Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je voelt je welkom en geholpen! Helemaal top
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Eerlijke adviezen. Er wordt je niets ' aangepraat'. Uitstekende service. Kom hier al jaren, net als de rest van mijn gezin.
Ok
Ik ben erg er blij mee. De bril draagt zich erg lekker en het zicht is goed. Ik voel me goed als ik deze bril draag!
Vriendelijk en deskundig personeel.
vriendelijk en kundig personeel
Alles prima gegaan, oogmeting, advies en afhandeling.
Jongen is een fijne zaak. Ze bieden een uitgebreid assortiment, voor elk wat wils met een prima service.
Geen op of aanmerkingen
Vriendelijk, met humor, gevoel voor stijl en vakmanschap. M.b.t. mijn bril doe ik geen concessies, de hele dag gebruik ik hem en het beste is als ik niet eens merk dat ie er is. Bij Jongen begrijpen ze dat; ze geven mij de opties aan waarbij ze ook hun voorkeur aangeven, maar ze laten mij de keuze. En als er een keer iets mis is, wordt ik altijd snel en goed geholpen. Bij Jongen heb ik alleen maar goede ervaringen.
Super mooie gekleurde glazen op sterkte in mijn zonnebril!
Altijd een zeer deskundig advies, waar ik op kan vertrouwen. Denken mee en zoeken na de geschikte oplossing! En dit alles altijd met een glimlach.
Ik ging voor een nieuwe bril met vooraf een optometrist onderzoek. Daar bleek ook dat mijn ogen niet goed samenwerken. Ze keek verder en raden mij een verder onderzoek aan. Nu met een prisma erbij ben ik vanaf de eerste minuut super blij met mijn zicht. Totaal geen gewenning gehad. Top
100% tevreden
Uitstekende service, het hele team staat voor je klaar, krijgt super goede hulp bij het uitzoeken van monturen, altijd snel geholpen, makkelijke communicatie, snelle levering. Gewoon uitstekend!
Ik zie nu heel ver met deze bril met speciale glazen! Mam vond het een beetje duur maar is heel blij dat ik nu zo goed zien kan. En de bril zat meteen goed.
Mooie winkel met een groot assortiment brillen. Voor elk wat wils. Prima service.
Mijn ervaring is dat de oogmeting perfect is,vriendelijk en met veel geduld geholpen.
Goede zaak
Er werd goed naar mij geluisterd en de medewerkers dachten mee in oplossingen.
Altijd vriendelijke ontvangst in de zaak, maakt niet uit waarvoor je komt. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en je gaat pas weg als je tevreden bent. Deskundig / eerlijk advies en proffesionele begeleiding in het kopen van een nieuwe (zonne) bril. Kortom een prachtige zaak met een nog prachtigere sfeer. Hier blijf ik terug komen.
Personeel dat uitstekend opgeleid is en maatwerk kan leveren. Geweldige monturen, prima service. Top!!
Zie hierboven
Mooie bril maar geen gebruikscofort
Ik weet wat ik wil…Lindberg…en ik ben goed geholpen. Veel monturen zijn niet op voorraad, maar worden op verzoek besteld, uiteindelijk zonder ‘koop’-verplichting. De optometrist deed zorgvuldig haar werk. Het bijstellen van de bril was niet in één keer goed, maar uiteindelijk is het goed gekomen. Ik ben blij met mijn mooie, nieuwe bril!
Akerstraat 12
6411 HA Heerlen