Zeer tevreden over de behandeling die ik heb ondergaan.

Bij mij is sprake geweest van het plaatsen van implantaten in boven en onderkaak. Waarna kronen en een klikgebit is geplaatst. Een proces dat tijd heeft gekost maar zeker het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Door F. post vakbekwaam uitgevoerd. Zijn werkzaamheden getuigen van het nastreven van kwaliteit en professionaliteit. Groot compliment.

Heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden over de geleverde zorg. Vanaf de eerste afspraak had ik al een prima gevoel. Heldere communicatie over de behandelingen.

Prima sevice

Ik ben goed geholpen, jullue al het mogelijke gedaan voor mijn klachten.

Fantastisch

Ik ben fantastisch geholpen door de mondhygiëniste

Tandarts en assistent hebben veel geduld tov declient en de manier hoe hij met haar omgaat aangezien zij verstandelijk gehandicap is.bedankt.

Altijd goed.

Okee

Niet goed

Te vaak te laat, veranderd afspraken zonder overleg

Nieuwe mondhygiënist

Ze is duidelijk en vriendelijk en geeft goed advies

Prima tandarts

Maar blijven zeuren om een review...verder een fijn bedrijf, Pim neemt de tijd om naar je te luisteren, ik voel me hier op mijn gemak, voor zover dat kan bij een tandarts....

Wordt goed geluisterd. Krijg dezelfde tandarts en mondhygienste dat is prettig

Aardige mensen, behulpzaam en leveren goed werk af

Prima,nagenoeg pijnvrije behandeling.

Heel goed geholpen,fijne tandarts en assistent.

Prima behandeld en keurig op tijd.

Ik werd vriendelijk ontvangen door de mondhygieniste die op vakbekwame wijze mijn gebit heeft gereinigd.

Professionele begeleiding en behandeling

Heb erg goeie ervaring met mijn behandelingen

Opgelucht en minder angstig kwam ik terug van mijn 1e bezoek

Een controle bij de tandarts vindt niemand een leuke bezigheid. Dat geldt zeker voor mij. Tevens spelen er bij mij ook angstgevoelens mee. Ik ben overgestapt naar deze praktijk en mijn eerste ervaring is erg positief. Ik ben behandeld door een vriendelijke en rustige tandarts. Ik had het idee en zo voelde het ook dat hij erg betrokken is bij zijn cliënten en ook meedenkt en meehelpt om tot het beste behandelplan te komen. Ik ben positief verrast en hoop in de toekomst meer zulke ervaringen op te doen in deze praktijk. Misschien verdwijnt dan zelfs de angst naar de achtergrond.

Vriendelijke ontvangst en goede een behandeling.

Prima ervaring met de tandartspraktijk. Goede behandelingen door vriendelijk personeel. Altijd schone omgeving. Afspraken zijn ook goed geregeld. Korte wachttijden.

Professioneel en patient gericht

Er wordt in overleg een behandelingsplan opgesteld, dat waar nodig wordt aangepast. Wensen van patient worden serieus genomen. Vakbekwaamheid en ervaring zijn manifest. Al het ondersteunend personeel is ook bijzonder vriendelijk.

Altijd vriendelijk en goed geholpen. Met een luisterend oor.

Altijd vriendelijk en goed geholpen. Met een luisterend oor. Er staan trouwens nog nog twee mooie rode stoelen in de wachtkamer. Mocht u ze ooit weg doen dan houd ik me aanbevolen. Hangt natuurlijk wel van de prijs af ! Ha,ha, En bij leven en welzijn natuurlijk. Ben inmiddels 80 jaar !

Vriendelijk.

Vriendelijk en doortastend.

Heel goed

Ik werd heel goed behandeld met veel geduld en iedereen is vriendelijk.

Ik werd vriendelijk behandeld

Hij kwam kalm en rustig over was duidelijk en naar mijn weten ook wel kundig .

Rustig en secuur

Ik was zenuwachtig. Tandarts nam ruim de tijd voor uitleg en verdoving. Behandeling rustig en secuur met veel aandacht en ondertussen ook nog de assistent begeleiden. Vakwerk!

Neutraal, er wordt dikwijls beter gecontroleerd

Moest zelf aangeven waar nog op gecontroleerd moest worden of wat ik had aangevraagd! Geeft geen advies en wilt het te snel afhandelen

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

0515-430 840

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.