Een super leuke tijd in Marrakech gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Mooi programma met activiteiten en restaurants. Daarna ook nog goede tips voor activiteiten in onze vrije tijd.

Fantastisch!!!

Travel2marrakech heeft voor ons een fantastische bedrijfsreis georganiseerd. Alle verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Hij beschikt over veel kennis en staat open voor vragen en tips. Dankzij hem hebben wij enorm veel gezien en geproefd. De restaurants waren niet zomaar restaurants maar de top van Marrakech met veel entertainment. Alle excursies van het fietsen tot aan het quad rijden is zeer veilig verlopen. Veel gelachen en mooie dingen gezien. Dank je wel voor deze fantastische belevenis en het betoveren van een glimlach op alle gezichten van alle MyDent medewerkers. De reis was amazing and beyond! Wij zouden geen minuut anders georganiseerd willen zien. Ik hoop dat de naam snel veranderd naar travel2theworld zodat wij ook de andere reizen bij jou mogen onderbrengen.

Top!

Alles was tot op de puntjes goed geregeld, en overal is aan gedacht het was een geweldige ervaring en zeker een herhaling vatbaar. We hebben veel kunnen ondernemen in een korte periode, en elke dag een leuke volle programma. Zeker een aanrader! Bedankt Oussama, Top reis leider!

Alles perfect geregeld Zeer goed begeleiding Een onvergetelijk reis in Marrakesh Hartelijk bedankt Oussama!

Ontzettend goed geregelde reis met leuke begeleiding

Door het enthousiasme van de organisatie, met zelf ook een Marokkaanse achtergrond, kan een grote groep mensen het mooie Marrakesh/Marokko leren kennen in een paar dagen. Door het gevarieerde en volle programma kom je op de mooiste plekjes en zie je de leukste dingen.

Uitstekend! Geweldige tijd gehad in Marrakech.

Fantastisch, goed geregeld

Toffe ervaring, duidelijk dat ze weten wat ze doen.

Een betoverende ontdekkingstocht vol onvergetelijke avonturen

Onze reis was werkelijk onvergetelijk, mede dankzij onze begeleider. Hij was buitengewoon geduldig en zorgde ervoor dat we alle hoogtepunten van het land konden ervaren. Zijn diepgaande kennis en passie voor de bestemming stelden ons in staat om de meest betoverende plekken te ontdekken. Zonder zijn begeleiding zouden we nooit zo'n rijke en volledige ervaring hebben gehad. Hij wist precies wat we moesten zien en heeft ons een onvergetelijke reis bezorgd.

Top ervaring!

Zeer goed geregelde reis. Zeker een aanrader

Verliefd op Marrakech!

Had helemaal geen verwachtingen en kwam met een groep op werknemersreis. Oussama heeft ons uitstekend begeleid en was altijd beschikbaar voor vragen en tips. Hij kent de beste plekken in Marrakech en onze ervaring zou niet hetzelfde zijn geweest zonder hem!

Prima georganiseerd, alles klopte. Allemaal prachtige hotel en kamer, overal zeer welkom. Erg onder de indruk van de reis (en de mensen) op Marrakech. Tot volgende jaar.

Op Travel2Marrakech kun je rekenen

Ik kan met groot enthousiasme en oprechtheid spreken over mijn recente ervaring met Trave2Marrakech. Onze reis naar Marrakech was niet alleen gedenkwaardig vanwege de prachtige bestemming, maar vooral door de onverwachte gebeurtenissen die werden veroorzaakt door een aardbeving. In deze uitdagende tijd is de ware kracht van een reisorganisatie pas echt zichtbaar, en ik moet zeggen dat Trave2Marrakech en hun buitengewone begeleider, Oussama, alle verwachtingen hebben overtroffen. Oussama's kennis over Marrakech is fenomenaal. Wat Oussama nog opmerkelijker maakte, was zijn enorme netwerk in stad en daaromheen. Toen de aardbeving onze plannen veranderde, bewees Oussama zijn vermogen om snel te anticiperen op nieuwe situaties. Zijn professionaliteit en rustige vastberadenheid gaven ons vertrouwen en zekerheid te midden van de chaos. Bovendien, zijn nauwe relatie met de Nederlandse overheid, met inbegrip van onze ambassadeur in Rabat, was van onschatbare waarde. Deze contacten maakten het mogelijk om effectief te communiceren en te handelen, wat de hele situatie aanzienlijk vergemakkelijkte. In de aanloop naar de reis was Trave2Marrakech uiterst professioneel. Het offerte- en voorbereidingstraject verliep vlot en efficiënt, wat een weerspiegeling is van hun toewijding aan het bieden van de best mogelijke service. Kortom, ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer Trave2Marrakech onze reis hebben verrijkt en versterkt, zelfs te midden van onverwachte uitdagingen. Als ik de kans zou krijgen, zou ik zonder aarzelen opnieuw met hen in zee gaan. Hun passie voor reizen en hun toewijding aan het creëren van onvergetelijke ervaringen zijn werkelijk top. Hartelijk dank, Oussama, en het hele Trave2Marrakech-team, voor deze onvergetelijke reiservaring!

