Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan zeer tevreden te zijn met het geleverde werk. De communicatie wordt als duidelijk ervaren en men voelt zich betrokken bij het proces. Er wordt veel waarde gehecht aan net en professioneel werk en aan hoogwaardige uitvoering. Verschillende beoordelingen noemen aandacht voor houtrot en het vervangen van ramen als positieve aspecten.
De schilder van R. van de Beek Schilders heeft bij ons de voorgevel van de showroom geschilderd. Het resultaat is fantastisch, en de schilder heeft heel zelfstandig en netjes gewerkt. We hebben er geen last van gehad, en heeft super netjes en correct gewerkt. Ook zijn communicatie was top! Echt een aanrader!
10 September 2026
Evert
Barneveld
Goede ervaring, kwaliteit en vriendelijkheid!
2 September 2026
Marijke
Barneveld
De communicatie was prettig en duidelijk, dus we wisten precies wat we konden verwachten. Het stucwerk van de buitengevels is gesausd met KEIM. Er werd zorgvuldig voorbereid en gewerkt, en alles werd netjes achtergelaten. Al met al een goede ervaring.
2 September 2026
Marlies
Lunteren
Heel netjes opgeleverd, zelfs waar de stucadoor wat steekjes had laten vallen opgepakt en gezorgd dat het alsnog tijdig werd opgeleverd.
27 August 2026
Robert
Versteeg
Goede inventarisatie, keurige offerte met duidelijke specificatie meerwerk. Nette medewerkers die erg betrokken zijn.
23 August 2026
Peter
Wageningen
Top schildersbedrijf wat eigenlijk alleen voor de hoogste kwaliteit wil gaan!
23 August 2026
Aart
Ede
Betrouwbaar Punctueel Kwalitatief goed
M
L
Prima ervaring. Vooral combi van houtherstel en schilderbedrijf is handig. Ons huis had echt een opknapbeurt nodig. Zowel houtherstel als uiteindelijke schilderwerk is uitstekend gedaan. Communicatie is duidelijk, afspraak is inderdaad afspraak, vaklui zijn professioneel, zorgvuldig en ook nog eens vriendelijk. Ons huis ziet er weer "gelikt" uit!
Simone
Leusden
Mooi, vakkundig werk geleverd en attente schilder die ook meteen aanbod om wat blad uit de goot weg te halen.
Maria
Bennekom
Ik had een complexe vraag omtrent houtrot en tocht. De mannen dachten uitstekend met me mee en kwamen met een super oplossing. Nu heb ik twee prachtige nieuwe dakramen én geen tocht meer. Zeer tevreden!
19 August 2026
Pieter
Barneveld
Duidelijke communicatie en denken graag mee.
Petervan Putten
Veenendaal
Veel aandacht besteed aan het hout waar een rotte plek zat.
Frans
Veenendaal
Leveren zeer goed werk. Wij hebben nu 2 klussen laten doen o.a. houtrot en schilderwerk en zijn zeer tevreden.
Ron
Hoogland
Komen afspraken na, werken netjes, correcte behandeling.
Henk Reiling
BARNEVELD
Tot over 5 a 6 jaar als er weer geschilderd moet worden.
Ron
Voorthuizen
2 ramen ivm lekkage vervangen. Zeer netjes en professioneel gewerkt
Anton
Barneveld
Heel leuke schilders en ze hebben prima werk geleverd. Geen 5 sterren ivm administratieve afhandeling. Ik heb jullie al aanbevolen bij een neef uit Apeldoorn
Hans
Vlaardingen
Goede ervaring met schilders die niet alleen een klusje uitvoeren, maar ook zelf er voor zorgen dat het werk op de netst mogelijke manier wordt afgeleverd, waarbij ze aan meer dingen denken dat ik als huiseigenaar. Heel blij met het eindresultaat
24 June 2025
Gerdinand
Ede
Klantvriendelijk, behulpzaam en goed advies.
Carolina
Barneveld
We hebben met Van Beek heel gemakkelijk een afspraak kunnen maken om ons appartement met renovlies te laten behangen en vervolgens te laten sauzen. Het contact was helder en duidelijk. We zijn heel erg blij met het resultaat.
R
Lambrechts
Keurige oplevering conform afspraak.
Dethmer
Barneveld
Onze schilderklus is uitstekend en snel uitgevoerd.
19 April 2024
Ramshond
Barneveld
We zijn erg tevreden met de dienstverlening en klantgerichte benadering van schildersbedrijf R. van de Bek.
Hanneke
Zeist
Wat hebben Dennis en Rob mooi werk afgeleverd! Bijzonder aardige en deskundige mannen. We raden dit schildersbedrijf aan en laten de laatste geplande klus weer graag aan hen over.
Fam. P. Boorsma
Barneveld
Keurig gewerkt En komt de afspraak goed na
Marleen
Barneveld
R. van de Beek Schilders is een schildersbedrijf en vastgoed onderhoudsbedrijf wat al ruim 60 jaar als doel heeft om uw woon- of werkomgeving mooier te maken en te onderhouden. Hierdoor dragen wij bij aan een groter woon- en werkplezier.
Afspraak = afspraak staat bij ons voorop.
En met ruim 20 vaste medewerkers zijn wij flexibel genoeg om u - indien nodig en gewenst - op korte termijn te kunnen helpen.
Vanuit Barneveld bedienen wij particulieren, verenigingen van eigenaren (VvE-en), woningcorporaties, gemeenten, instellingen en zakelijke opdrachtgevers in midden Nederland en de randstad.
Van het sauzen van uw badkamerplafond tot en met het verzorgen van het complete schilderwerk in en aan uw nieuwe of bestaande woning, geen project is ons te klein of te groot.
Ook voor het aanbrengen van alle soorten behang of andere decoratieve wandafwerkingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Anthonie Fokkerstraat 27 27
3772 MP Barneveld