Van heel positief naar twijfelend

Ik ben vaker bij tandheelkunde Sneek onder behandeling geweest, hier was ik ontzettend positief over. Er werd voldoende tijd genomen, er was begrip en geduld. Echter bij mijn laatste afspraak ervaarde ik dit anders, ik had / heb het gevoel niet serieus genomen te worden, er was geen begrip voor mijn angst. Hierdoor ben ik met gemengde gevoelens naar huis gegaan en weet ik niet op welke manier ik van me pijnklachten en slechte gebit af kom. Erg vervelend gevoel want het beheerst mijn leven ook ik zou graag weer pijn vrij en met een mooie glimlach door het leven willen!

geruststellend

Fijne preventie assistente, rustige uitleg, duidelijk. Gezien mijn angst voor de "tandarts" heb ik dit als geruststellend ervaren.

Vakkundig, prettig

Luistert goed, houdt rekening met je wensen.

Patientvriendelijk en professioneel

Plezierige sfeer, veel vakmansschap en fijne behandel en wachtruimte .

Prima uitleg en contact

Afspraaktijdstip meestal 15 kwartier later.

Goede zorg

Ik ben altijd erg tevreden

Goed uitgelegd, houd rekening met wat je wilt.

Geweldig geholpen

Kies getrokken goed geholpen

Vriendelijke personeel Ik heb wel een opmerking over een tik fout in de mail Tel.afgespr. tijd klopte niet met de tijd van de mail

Van angst naar "nog steeds geen pretje maar ik kan het wel weer aan!"

Door slechte ervaringen bij mijn vorige tandarts, was ik 8 jaar niet meer bij een tandarts geweest en had ik er een angst voor ontwikkeld. Door goede begeleiding van de tandarts en vooral ook van de mondhygiëniste ben ik nu niet een deel van mijn tanden kwijt, maar durf ik het ook weer aan om ieder half jaar weer in de stoel plaats te nemen en ben ik weer actief bezig om mijn gebit op orde te houden.

Ze hebben mij er door heen gesleept. Wat ik niet netjes vond zou een tabletje krijgen om mij rustig te krijgen. Heb nog nooit een mail of tel van jullie daar voor gekregen. Daar sta je dan. Maar daarom zeg ik ze hebben mij goed door heen geholpen.

Goede ervaring, ook voor mensen die angstig zijn. Rustige benadering en uitleg.

Fijne ervaring, korte wachttijden.

Vriendelijk, schoon.

Uitstekend en behulpzaam

plezierig, vriendelijk en deskundig

De tandarts was afwezig en de controle is per direct overgenomen, fijn dat het zo geregeld kon worden.

Erg prettig

Erg goed!

Zeer vriendelijk en adequaat

Geduldig en vriendelijk

Mijn bezoek aan de mondhygieniste was relaxed. Ik ben altijd erg gespannen als ik naar " de tandarts" moet. Maar zij heeft de behandeling super geduldig en vriendelijk gedaan.

Zoals altijd perfect geholpen

Vlotte vakkundige service

Altijd goed en professioneel geholpen

Zie boven

Mijn halfjaarlijkse controle in 10 minuten was goed.

zie boven, verder heb ik niets toe te voegen.

Goede, vriendelijke en competente behandeling!

Ik heb vaak last van mijn gebit en heb bij Tandheelkunde Sneek altijd het gevoel dat er geduldig naar mij geluisterd wordt.

Goede behandeling en tips

Prima tips

100 % tevreden

100 % tevreden.

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

0515-430 840

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.