Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alles is goeie order opgelost!
17 August 2023
arthur van Hout
Vlijmen
Goed geholpen , zowel aan de telefoon als persoonlijk , vriendelijk en correct en werkt snel en goed
1 August 2023
Grace
Oudheusden
Goed en vakkundig personeel.
28 June 2023
Karin
Dommelen
Goede service, vriendelijke monteur met kennis van zaken. Snel gerepareerd en niet te duur
24 June 2023
Berry
Sint Odiliënberg
Snelle reactie op de diagnose en uiteindelijke resultaat
17 June 2023
Frank
Oss
Vriendelijke benadering. Op vragen kreeg ik al snel de mogelijke oorzaak en wat eraan te doen is. Ik wacht nu op de offerte van de reparatie.
7 June 2023
Ronald
Heel goed
Natas
Goed geholpen
S.M.
Eindhoven
Reparatie is goed en netjes uitgevoerd. Aardige en hulpvaardige monteur.
Dennis
Waalre
Fast and accurate, arrived at time
Aleksandar
Veldhoven
Op alle fronten dik tevreden
12 May 2023
Annabela
Spaubeek
I waited two days to get the appointment of the technician. Even after the technicians visit, the issue was not resolved. Still I have paid 69 Euros. Actually I paid for nothing.
Beveelt niet aan
12 May 2023
Sarosh
Communicatie erg goed,
11 May 2023
Roel
Esbeek
Als jongvolwassene waren bepaalde aspecten van de service onduidelijk, zo vond ik het apart dat ik eerst een factuur voor 0 euro kreeg als werkbon en erna toch een factuur van 79 euro. Terwijl er geen daadwerkelijke reparatie was uitgevoerd, slechts een inspectie. In conversatie met de monteur bleek de wasmachine zeer gemakkelijk te reparen zijn, maar de opgestelde offerte op de mail was toch 155 euro (dit was niet economisch verantwoord gezien de oude staat van de wasmachine). Online stond dat een gemakkelijke reparatie daarentegen 79 euro zou kosten, maar het argument was dat deze prijs niet opging omdat er iets besteld moest worden. ! Het meest schrijnende was dat toen ik thuis kwam de wasmachine in een staat van ravage was achtergelaten, met het argument dat het dan de volgende keer gemakkelijker te reparen zou zijn. Maar het hele doel van een offerte opstellen lijkt me dat de klant die keuze nog moet maken?? Dan is het netjes om een huis achter te laten zoals je deze aantrof. Uiteindelijk 79 euro betaald voor slechts het verder uit elkaar halen van mijn wasmachine, wat (op basis van de 0 euro werkbon) slechts 25 min duurde. Makkelijk verdiend! Bezinekosten had ik best willen betalen, maar dit vond ik geen service.
Beveelt niet aan
22 April 2023
Robin
Tilburg
Hoi Robin, Wat vervelend dat onze samenwerking zo stroef is verlopen.
Graag vernemen we van je wat we kunnen verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen.
Zou je ons een Email willen sturen?
we zien je reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Dusink Witgoed Service.
Goede en vriendelijke service.
Waalre
Snel en goed werk geleverd
Wim
Tilburg
Snel, goed en tegen een goede prijs. Communicatie super goed.
Waalre
Snel, vriendelijk en betaalbaar geholpen! Een aanrader.
Tilburg
Goede uitleg en goede service
Tilburg
Ik ben correct te woord gestaan was even een mis communicatie met de afspraak dat de monteur zou komen maar is verder goed afgehandeld.
Angela
Waalre
Goed advies, netjes gewerkt. Vaatwasser was helaas economisch total loss, maar keuzes helder en duidelijk toegelicht. Zeer fijne en kundige monteur!
Nicole van O
Waalre
Snelle, vlotte service. Heel vriendelijke en duidelijke uitleg over het defect gekregen. Ik blijf klant.
8 April 2023
Stefanie
Valkenswaard
Via Whatsapp in het weekend een afspraak deels al ingepland. Werd snel teruggebeld voor het definitief maken van de afspraak en bespreken van de reparatie. Na het telefonisch contact ook weer via Whatsapp alles snel kunnen regelen en een paar dagen later stond de monteur al binnen! Top!
6 April 2023
Ralph
Helmond
Fijne omgang met de monteur. Snelle afhandeling en duidelijk uitleg.
2 April 2023
Frans
Geldrop
Goede service!
1 April 2023
Tini
Best
Alles voor een goede klanten service
Dusink witgoed service heeft een klantvriendelijke service en staat altijd klaar om te helpen. Neem contact op met ons voor al je witgoed reparaties! Wij kunnen je helpen bij het oplossen van al je witgoed problemen. Je weet dat je in goede handen bent bij Dusink witgoed service!
Op onze website kan je bijvoorbeeld al veel te weten komen over de foutcodes van diverse apparaten. En hier kan je dan ook gemakkelijk je storing op aanmelden.
Hertenlaan 49
5581 cg Waalre