Container wordt netjes op tijd geplaatst bestellen van de container is makkelijk en snel gedaan

Top service

Top prijs pret verhouding en goede service.

Prima conform afspraak

Ik heb een prima ervaring met deze firma

tevreden

goede service!

Snel geregeld, geleverd en correct geplaatst

Heb meerdere malen een container gehuurd en elke keer was het een prettige ervaring. Even bellen of chatten en je container is onderweg (next day delivery/next day pickup). En ze houden ook rekening met de notities die je bij de bestelling kan geven i.v.m. plaatsingswens.

Chauffeur is klantvriendelijk en accuraat.

De container is alleen geplaatst, dus ik heb nog geen totaalbeoordeling.

simpel en doeltreffend, levering conform afspraak

Bestellen gaat makkelijk, goed bereikbaar indien vragen, en alles conform afspraak geregeld. Hebben nu meerdere keren een container besteld, goedkoopste in de regio

Snel geregeld!

Ik heb nu al voor de 3de keer een container gehuurd en ben erg tevreden. Vandaag besteld morgen in huis. Ben je klaar dan bel je met de planning zodat de container weer wordt opgehaald.

Snelle levering. Vriendelijke chauffeur die ook de moeite nam om balken onder de container te plaatsen en een straatnaam bord om te draaien zodat deze niet kapot ging

Nette chauffeur, container precies op z'n plek

Tussen 7-12 leveren werd 14.30 uur, Jammer dat je niet terug gebeld werd als jd vraag wanneer ik de container dan wel mag verwachten

Keurig op tijd, vriendelijk en met degelijk materieel

Meerdere containers besteld tijdens het verbouwen van onze woning. 's middag besteld en de volgende ochtend al geleverd. Vriendelijke chauffeurs met goed materieel die de containers kwamen brengen en omwisselen.

Prima, snelle respons

Idem

Topservice

Snel en netjes

Nette afhandeling

Bestelde containers altijd op tijd , Retour net zo. Correcte mensen aan de telefoon.

Prettig contact komt afspraken na

Met gemak een container besteld via de website, net iets goedkoper dan concurrerende aanbieders. Snelle levering zoals beloofd wordt op de website. Ook het ophalen goed geregeld. Vriendelijke chauffeurs, al met al een prettige ervaring.

Prima.

Snelle service en vriendelijk personeel.

Netjes geleverd en fijne communicatie

De container is op tijd geleverd en is ook weer netjes opgehaald. De communicatie over de telefoon was erg fijn.

Prima organisatie.

Snel en accuraat alles afgehandeld conform de gemaakte afspraken

Altijd netjes optijd geleverd en afgevoerd.

Fijn bedrijf . Uitstekend service .

Aardige chauffeur , topper !

Goede haal en breng service

Goede haal en breng service met niet al te strenge naleving van de regels.

Afspraken niet nakomen

Levering van lege containers gaat goed. Aangegeven tijdsblok klopt,maar ophalen van de container met vermelding van tijdsblok duurde tweeënhalf dag.

Prima geregeld allemaal

Simpel online besteld, snel en vlgs tijdsafspraak geleverd en de dag na afmelden weer opgehaald. Gewoon prima service

Afspraken goed nagekomen

Makkelijk te regelen en plaatsing op zeer korte termijn mogelijk

Nijverheidsweg-Noord 135

3812 PL Amersfoort

Over Hartog Containers

Wij zijn Hartog Containers. Een ondernemend familiebedrijf met passie voor recycling- en afvalverwerking. Centraal gelegen vanuit onze locatie in Amersfoort zorgen wij voor het inzamelen, verwerken en recyclen van afvalstromen uit de regio midden Nederland.