Laden reviews...
33 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews benadrukken consequent een transparante en professionele service. Heldere communicatie en duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt worden vaak geprezen. Ook wordt de redelijke prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid genoemd. Klanten voelen zich comfortabel om terug te keren voor toekomstige reparaties.
Ervaren monteur en denk met je mee
10 July 2026
Martin
Driel
Top service en altijd transparant!
5 July 2026
Klasse monteur.
17 June 2026
Theo Gamelkoorn
Arnhem
Door een plotseling defect aan mijn waterpomp moest ik snel een garage in de buurt vinden, omdat mijn eigen garage te ver weg was. Ik kon hier snel terecht en werd vriendelijk en professioneel geholpen. De reparatie werd vakkundig en snel uitgevoerd. Daarnaast dacht hij ook mee over enkele andere kleine problemen aan mijn oudere auto. Daarom kan ik deze garage zeker aanbevelen. Sterker nog, ik heb besloten om mijn auto voortaan hier te laten onderhouden en keuren.
15 June 2026
Martin
vakkundig
30 May 2026
Piet lamers
Driel
De service is uitstekend en daarbij wordt er altijd duidelijk vermeld wat er gedaan is aan reparatie en van tevoren wordt er overlegd om iets wel of niet te doen.
14 May 2026
Kitty
Driel
Door iemand als Jan, voel je je veilig op de weg.
4 April 2026
Hans Velders
HOOG-KEPPEL
Probleem met de auto ik kon de auto brengen en de volgende dag ophalen
18 February 2026
Marcha
Betrouwbaar
7 February 2026
jacqueline Rie de la
Driel
Altijd een goed gevoel bij de garage Van Deelen. Ze geven duidelijk aan wat ze gedaan hebben met de auto en geven goed en eerlijk advies.
2 February 2026
Ron Meijer
Arnhem
Kon na telefoontje direct terecht. Er werd ook direct actie ondernomen en binnen een paar uur kon ik mijn auto weer ophalen.
27 January 2026
Berry Kolks
DRIEL
Zeer kundige monteur die altijd direct klaar staat om je te helpen. Beurten e.d. doet hij ook zeer vakkundig en voor een redelijke prijs.
23 January 2026
Dick
Driel
Een hele fijne garage die eerlijk en duidelijk aangeeft wat er moet gebeuren en daarbij een hele goede service. Ik blijf hier zeker terugkomen.
15 January 2026
Kitty
Driel
Een no nonsense garage. Betrouwbaar, deskundig, transparant en altijd aanspreekbaar. Een garage waarop je altijd kunt terugvallen.
20 December 2025
Richard
Arnhem
Gewoon goed en normale prijzen. Vriendelijk en klantgericht. Ik wil nergens anders.
14 December 2025
Sylvie Vleeming
Driel
Vakundig, eerlijk, meedenkend en een nette prijs.
9 December 2025
Jeffrey
Arnhem
Grote beurt nog tussendoor uit kunnen voeren. Enthousiast. Fijne vak******.
2 December 2025
Michael
Arnhem
Toen ik kwam vragen of er naar mijn bumper kon worden gekeken die los hing, werd er meegekeken dat mijn APK er ook zat aan te komen dus dat kon gebundeld worden. Afspraak dus iets later dan de eerste mogelijkheid maar op die manier was ik mijn auto maar 1 keer een dag kwijt ipv 2 keer. Geen extra verkooptrucjes om nog een onderhoudsbeurt of dergelijke erbij te moeten hebben. Aan de telefoon duidelijk geïnformeerd toen de auto klaar was dus het ophalen was ook zo geregeld.
21 November 2025
An
Driel
Alles is altijd netjes geregeld, service is top je word overal van op de hoogte gehouden en alles wordt gecommuniceerd met je!
14 November 2025
Britt
Elst
Ik ben een zeer tevreden klant.
8 November 2025
Edwin
Driel
Ondanks dat het een grote reparatie was, vond hij toch de tijd om deze te doen. Dat is echte betrokkenheid. In deze tijden onbetaalbaar. Ik waardeer het enorm. Al zou deze garage in Groningen zitten, zou ik daar nog naartoe gaan.
1 November 2025
Hans Velders
Hoog Keppel
Vakmanschap en goede communicatie!!!!!
11 October 2025
José de Roos
Arnhem
Zoals in de zin vermeld, prima monteur, prima klantcontact
11 October 2025
G.L.
Driel
Ik hoef maar te bellen en hij is er
9 October 2025
Lisette