Meer dan prima

goede communicatie en zorg rond de behandeling

Rust, ook toen ik in paniek raak

Mijn afgebroken kies moest gevuld / hersteld worden. Voor het eerst in 10 jaar heb ik een behandeling alleen met een kleine verdoving ondergaan. Blijft spannend en ik blijf angstig, maar de tandarts had alle geduld en heeft mij prima behandeld.

Prima,

Mijn angst voor de tandarts zal altijd blijven, maar door dat ik nu door een tandarts wordt geholpen die helpt mij wel door mijn angst heen

Jammer dat je meedtal langer dan een kwartier moet wachten voor je aan de beurd bent

Fijn welkom

Ik word gezien en gehoord

Prima behandeling, vriendelijk!

Zie boven, vr. Groet.

Gewoon goed

vriendelijk en correct

Ik vindt dat iedereen zijn best doet.

Vriendelijk, rustig, goede uitleg. Prima

Deskundig, goed advies

Vriendelijk personeel, dat naar je luistert

Bang voor de tandarts maar deze man stelde mij goed op mijn gemak. Daarna een gaatje vullen en hier nam hij alle tijd voor. Ze luisteren goed naar je

Snel en klantgericht

Nav een afgebroken kies kon ik zeer snel langskomen en kreeg ik vriendelijk en professioneel informatie over de behandelings alternatieven.

Goed.

Prima geholpen

Altijd klantgericht

Wanneer je vrouw ziek is wordt alles in het werk gesteld om een afspraak te realiseren. Het team in Sneek krijgt een dikke pluim! Tevens dient Sjoukje en Neeltje vermeldt te worden.

Professioneel

Fijne behandeling kundig professioneel

Kundige behandeling

Tandarts was op tijd. Hij legde alles rustig uit. De Assistente straalde ook rust uit. Dat vind ik belangrijk want ik heb deze praktijk uitgekozen ivm specialisatie angst. Een andere tandarts uit dezelfde praktijk, is nu met pensioen, die vond ik erg haastig overkomen. Ik kreeg meer angst van hem. Toen gaf ik een negatieve beoordeling. Dat is voor mij verbeterd sinds hij mij niet meer behandeld Nu beoordeel ik deze behandeling als positief

2x slecht gebit na een nacht blijven heeft veel belooft

Mijn gebit zou mooi passend gemaakt worden na eerst x had ik weinig vertrouwen erin Maar was rond mijn verjaardag en beloofde dat ik er erg blij mee zou zijn hij past niet en praten lukt helemaal niet Boven gebit is goed

Altijd top

Altijd prima en super praktijk voor mensen met angst voor een tandarts

Snel geholpen

Positief

kies trekken goed uitgevoerd

Goed uitgevoerde behandeling. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Fijne verdoving waardoor behandeling pijnloos was.

Snel en correct geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Behandeling is zeer secuur

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

0515-430 840

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.