Het is aan iedereen aan te raden. Top geregeld en zijn altijd behulpzaam.

De mensen zijn heel vriendelijk en met vragen kan je altijd terecht bij hen. Verder is alles goed geregeld qua vervoer en hotel. Uitstekende service!

Top geregeld!

Ik raad het iedereen aan! Alles is top geregeld en je kunt altijd terecht bij ze met alle vragen!

Toppers

Top geregeld. De mannen staan altijd voor hè klaar en niets is te gek. Trainingsvelden ook top.

Top.

Zeer vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar!!

Bijzondere ervaring in geweldig land

Ik heb met mijn prachtige club ARC de stad Marrakech bezocht. Wat zijn de Marokkanen lieve en gastvrije mensen. Het was schitterend deze stad in bedrijf te zien. Genoeg indrukken om een boek over te schrijven. Daarnaast met ons team , staf en sponsoren mooie start gemaakt van 2e seizoenshelft. Travel 2 Marrakech heeft net een perfecte organisatie de reis glans gegeven. Je kunt je geen betere host als Anoua ' voetbalnaam Annie' wensen Marokko is voor iedere Nexerlander aan te raden als vakantieland. Je krijgt geen spijt

Top trainingskamp

Super leuk trainingskamp gehad. De heren van Travel2marrakech zijn echte toppers en regelen alles tot in de puntjes zodat je een perfect verblijf hebt. Zeer zeker aan te raden!

Geweldige stad, heerlijk weer en een fantastische begeleiding vanuit Travel2Marrakech!!

Fantastische organisatie!

Travel2marrakech regel alles heel goed

Geweldig!

Alles was goed geregeld en de begeleiding was top!

De best georganiseerde trainingskamp ooit

De mensen van travel2marrakech hadden alles top top geregeld.

Prachtig

Het was een leuke ervaring, we werden goed ontvangen. En alles was goed geregeld!!!

Onbeschrijfelijk

Deze mannen kennen het woord klantgerichtheid als de beste. Niks is moeilijk, alles tot in de puntjes geregeld en als we wat extra vroegen was het al geregeld voordat wij het in de gaten hadden.

Onvergetelijk

Alles meegemaakt te veel om op te noemen ❤️

Leuke reisorganisatie met een goed gevuld programma en alle begeleiders zijn gastvrij en staan altijd klaar voor je.

Indrukwekkend

Heel gezellig gehad en alles was goed geregeld!

Leuk gezellig en vooral beter weer dan waar we vandaan komen plus alles is lekker goed van te voren geregeld

In alles heeft Marrakesh mij op een positieve manier verrast!

Van de trainingsfaciliteiten tot de activiteiten was alles super geregeld! Zouhair was altijd bereikbaar en beschikbaar om ons te helpen, en als er iets van een ‘probleem’ was, deed hij er alles aan om het op te lossen. Marrakesh in het algemeen is een prachtige stad waar ik positief door ben verrast!

Uitmuntend

Wat een fantastische service gehad van de heren van Travel 2 Marrakech. Ondanks dat we met een grote groep waren hebben we echt een top service gehad tijdens ons verblijf Marrakech. Wij gaan terugkomen!!

Geweldig goed geregeld!

Alles super goed geregeld, leuke tour door de stad. Wedstrijd gespeeld op een goed veld. De mannen stonden altijd voor ons klaar! Geweldige ervaring!

Alles was super goed geregeld Aardige mensen bedankt voor alles

Fantastisch!

Alles prima geregeld

Een goed geregelde trainingskamp

Het was fijn om een trainingskamp te hebben wat soepel liep. Bus was altijd optijd, nooit vertraging, als er wat geregeld moest worden werd het meteen opgepakt, al om al, een hele leuke ervaring!

Hele mooie reis met fantastische begeleiding!

Top begeleiding gehad van Zouhaiirr die altijd voor ons klaar stond!

Een geweldige week

SUPER geregeld

Fantastische tijd gehad

Super organisatie!

trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Over Travel2marrakech.nl

Wij organiseren uw reis! Travel 2 Marrakech verzorgt, ontzorgt en begeleidt uw reis van A tot Z. Wij geven u de ruimte om uw wensen toonbaar te maken, waarbij wij inspelen op uw behoeften. Wij gaan voor u aan de slag en zullen voor u een op maat gemaakte reis voorstellen.