Een helder ouderschapsplan met fijne begeleiding

Mijn ex en ik wilde een ouderschapsplan die beter past bij de leeftijd van onze jonge dochter. Om een ouderschapsplan te maken waar we allebei achter stonden moesten eerst alle emoties eruit. Karina heeft ons hierin goed begeleid en uiteindelijk heeft ze uit die gesprekken gehaald wat we in het ouderschapsplan wilde. Nu zijn we er allebei tevreden over en sindsdien is er meer rust tussen ons gekomen waar onze dochter bij gebaat is. Karina is duidelijk en eerlijk en het belangrijkste waar zij voor gaat is dat een kind niet geschaad wordt door een scheiding. Ik ben helemaal tevreden met het traject.

• Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? Haar betrokkenheid
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Vraag hulp als je er samen niet uitkomt
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Omdat je een eerlijk advies krijgt van iemand met veel ervaring en kennis en dat is heel waardevol.

Karina is erg fijn in het contact, de adviezen en gesprekken. Ze zegt waar het op staat en kiest geen partij. Is goed op de hoogte van de lopende zaken en vraagt advies aan externen wanneer nodig. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

• Betrokkenheid
  • Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? contact
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Kies voor Karina
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Goede communicatie

Fijne bemiddelaar!

Mevr. Beers had goed contact met ons en begeleidde ons scheidingsproces vlot en professioneel. Ze werkt heel transparant en vriendelijk.

• Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? Het warme contact
  • Wat zou je anderen willen adviseren? N.v.t.
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Een bemiddelaar moet beide kanten op fijn werken en dat doet ze.

Altijd in belang van uw kind, waarbij menselijkheid altijd voorop staat.

Beers Advocatenkantoor staat altijd in het belang voor uw kind, waarbij de normwaarden, eerlijkheid en menselijkheid en zeer zeker deskundigheid altijd voorop staan.

• Betrokkenheid
  • Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? De menselijkheid waarop cliënt en juridische boodschap worden benaderd/besproken.
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Als je het beste voor je kind wilt op een deskundige/menselijke wijze zou ik altijd voor Beers Advocatenkantoor kiezen.
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Zie hierboven.

Vakvrouw 1ste klas

Ik was al een aantal jaar gescheiden van mijn ex partner maar er kwamen (al)weer nieuwe issues naar voren, zat al middenin mediation maar die ging aan alle kanten mis, ik zat met mn handen in het haar, dit gaat niet werken, maar hoe verder, en sterker nog met wie!! Wie kan dit!? Een kennis stelde voor, neem eens contact op met Beers Advocaten kantoor, het duurde even maar besloot toch de stap te wagen. Direct na ons eerste telefoongesprek voelde ik me gehoord!!!! Iets wat ik in mijn “lange weg” nog niet had ondervonden, een afspraak op kantoor volgde al snel. Klein puntje van aandacht, het kantoor van Karina, ronduit gastvrij, lekker pink en sfeervol, je voelt je er meteen op je gemak, het werd nog beter toen ik mijn verhaal deed. Karina luistert aandachtig, pakt alle details meteen op, en kreeg meteen het gevoel dat ze je begreep, vanaf toen dacht ik, dit zit goed, dit komt goed! Geen vraag was te veel, uitleg kon je eindeloos vragen zonder je daarbij lastig te voelen, als je voor de zoveelste keer om uitleg vroeg. Ook de emotie die bij me teweeg kwam was begrip voor en nam je altijd de tijd voor, nogmaals dank hiervoor. Naast deze fijne eigenschappen van Karina, kan ik zeggen dat zakelijk gezien erg sterk is, ze bijt zich erin vast en was steeds weer to the point. Een vakvrouw 1ste klas. Ze wist precies hoe ze met mijn situatie (ex) wist om te gaan. Op punten dat ik het niet meer wist hoe weer verder, lukte het je steeds weer. Het was een lange adem maar You did it!! Mocht ik ooit weer in een situatie komen en een advocaat nodig hebben, of iemand uit mijn omgeving, dan is mijn keuze snel gemaakt.

• Betrokkenheid
  • Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? Je voelt je gehoord, denkt mee, empatisch, niets is teveel, snel en adequaat
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Ga in gesprek, zeer gast vrij en fijn kantoor, volg je gevoel, de rest volgt vanzelf je zal er geen spijt van krijgen
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? N.v.t.

