Deskundig advies met snelheid

Arjen heeft ons in een korte doorlooptijd geholpen met de herfinanciering van een zakelijk vastgoedobject. Wij hebben dit proces als erg prettig ervaren. Arjen heeft ervoor gezorgd dat alles op tijd rond was door snel te schakelen en goed de tijdlijn in de gaten te houden. Ik kan hem zeker aanbevelen!

Hele fijne menselijke benadering

Met Arjen was er gelijk van het begin af aan een klik. hij dacht mee , en dan dingen waar ik me wel lekker bij voel en niet lekker bij voel houdt hij rekening mee , gesprekken heel open en hij gebruikt wat nodig is . Kon ook goed uitleggen waarom sommige dingen nodig zijn. was bij mij een apart geval en hij heeft het toch voor elkaar gekregen. na verlopen van de offerte van de bank het werk ook weer mee opgepakt en niet extra doorbelast. en wat voor mijn gevoel heel fijn is dat het bij een bank is gelukt en niet bij alternatieve financiering.

Ik ben heel goed en intensief begeleid.

Alle is in goed overleg verlopen. Steeds snelle reactie op vragen. Bedankt

Financieringsgilde heeft ons uitstekend begeleid in het financieringstraject: deskundig, betrokken e

Betrouwbaar, betrokken en kundig. Wij zouden Financieringsgilde zeker aanbevelen aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een solide financieringspartner.

Goede kritische advisering, grote hulp in proces met bank

Arjen heeft ons goed geadviseerd en heel goed zijn rol gepakt in het proces met de bank, met een uitstekend resultaat als uitkomst

Arjen is dé vertrouwenspersoon betreffende je bedrijfsfinanciering!

Ik kende Arjen al voor corona en na corona hebben wij het als horeca locatie erg zwaar gehad. Uiteindelijk heeft Arjen ons daarbij op een uitstekende manier geholpen. Doordat hij mij en het bedrijf al kende, heeft hij op zeer persoonlijke wijze de financiering rondgekregen. Hij werkt op een fijne manier, met duidelijke communicatie en korte lijntjes.

Correct met korte lijntjes

Vriendelijke deskundige benadering.

Snel, kundig en succesvol

Wij raden Arjen Duwel zeer zeker aan, hij is snel, duidelijk en heeft de juiste ingangen bij verschillende partijen, waaruit in overleg de juiste keus kan worden gemaakt. Er wordt goed gekeken naar wat op dat moment het beste aansluit bij de huidige situatie van het bedrijf.

Top service, snel, persoonlijk en resultaatgericht

Arjen sluit snel aan op zowel de persoon als (de aard van) de onderneming. Hij is realistisch, en zeker niet twijfelend. Goed voorbereid en met het juiste concrete advies komt dan altijd een mooie gebalanceerde oplossing.

Iemand die service gericht is en vertrouwen geeft

Ik heb Arjen leren kennen als iemand die geïnteresseerd is, en veel kennis heeft van zijn vak. Dat samen zorgt voor een ideale match

Uitermate tevreden

Nadat mijn hypotheek door de 1e bank was afgewezen, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief om toch een ingang te vinden bij een bank. Via Financieringsgilde kreeg ik vrij snel 3 offertes van 3 verschillende banken. Zonder de hulp van Arjen was ik niet zover gekomen als dat ik nu ben. De hypotheek is uiteindelijk geregeld naar mijn tevredenheid!

door het oog van de naald, bijna opgegeven maar door Arjen toch volgehouden

Uitstekende begeleiding door Arjen Duwel

Arjen is vriendelijk, kundig en reageert snel op mails of vragen. Hij heeft ons goed en professioneel geadviseerd en hij was zeer betrokken gedurende het proces.

Arjen levert degelijk werk en denkt goed mee

Positief

Professioneel, snel en doelgericht

Arjen, is mij aanbevolen via mijn netwerk. Snel contact gelegd en meteen helder advies over (on)mogelijkheden. Arjen is uitstekend bereikbaar, beantwoord vragen snel en denkt creatief mee in oplossingen. Focus op resultaat vanuit verbinding met de client.

Super geweldig een aanrader

Hele vriendelijke man. Weet waar ie over praat. Altijd bereikbaar ook s avonds nog. Nog bedankt voor alles. Echt een aanrader. Sauna Romantica

Hele prettig samenwerking

Goede terug koppeling, Arjen geeft duidelijk uitleg zeker voor een leek op dit gebied zeer prettig!!

Arjen heeft ons naar volle tevredenheid geadviseerd. Arjen kan goed luisteren, zonder daarbij zijn rol als adviseur op zijn vakgebied uit het oog te verliezen. Hij staat stevig in zijn schoenen en weet door de juiste vragen te stellen een goed beeld te krijgen van de situatie en vanuit daar de juiste financieringsaanvraag te doen, in ons geval een hypotheek voor ons nieuwe pand. We zijn meer dan tevreden met het resultaat!

Na inzetten aanvraag financiering alles snel en vakkundig afgewikkeld.

Voor 2 relaties bij Arjen financieringsaanvragen uitgezet. Alles op redelijk korte termijn afgewikkeld naar alle tevredenheid.

Arjen is goed in zijn vak en daarbij ook nog super flexibel!

Wat er ook veranderde en wat hierbij ook nodig was, Arjen regelde dit. Daarbij regelde hij dit ook nog eens super snel. Voor vragen kon ik altijd bij hem terecht en hij was goed te bereiken, zelfs in de avonduren. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben!

Geweldige adviseur, denkt echt met je mee. Hij heeft ons perfect geholpen

Arjen heeft ons uitstekend geholpen om voor ons een hypotheek te versterken. Hij nam de moeite om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen en indien nodig al mijn vragen ook nog eens duidelijk te beantwoorden. Wij zijn gewoon zeer tevreden geweest !

Arjen weet waar hij over praat en zorgt ervoor dat de juiste gegevens boven water komen en zorgt voor een maathypotheek.

Fijne en super goede samenwerking.

Vanaf het eerste contact een goede service en fijne begeleiding. Arjen denkt mee met de klant. In het vervolg nemen we zeker weer contact op met Arjen.

Super advies en snel geregeld!

Via internet in contact gekomen met financieringsgilde, later een gesprek aan huis om te weten wie achter financieringsgilde zit. Daarna op zeer korte termijn het gevraagde investeringsbedrag binnen 18 minuten geregeld!!

Bruistensingel 400

5232 AG Den Bosch