Wilde avontuur

We stonden gereed om wild te gaan en veel plezier te beleven maar hadden niet verwacht de eerste nacht al zo een wilde avontuur te beginnen met een aardbeving. Travel2Marrakech heeft heel erg goed zijn werk gedaan om de planning zo goed mogelijk door te laten gaan en er een geweldige lange weekend van te maken. Can fietstochten tot quaden in de open zanderige omgeving en de stad te bezichtigen maar ook geweldige en gezellige restaurants te bezoeken. Comptair Dorna was een sfeer dat je verwelkomt en je ook vermaakt.

Geweldig!

Ondanks het verschrikkelijke drama dat zich heeft afgespeeld in Marokko met de aardbevingen die hebben plaatsgevonden heb ik een top tijd gehad. Onze reisgids heeft alles zo goed nog kunnen regelen dat we optimaal hebben kunnen profiteren en genieten met de activiteiten die al gepland waren. Het is in ieder geval een ervaring die ik nooit zal vergeten. Oussama bedankt en wie weet till next time!

Geweldig!

Wij waren met een bedrijf op vakantie naar Marrakesh voor het 5 jarige jubileum. Wij hadden een planning gemaakt dat helaas gewijzigd moest worden door de aardbeving die er was. Ondanks de wijzigingen een top tijd gehad en alles was goed georganiseerd!!! Ik zou zeggen een aanrader!

Het was top geregeld !

Ook al is er een hele erge situatie gebeurd: de aardbeving, heeft travel2marrakech het goed geregeld. Oussama heeft super goed geschakeld en dingen geregeld voor ons! Onze planning was op veel dingen gewijzigd door de situatie, maar we hebben zeker nog leuke activiteiten gedaan zoals quad rijden. Bedankt Oussama!

Top vakantie

Alles werd perfect geregeld door Oussama. Top reisleider.

Leuke ervaring.

Ondanks de aardbeving die plaatsgevonden had in Marrakech heb ik een top tijd beleefd met mijn collega’s & heb ik leuke activiteiten gedaan. Deze ervaring in Marrakesh ga ik niet vergeten. Oussama was een goeie host die zelfs na de aardbeving zich goed kon meeleven met de slachtoffers en zich goed kan aanpassen aan de situatie om toch een leuke tijd te maken voor ons. Overal raad ik Travel2marrakech aan.

Top!

Top, top en top. Uitgevoerd zoals gepland. Top!

Kort maar krachtig

Kon niet beter wat een top service.

Super leuke, lieve gezellige begeleiders en de stagiair was echt top. Leuke activiteiten gedaan en super gave ervaring. Min punt is niet te benoemen Een herinnering gemaakt om nooit meer te vergeten bedankt heren. Groetjes Yassine Afassi

Super gezellig

Leuk gezellig bijzonder avontuurlijk leerzaam.

Top georganiseerd! Vriendelijk, flexibel en attent.

Top georganiseerd! Vriendelijk, flexibel en attent. Fantastisch dagje in het rustgevende Atlas gebergte gehad met als afsluiting een uitgebreide heerlijke traditionele Marokkaanse lunch. Veel kunnen doen en ervaren in een korte tijd. Travel 2 Marrakech bedankt!

Super fijne ervaring en alles top geregeld!

Zeker voor herhaling vatbaar! De ballonvaart was adembenemend. Fijn een Nederlands sprekende tolk! ouassama heeft geduld met grote groepen en individuen. Doet meer dan waar voor je betaald hebt. Helpt je op weg en is altijd vrolijk!

Super vriendelijke aardig jongeman werkt goed volgens planning en communiceert snel en fijn.

Hele fijne ervaring gehad! Wij waren met een grote groep en alles verliep zoals afgesproken.

trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Over Travel2marrakech.nl

Wij organiseren uw reis! Travel 2 Marrakech verzorgt, ontzorgt en begeleidt uw reis van A tot Z. Wij geven u de ruimte om uw wensen toonbaar te maken, waarbij wij inspelen op uw behoeften. Wij gaan voor u aan de slag en zullen voor u een op maat gemaakte reis voorstellen.