Dankzij Karina heeft zij alle zorgen omtrent het papierwerk uit handen genomen.

Beide zijn we ontzettend blij met hoe Karina ons in deze moelijke tijd heeft bijgestaan. De persoonlijke benadering, de duidelijk uitleg over alle stappen die moeten worden genomen maakt dat wij ons erg op ons gemak voelde en wij ons volledige konden focussen op alle moeilijke beslissingen die wij moesten maken.

• Betrokkenheid
  • Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? De persoonlijke benadering en meedenken wat juist is voor ons.
  • Wat zou je anderen willen adviseren? In deze moeilijke tijd is het belangrijk om alles goed vast te leggen en te begrijpen welke keuzes je samen moet maken. Karina ondersteunt hier heel persoonlijk in en kijkt wat bij ieder past en wenselijk is.
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? In deze moeilijke tijd waarin al zo veel op je af komt wil je het papierwerk zo goed mogelijk en zonder zorgen vastleggen. Karina neemt hierin alle zorgen weg en ondersteunt daarin heel persoonlijk en neemt alle tijd.

Deskundige, vriendelijke begeleiding in een gecompliceerd proces

Karina neemt je op deskundige en adequate wijze mee in een ingewikkeld proces waarbij o.a. wetgeving, emoties en lastige beslissingen onder druk een grote rol spelen. Ze is duidelijk, empathisch en een goede begeleider van de gesprekken voor alle betrokken partijen.

• Betrokkenheid
  • Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? Je weet precies waar je aan toe bent en wat je opties zijn.
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Haar adviezen op te volgen
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Ze ontzorgt en krijgt zaken goed en snel geregeld.

Zeer betrokken en kundig.

Mijn ervaring is: Diept de zaken goed uit en gaat zeer zorgvuldig en vakbekwaam te werk. Ik kan Karina van harte aanbevelen als uw advocaat!

• Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? Fijne persoonlijkheid
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Heeft u een advocaat nodig, twijfel niet om contact op te nemen met Karina.
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Kundig en vakbekwaam

Karina heeft ons geweldig en deskundig geholpen.

Karina heeft ons geweldig en deskundig geholpen waarbij ze het belang van de kinderen altijd voorop stelt. Ze is erg betrokken, denkt altijd met je mee maar geeft je ook een schop onder je kont als dat nodig is. Ze neemt altijd de tijd voor je bij een persoonlijk of telefonisch gesprek. Wij adviseren een ieder om haar bij hulp in te schakelen.

• Betrokkenheid
  • Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? Ze is open en eerlijk. Je weet wat je aan haar hebt.
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Ondanks de bijkomende emoties, luister goed naar haar advies.
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Karina stelt altijd het belang voor de kinderen op de eerste plaats.

Dankzij Karina hebben we elkaar weer..

Karina voelde in een eerste gesprek perfect aan waar we stonden en heeft ons de juiste zet de goede richting in gegeven! Superfijn!

• Betrokkenheid
  • Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? Karina d’r betrokkenheid voelt geweldig
  • Wat zou je anderen willen adviseren? N.v.t.
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? N.v.t.

Alles heel goed geregeld.

Ik heb Karina als een heel goede advocaat ervaren, alles is heel goed geregeld, en ook goede afspraken gemaakt. Ik ben heel tevreden met haar.

• Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? De deskundigheid
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Om indien nodig Beers advocaten te nemen
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Vanwege de deskundige en goede service.

Een advocate met inzicht

Mevr Beers heeft zich volledig ingezet voor het aanpassen van de alimentatie voor mijn ex-partner. Dit heeft ze naar behoren gedaan en door haar standvastigheid is er zelfs afgezien van partner alimentatie.

• Betrokkenheid
  • Wat is het prettigst aan het samenwerken met Karina? Karina is persoonlijk betrokken.
  • Wat zou je anderen willen adviseren? Neem contact op met Karina en laat ze naar je zaak kijken.
  • Waarom moeten anderen voor Beers Advocatenkantoor kiezen? Omdat mevr. Beers zeer betrokken is bij haar cliënten.

Veersedijk 59

3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht