Beste trainingskamp die ik heb gehad!

Alles was goed geregeld! Super flexibiel in de planning! Veel trainingskampen achter de rug, maar deze staat voor mij op nr1! Oussama en zijn crew zijn super vriendelijk en gezellig! Toppers allemaal!

Geweldig! Wat een ervaring!

Een geweldig trainingskamp gehad! De organisatie was weergaloos! De ervaringen nog beter! Geen vraag of wens was de organisatie te veel. Er werd werkelijk van alles gedaan om ons team (Hollandia Hoorn) een mooie belevenis te bezorgen. Kwalitatief goed trainen en spelen op een prima complex en veld! Maar ook kwalitatief heerlijk recreëren! Wereld stad!

Genoten!

Genoten van de reis, top organisatie

Keurig verzorgd, fantastisch opgevangen en ik kijk uit naar de volgende keer!!!

Zeer goed trip geweest! Nieuw land, nieuwe stad, maar elke ochtend keurig opgevangen door het team en fantastisch het trainingskamp door geloodst. Ga dit ervaren!!

Fantastische organisatie! Een van me beste trainingskampen ooit!

100 punten.

Een unieke ervaring die niet te vergeten is!

De jongens van travel2marrakech hebben de reis top georganiseerd. Ik raad elke voetbalclub aan om samen te werken met ze.

Heerlijke dagen gehad en alles perfect verzorgd

Super mooie stad in een andere cultuur, goede trainingsaccomodatie en een hoop leuke dingen gezien en gedaan die je binnen Europa niet snel doet!

Super ervaring

Ik heb onwijs genoten van alles wat Marrakech te bieden heeft en travel2marrakech is een hele goede organisatie met vriendelijk personeel.

SUPER TRAININGSKAMP!!!!!!

Super leuke ervaring. Alles was op en top geregeld en dan krijg je nog een super top reisleiders. Als ik het nog een keer over zou mogen doen met alle liefde. Travel2marrakech the best.

Een FAN-TAS-TISCHE ervaring!

Mijn ervaring met Travel2marrakech.nl is in één woord FAN-TAS-TISCH. Deze mensen doen er alles maar dan ook alles aan om het een geslaagde reis te laten worden. Tijdens de voorbereiding van de reis zijn ze duidelijk en zetten echt een stapje extra voor je. Ze denken met je mee en zijn heel erg betrokken. In de afgelopen jaren tweemaal in Marrakech geweest met een voetbalelftal van circa 33 voetbalspelers waarin iedereen een wereldervaring heeft genoten. Dankbaar kennis te maken met de cultuur en de charme van Marrakech. Van de Oude Stad tot aan het grote Plein, overheerlijke restaurants met mooie gerechten en als kerst op de taart het spelen tegen een Marokkaanse voetbalclub. Groot compliment voor de organisatie en het is zeker aan te raden!

Gastvrij land! Alles goed geregeld. Kort maar krachtig zou zo nog een keer gaan.

trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Over Travel2marrakech.nl

Wij organiseren uw reis! Travel 2 Marrakech verzorgt, ontzorgt en begeleidt uw reis van A tot Z. Wij geven u de ruimte om uw wensen toonbaar te maken, waarbij wij inspelen op uw behoeften. Wij gaan voor u aan de slag en zullen voor u een op maat gemaakte reis voorstellen.