Karina heeft mij geholpen in een roerige tijd. De deskundigheid, betrokkenheid, maar ook de ruimte voor mijn persoonlijke situatie en empathie heb ik zeer gewaardeerd!
De contact momenten waren heel rustig en er werd echt goed de tijd genomen voor alles. Overal werd aan gedacht en we hadden ook goed de tijd om over dingen na te denken! Contact was ook altijd heel fijn en makkelijk.
De scheiding is mede dankzij Karina soepel afgerond. De communicatie verliep fijn en duidelijk. Beide hebben wij ons (hoe kwetsbaar je ook bent op zo'n moment) op ons gemak gevoeld waardoor de scheiding zo snel als het kon is afgerond.
Mijn ervaring met Beers advocatenkantoor is heel erg fijn. Ondanks dat de situatie niet prettig is om te scheiden heb ik wel het gevoel dat je aan de hand meegenomen wordt in het proces. Alles wat je vraagt aan Karina wordt uitgezocht en goed uitgelegd. Mijn ervaring is dan ook alleen maar dat het goed verlopen is en de service is uitstekend.
Helaas had ik een advocaat nodig bij het afwikkelen van mijn scheiding. Gelukkig vond ik Karina, zij heeft mij door het hele proces heen geloodst. Het is een emotionele rollercoaster, zeker als het niet gemakkelijk gaat. Iedere keer weer konden we stapjes maken. Ze was steeds goed voorbereid en dacht mee en keek vooruit. Ze was echt begaan met mij als persoon en natuurlijk met het hele proces. Ze is eerlijk en open, dat vind ik persoonlijk heel fijn. Alles is bespreekbaar.
Er was duidelijke en heldere communicatie tijdens een lastig proces. Alle aspecten werden uitgebreid behandeld waarbij ieders belang werd gerespecteerd.
Karina legt alles snel en makkelijk uit, gaat pragmatisch en zakelijk te werk, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Zeker aan te raden!
Heel fijn geholpen door Karina en Dorine. Karina geeft helder informatie, is meedenkend en bovendien als mens erg prettig. Bedankt voor alles!
Vanaf het eerste contact was er duidelijk een klik en heb ik direct het gevoel gehad dat er serieus naar me werd geluisterd. Ze is persoonlijk betrokken en heeft veel kennis van zaken. Het is fijn om een advocaat te hebben die je kunt vertrouwen, die eerlijk en oprecht is – ook wanneer je het soms niet wilt horen. Naast haar vakbekwaamheid is Karina een goed strateeg en denkt altijd een stap vooruit en bereidt je daarmee voor op de stappen van de tegenpartij. Ik had mijzelf geen betere advocate kunnen wensen en raad dan ook iedereen haar aan.
Ik werd heel goed geholpen. Karina is een zeer kundige specialist die goed luistert naar de wensen van de klant.
Praktische adviezen rondom mijn echtscheiding, prettig en professioneel contact.
Fijne hartelijke vrouw, die de tijd neemt en naar beide partijen luisterd. Uitstekend geholpen!! Ook Dorine, de assistente niet vergeten!! Ook net zo'n hartelijke vrouw!
In een vervelende en door persoonlijke omstandigheden complexe alimentatie kwestie wist Karina goede inhoudelijke ondersteuning te bieden, effectief te onderhandelen en uiteindelijk een resultaat te bereiken. Vakinhoudelijk sterk en communicatief verbindend en inlevend.
Deskundig, Snel doorpakken, aandacht voor alle betrokkenen
Karina is nu al een aantal jaren mijn advocaat en iedere zaak heeft ze goed behandeld! Ze luistert goed naar je, geeft adviezen en tips, stel je gerust en op je gemak als je een rechtszaak heb. het is echt een topper! Ik had geen andere advocaat willen hebben dan haar!
Mevrouw Beers, mevrouw Rienstra en ik hebben in een (onmogelijke) rechtszaak de best mogelijke situatie voor mijn dochters bereikt in een juridisch proces van een scheiding. Resultaat: rechter heeft ingestemd met gezamenlijk gezag voor mijn ex-partner en ik i.p.v. het eenhoofdig gezag dat mijn ex-partner had.
Karina heeft ons heel fijn en vlot door onze scheiding heen geholpen. Haar manier van aanpak en communicatie als mediator hebben wij als zeer prettig ervaren. Zij neemt de tijd om op een duidelijke manier alle stappen door te nemen, heb je nog een vraag, je kan altijd terecht! Zoek je een fijne, deskundige mediator, dan zou ik Karina Beers van harte aanbevelen!
Ondanks de verdrietige situatie heb ik het contact met mevrouw Beers als zeer prettig ervaren. Ze luisterde naar de situatie en toonde begrip voor beide partijen. Ze heeft duidelijk uitgelegd welke stappen we moesten nemen, advies gegeven en de scheiding afgerond.
Beersadvocatenkantoor heb ik ervaren als een professioneel en betrouwbare partij. Ze behandelen je als persoon door mee te denken op juridisch en persoonlijk gebied. Hierdoor sta je samen en kom je verder.
Vanaf eerste gesprek was er een open contact met gevoel voor de situatie. Het bijbehorend advies heeft tot een positieve afloop gezorgd.
Mevrouw Beers heeft mij enorm geholpen om na het beëindigen van mijn relatie alles voor mijn dochter goed te regelen. Wat ik erg fijn vind is dat zij echt meelevend is met mijn situatie en het zakelijke en persoonlijke zo goed kan combineren. Uiteindelijk was het resultaat in de rechtbank ook precies wat wij voor ogen hadden en graag wilden. Wat ik ook erg sterk vind is dat zij mij telkens goed op de hoogte houdt en mijn hele dossier helemaal in haar hoofd lijkt te zitten.
Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en waardevol ervaren. Goede communicatie, goede en realistische adviezen én prettig in de samenwerking. Ik kan Beers advocatenkantoor dan ook zeker aanbevelen.
heel goed
Door een langslepende kwestie meerdere jaren door Karina bijgestaan. Wat ik zelf heel fijn vond al die tijd, is de eerlijkheid van Karina. Ze gaat met je in gesprek, geeft een eerlijk advies. Daarbij de keren dat we de weg naar de rechtbank moesten bewandelen. Werd het altijd een mooi verhaal vanuit de minderjarige. Wat ik altijd erg chique vond is wat de andere partij ook zei het bleef vanuit Karina altijd netjes. Ik heb het altijd een fijne samenwerking gevonden en altijd dankbaar geweest voor Karina als advocaat.
Karina heeft ons in deze moeilijke tijd erg snel en vakkundig kunnen ondersteunen. Ze was erg flexibel en toch altijd op klant gericht. Ik heb het als prettig ervaren.
Veersedijk 59
3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht