Ben al 40 jaar klant,( voorheen Bosman auto’s) en nog steeds tot volle tevredenheid
Vriendelijk geholpen .
Keurig geregeld.
Praktische en betrouwbaar
Word altijd snel en goed geholpen.
het ging eerst beter bij apk en beurt zijn er diverse vervangen zonder over leg zo zijn er dure banden gemonteerd deze wil ik eigenlijk niet. overleg mis ik!!!
goed werkgeleverd
factuur volgens afspraak
Vriendelijke mensen, goede service en snelle afspraak
Alles netjes en keurig geregeld.
Zoals even terugbrengen naar huis !
professionele reparatie, zeer goede service
Prima service en klantgericht. Kom er al jaren en altijd is er een open en transparante houding. Staan altijd klaar voor je.
Klantvriendelijk
Prima garage!
Als oude klant ervaar ik de garage Bosman als goed en vriendelijk,nu kom ik er ook met mijn werkbus van groepsvervoer vd Laan en dat gaat goed
Zeer goede ervaringen. Denken echt in belang van de klant.
Gezellige mensen.
alleen jammer dat het uurtarief zo stevig omhoog is omdat er een naamsverandering is geweest. zou voor mij een reden kunnen zijn om toch eens ergens anders te kijken mvg peter bos
Wordt altijd goed meet een duidelijke uitleg geholpen.
Altijd bereid mij even tussendoor te helpen als er iets aan auto mankeert.
Ben al heel lang klant bij Bosman en heb daardoor prettige en vertrouwde relatie met de medewerkers.
Prima, klantvriendelijk en voorzover ik het kan beoordelen, deskundig.