Een correcte en vriendelijke benadering en uitstekend resultaat!

Ik heb verschrikkelijke angst om naar de tandarts te gaan maar hier word je helemaal gerustgesteld

altijd tevreden geweest

Mijn ervaring is goed, ben blij met mijn huidige gebit.

Ik kon snel tussendoor geholpen worden voor mijn vakantie. Heel goed geholpen bijna pijnloos dat is bij mij uitzondering..... Dus heel dankbaar voor vriendelijke en goede hulp!

De mondhygiëniste is zeer vriendelijk en kundig.

Prima ervaring

Controle prima

Jammer dat er een lange wachtlijst is bij de mondhygiënist

controlebeurt was goed verder weinig aan toe te voegen

zie boven

Weinig communicatie.

Normaal altijd erg goed. Alleen de laatste keer Lang moeten wachten. En de Baliemedewerkster was er meer dan een uur niet. Dus geen persoon om te vragen wat er aan de hand is. En hoelang het evt nog ging duren.Tandarts is altijd vriendelijk en professioneel.

Vriendelijk geholpen

Veel verstand van zaken.

vriendelijke mensen en denken met je mee

ze denken met je mee ik wou graag een ander gebit zodat ik meer kan lachen de tandarts en zijn assistentes gaven me keuzes om over na te denken dat vond ik fijn

Lang verhaal kort te maken,ben zeer tevreden !

Ze namen de tijd om naar mij te luisteren en te kijken wat het beste is voor mij:

Aardige ontvangst

Assistente vroeg ook hoe het met mijn gezondheid ging, was belangstellend. De tandarts is bekwaam.

Goed en hij neemt de tijd om vragen en antwoorden en ook de behandeling van de tanden en kiezen gecontroleerd.

Vriendelijk en empatisch

Mijn vriendin en ik zijn samen naar tandheelkunde Sneek geweest voor controle, we vonden het beide spannend maar dit is goed opgepakt door de tandarts. We zijn na de 1e afspraak tevreden en voelden ons goed geholpen.

Fijne tandartspraktijk

Ik ben altijd bij tandarts schipper, geweldige man weet hoe hij de mensen gerust kan stellen en werkt nauwkeurig grote aanrader

Prima behandeling

Goede afhandeling

Prima goede behandeling en uit leg wat ze doen

Niet prettig

Geen fijn persoonlijk, empathisch contact. Helaas geen kliniek voor mij.

uitstekend, snel en vakbekwaam geholpen

Uitstekend, snel en vakbekwaam geholpen. Goed gecommuniceerd.

Eerste keer volledig ontspannen

Zolang deze tandarts mij behandeld heb ik een goed vertrouwd gevoel.

Deskundig en vriendelijk

Duidelijke uitleg van de behandeling

Relaxt

Dit was denk ik de eerste keer dat ik me bij een tandarts redelijk op mijn gemak voelde.

Goede communicatie, kundig werken, fijn contact.

Zie bovenstaande

prima geholpen

Wordt netjes geholpen, serieus genomen en er werd rekening gehouden met mijn veranderde omstandigheden.

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

0515-430 840

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.