Kundig en goed

Tandarts bezoek vind ik vervelend. De sfeer is goed, de behandelaars zijn rustig, kundig en leggen goed uit. Minpunt is dat ik vaak ook de laatste twee keer minimaal een kwartier langer moet wachten na de afgesproken tijd.

TOP

Ik had een controle en een behandeling bij de mondhygiëniste. Ze geeft duidelijke uitleg over wat ze gaat doen. Opmeten tandvlees, controle en weghalen tandsteen. Relaxte behandeling met voldoende pauzes om even te slikken. Hele vriendelijke dame. Gewoon TOP

Vreselijk

Eerst vertellen dat er weinig zit alleen wat aanslag, om vervolgens bijna een half uur hardhandig in mijn mond te bikken. Ik was bang dat ze de laatste reparatie van de tandarts eraf zou krabben. Er werd niet eens afgesloten met polijsten, zodat ik misschien nog een fijn mondgevoel zou hebben achteraf. Geen 2e keer mondhygiënist voor mij! Het bezoek aan de 2 verschillende tandartsen is mij meer dan prima bevallen, zelfs met mijn angst.

Altijd klant /cliënt vriendelijk

Ben altijd goed en optijd geholpen.

voelde me zeer welkom! en kreeg een goede indruk

Pas 1x geweest voor de introductie als nieuwe patiënt

Zeer goede intake consult gehad

Na de verhuizing een nieuwe tandarts gevonden in Kliniek Tandheelkunde Sneek. Direct al een goede controle en overzicht van de staat van het gebit gemaakt.

Correct en keurig behandeld.

Zie boven

Wordt altijd keurig verteld wat er gebeuren gaat

Netjes en secuur

Behandelend personeel weet precies wat ze doet en legt haar handelingen uit. Veel aandacht voor patient

Goede kennis van zaken

Vriendelijk en goede kennis van zaken

Communicatie erg moeizaam.

We moesten een uur wachten tot we aan de beurt waren. Omdat een behandeling voor ons moeizaam was. Kan gebeuren natuurlijk. Maar als de receptioniste even verteld dat het uitloopt dan kunnen we er rekening mee houden. Maar ze was meer weg dan dat ze op haar plek zat. Voor de rest een goede praktijk.

Vriendelijk, ervaren en begripvol

Ik zie altijd enorm op tegen een bezoek aan de tandarts, maar ditmaal heb ik het ervaren als een verademing. Deze tandarts was super vriendelijk, en hij sloot begripvol aan bij mijn angst. Omdat hij deskundigheid en ervaring uitstraalde -en hij dat ook was- werd ik rustig. Deze tandarts kan ik iedereen aanbevelen.

Goed en prettig geholpen

Rustig en duidelijk zonder haast geholpen

Zorgvuldige en vriendelijke behandeling

Prima tandarts

Nooit geen klachten, en is zeer goed met kinderen.

Geweldig!

Iedere keer als ik er kom is het super. Normaal doet tandarts schipper de controle maar ik moest deze keer bij de mondhygiëniste zijn en deze deed ook de controle echt super voor mekaar

Prettige behandeling bij mondhygiënist gehad.

Netjes en heel aardig personeel

Vakkundig

Snel en correct geholpen door tandarts Schippers

Zorgvuldig vriendelijk

Tand vlees opmeten was echt heel vervelend.

Prima tandarts alleen met het opmeten van mijn tand vlees vond ik aardig hardhandig. Heb deze meneer niet gezegd maar achteraf had ik dat wel moeten doen. Als ik hem zie doe ik het als nog.

Vriendelijke en rustige behandeling door de tandarts.

Vriendelijke en rustige behandeling door de tandarts.

Uitstekend, want vriendelijk en vakkundig!

Uitstekend, want vriendelijk en vakkundig! Afspraak maken of verzetten ook heel vriendelijk Tandarts Schipper ook heel sympathiek

Simmerdijk 14 B

8601 ZP Sneek

Over Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om uw gebit optimaal te kunnen verzorgen, is Kliniek Tandheelkunde Sneek een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team.