Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel ervaring met deze fijne mensen, door een "onbetouwbare" auto. Altijd fijn en goed geholpen en denken met je mee!
7 March 2024
Laurens
Petten
Hele fijne garage, snel, vakkundig en vertrouwd.
Romy Rademaker
Petten
Heb bij dit jonge bedrijf onze campers in onderhoud. Komen hun afspraak altijd na , Denken met je mee . Service is zeer goed. Zijn blij met deze ondernemers.
Camperverhuurpetten
Petten
Komen afspraken na, goed klantcontact. Prima bedrijf om je auto in onderhoud te hebben
Jordy schipper
Schagen
Een mooie dorps garage, waar persoonlijke aandacht heel gewoon is. Er wordt altijd met je meegedacht en de mannen zijn oplossingsgericht! Goede deskundigheid voor een goede prijs.
Jan
Petten
Band lek, direct geholpen Vorige week ster ✴️In het voorruit, Afspraak gemaakt en keurig gerepareerd
Maaike Pothuizen
Petten
Vriendelijk deskundig behulpzaam personeel, prima service!
Tamis Kim
Groet
heb verschillende ervaringen maar ja dat heb je als je er goed geholpen wordt . laatse keer voorruit gemaakt een nieuwe service en meteen gebruik van gemaakt .
albert
hoofddorp
Behulpzaam vakkundig en vriendelijk personeel
Reddingsbrigade Petten
Petten
Enkele zomers geleden had ik dringend een nieuwe voorlamp nodig. Fijn dat er, om de hoek van onze camping zo’n goede auto service is!
Annemiek Appelman
Heerhugowaard
De koffie staat altijd klaar
Marjon
Petten
Goed geholpen en super garage Ziet er verzorgd uit
28 March 2023
Leon
Schoorl
hele gave werkplaats met mooie apparatuur
28 March 2023
dirk
zonnebloem
M2 Autoservice is een moderne full service autogarage voor alle merken. Wij beschikken over alle moderne apparatuur én vakmensen die u van een goede garage mag verwachten, maar bieden daarnaast het persoonlijke karakter van een vertrouwde dorpsgarage.
Bij ons staan ‘goede service’ en een ‘eerlijk verhaal’ hoog in het vaandel. Dit proberen we niet alleen te leveren in kwaliteit, maar komt ook tot uitdrukking op de rekening: geen ‘onzin kosten’ op uw factuur
Pettermerweg 27
1754 KJ Burgerbrug