Laden reviews...
299 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews roemen een vriendelijke en professionele praktijk waar patiënten zich welkom voelen. De uitleg over behandelingen is helder en gericht op comfort. Behandelingen verlopen over het algemeen soepel en met aandacht voor angst, waardoor vertrouwen groeit. Soms duurt een afspraak langer dan gepland, maar de algehele ervaring blijft positief.
prima service, goede uitleg, zeer klantvriendenlijk
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
21 August 2026
anoniem
Goede uitleg rustig man. Ben geholpen door meneer Schipper. Als er iets was moest ik de hand opsteken. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorg Hartelijke groeten Ineke de Jong
20 August 2026
anoniem
Geen klant bent op vakantie en dan tandproblemen , gebeld en kon dezelfde dag nog geholpen worden. Ben perfect geholpen.
20 August 2026
anoniem
Ze zijn allemaal vriendelijk en rustig en stellen je op je gemak
17 August 2026
anoniem
Vriendelijke, goede contact, serieus en zorgvuldig.
14 August 2026
anoniem
Na vele jaren (door angst) weer naar de tandarts geweest voor een intake gesprek om een gebitsrenovatie op te starten. Mijn eerste kennismaking met de kliniek voelde heel goed, ben heel benieuwd naar het vervolgtraject...
10 August 2026
anoniem
Er werd door de tandarts een duidelijke uitleg en inzicht gegeven van het behandelplan aan de hand van de röntgenfoto.
7 August 2026
anoniem
Vriendelijk en goed geholpen. Geen pijn gehad! Dat is bij mijn laatste behandelingen sinds ik hier kom steeds zo.....dat is voor mij echt een bevrijding.
7 August 2026
anoniem
The doctor was very attentive and did an excellent job.
When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend)
May we contact you about your review?
No
5 August 2026
anonymous
Tandheelkunde Sneek is een zeer moderne tandartspraktijk met kundig en vriendelijk personeel.
4 August 2026
anoniem
Sinds de opening van de praktijk heb ik een vertrouwensband gekregen met voornamelijk tandarts Post. Door de jaren heen heb ik veel soorten behandelingen ondergaan. De praktijk innoveert regelmatig en gebruikt de nieuwste technologieën
4 August 2026
anoniem
De afspraak was om half drie en ik werd om die tijd ook geholpen. Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Al met al een prettige ervaring.
3 August 2026
1 August 2026
je wordt goed geholpen
30 July 2026
anoniem
Fijn dat mijn beide afgebroken kiezen in 1 keer mochten worden gerepareerd. Omdat ik angst heb voor alles wat er in mijn mond moet gebeuren. Is de rust, vriendelijkheid en geruststellende benadering erg prettig! Precies wat nodig is om je mond gezondheid op orde te houden!
anoniem
Helaas laat mijn financiële situatie het niet toe om de behandeling in te plannen die eigenlijk nodig is. Dit geeft mij veel stress en hier werd heel erg begripvol op gereageerd. Er werd met mij meegedacht en de verschillende opties zijn rustig besproken. Bij het afscheid voelde ik ook dat de tandarts en assistent allebei met mij mee leefden. Bedankt daarvoor. Ook mijn zoon, die door een aantal onhandige situaties met een tandarts die hier niet goed op reageerde, voelt zich serieus genomen door Esther. We hopen dat zij snel weer aan het werk kan.
anoniem
Ik heb slechte ervaringen met tandartsen gehad, maar hier gaat het goed.
anoniem
Zie hiervoor en eerdere beoordelingen
27 July 2026
anoniem
Er wordt slecht geluisterd. Eigen tandarts heeft geen tijd. Werdt bij laatste controle gecontroleerd door co-assistent. Wanneer er wordt aangegeven dat er grote angst is. Wordt er even geknikt en gaan ze door met het afnemen van andere vragen. Wanneer er aangegeven wordt dat iets pijnlijk is, wordt hier geen gehoor aan gegeven. En wordt de behandeling door gezet. Wanneer ik moest wachten op het overleg van de co-assistent met de tandarts. Bleef er nog een assistent zitten in de hehandel kamer. Deze bleef met een zeer sprekend chagrijnig gezicht naar het scherm kijken. In deze 5 minuten heeft ze geen woord gezegd of enig teken van sociaal gedrag. Ook krijg je geen keuze om zelf een mondhygienist uit te zoeken. Dit wordt ook opgedrongen. Ook is er slechte communicatie tussen collega tandartsen. Zij wisten bijv. Niets van de wortelkanaal behandeling die ik afgelopen week had gehad bij een collega van hen elders in Friesland. Terwijl zij mij naar hem hebben door gestuurd. Foto's worden ook nog gemaakt met een erg groot lomp apparaat. Terwijl veel andere praktijken hier een hand model voor hebben.
Beveelt niet aan
27 July 2026
Fijn geholpen!
26 July 2026
anoniem
Vriendelijkheid, service, op gemak stellen door te zeggen wat ze gaan doen met de behandeling,
25 July 2026
anoniem
Altijd tijd, Altijd even vriendelijk.zeer professioneel personeel. Mee denkend..ik ben erg tevreden
23 July 2026
anoniem
Ik werd op tijd opgeroepen. Eerst ervaringen iitguitgewisseld hoe het ging. Daarna is de behandeling gestart, waarbij steeds werd verteld wat en hoe er gehandeld werd
22 July 2026
anoniem
zeer goede en prettige behandeling gehad
22 July 2026
anoniem
Heel erg tevreden met de behandeling van de mondhygieiste
20 July 2026
anoniem
Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.
Simmerdijk 14 B
8601 ZP Sneek
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.