Super vriendelijk en goed geholpen.

Binnen twee weken heb ik een afspraak voor het onderhoud van mijn gasinstallatie kunnen maken. Met de planning is er iets vrrkeerd gegaan maar dat is netjes en goed opgelost. De volgende beurten maak ik ook bij Nieuwenhuijsen.

Apk laten doen, snel in te plannen en snel uitgevoerd. Ook aanvullende acties zelfde dag nog voor e

Om 9 uur afspraak. Fijn dat ik in een aparte ruimte gewoon kon werken. Na uurtje de uitslag van de APK dat er 2 nieuwe banden op moesten. Dat kon dezelfde middag nog uitgevoerd worden. Netjes een leenfiets gehad om naar huis te gaan. Rond 15 uur gebeld dat het weer klaar was. iedereen was erg aardig. Kom hier graag terug.

Gewoon goed

Netjes het werk uitgevoerd

Vriendelijk en snel geholpen.

Vriendelijk en snel geholpen

Supersnelle en fijne service

Wij belden op dinsdag en konden gelukkig donderdag al terecht voor onze LPG installatie! Geweldige service!

Super communicatie

Alles.vplgens afspraak geregeld. Snel en vakkundig gaatje in band gemaakt

alles volgens afspraak

alles volgens afspraak.

Fijne snelle service. Kleine onderhoudsbeurt en APK. Klein foutje op de factuur werd gelijk gecorrigeerd.

Goede ervaring

Snel geholpen en super vriendelijk te woord gestaan

Eerlijk en goed

Eerlijk en goed, niet de goedkoopste maar wel kwaliteit

Snel, vriendelijke en deskundig!

Goed!

Gewoon een fijne garage, prima zorg verleent aan de auto

Gewoon een fijne garage.

Het was beter

Het gevoel van ontzorgen, is een stuk minder. ik ben opgelucht dat het probleem is opgelost, echter ging wel met gedoe. Maandag langsgeweest, en geen terugkoppeling gemaakt wat er aan de hand was. Vrijdag, op eens een bandenwissel die niet gevraagd was. Dan een telefoontje we krijgen hem niet open, dan toch wel open, en gelukkig optijd kunnen repareren. Factuur die verkeerd is. Onduidelijkheid over de kosten. Het gaat allemaal te ondoorzichtig/onvoorspelbaar.

Op tijd gebeld voor overleg Auto was op tijd gereed Duidelijke communicatie Vriendelijk geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Mijn voorband liep langzaam leeg. Na een telefoontje kon ik praktisch direct terecht. Controle bracht een klein lek aan het licht, dit is direct gerepareerd.

vriendelijk en professioneel geholpen

vriendelijk en professioneel geholpen

Top en snel!

Hele goed service! Kom er nu al 3 jaar en ben zeer zeer tevreden, met de hoge kwaliteit die geleverd word!

Vriendelijk en netjes

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en geholpen Afspraak gemaakt en kreeg ook nog een week van te voren keurig een mail met afspraak herinnering Auto gebracht en stond keurig een leenauto klaar en Bij het ophalen was mijn auto ook nog keurig door de wasstraat gegaan Top service

Keurig afspraken nagekomen goede adviezen en Keurig gewassen en uitgezogen bij het ophalen

Vriendelijk, professioneel en vlot geholpen.

Positieve ervaring, zou hier zeker terugkomen.

Zeer goed en proffessioneel geholpen.

Een slepend probleem met mijn lpg installatie is vermoedelijk op vakkundige wijze opgelost.

Vakmanschap en Vriendelijkheid

Deze week nog even een zomercheck gedaan. Zoals altijd werden we we weer vriendelijk geholpen en konden we rekenen op jullie vakkundigheid.

Snel, vriendelijk, geen issues

Top service!

Mijn auto moet altijd midden in de zomer gekeurd worden, en omdat we een lange vakantie gepland hadden, ontstond er ineens haast met de APK keuring. Cees begreep de situatie volledig en regelde direct een plekje in hun al drukke planning. Bovendien bood hij zelfs zijn eigen auto aan zodat ik toch op tijd een andere afspraak kon halen. Dat meedenken en de flexibiliteit waardeer ik enorm. Bedankt voor de goede service!

Keurig bedrijf en stralen vertrouwen uit

Word altijd keurig behandeld en heb sterk de indruk dat ze eerlijk zijn mbt herstel of reparatie . Zeer aardige keurmeester ook

Industrieterrein Meerpaal Duwboot 83

3991 CG Houten