd altijd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en vragen te beantwoorden. Dankzij hun inzet en doorzettingsvermogen kon dit traject met vertrouwen worden doorlopen. Wat voor mij vooral het verschil maakte, was de persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid. Ik kan hen dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en kundige juridische ondersteuning. Nogmaals hartelijk dank voor alles.
24 March 2026
R.
Rijswijk
Ervaren en deskundig begeleiding en advies Duidelijke uitleg procedures . Frequente kerugkoppeling procesgang. Regelmatig vraag naar mijn gevoel in proces
13 March 2026
Jennie van benthem
Alphen aan den Rijn
De heer Sijlbing heeft mij goed geholpen. Ik ben blij met zijn inzet.
9 March 2026
R.M.
Rotterdam
In een lastige periode na een verkeersongeval besloten om een belangenbehartiger via Berntsen en Mulder in te schakelen. Door Lidewij Calis ben ik goed geïnformeerd en geholpen, en door deze steun heb ik een hoop zorgen los kunnen laten. Er is een overeenkomst bereikt met de wederpartij waar ik tevreden mee ben. Alles bij elkaar voelde dit als een prettige steun en erkenning waar ik mij enorm mee geholpen voel. Bedankt!
23 February 2026
Maron Rops
Gouda
Zeer goed geholpen. Afspraken worden nagekomen. Duidelijk advies. Behulpzaam en prettig persoon in omgang.
Anneke van Tol
17 February 2026
Corine
Alphen aan den Rijn
Ik voelde me gehoord en alles was heel duidelijk. Wanneer ik iets niet begreep werden dingen rustig nog eens uitgelegd of op de mail gezet. De communicatie was goed en duidelijk.
10 February 2026
Esmay
Zuidland
Mr. Lidewij Calis heeft mij uitstekend geholpen inzake mijn letselschade. Goede communicatie, betrokken en met resultaat!
4 February 2026
Ton
Rijswijk
Karin heeft mij namens Berntsen Mulder heel kundig begeleid en geadviseerd in mijn zaak. Haar menselijk overkomen naar mij toe maar stevige zakelijke kant naar de tegenpartij was heel prettig samenwerken. Ze heeft de zaak vlotgetrokken en afgerond. Ik zou haar in een volgende situatie weer bellen.
Karin Nijman
30 January 2026
Marijke van Os
Voorschoten
Ik heb de dienstverlening van mr. Van Bohemen en zijn kantoor als zeer professioneel, betrokken en zorgvuldig ervaren. Gedurende het gehele traject voelde ik mij serieus genomen en goed begeleid, zowel juridisch als menselijk. Er was altijd ruimte voor uitleg, overleg en empathie, wat in een emotioneel en complex proces veel vertrouwen gaf. De communicatie was duidelijk en tijdig, en ik kijk met een goed gevoel terug op de samenwerking.
Jos van Bohemen
28 January 2026