informatief, betrouwbaar en goed advies.

Heel goed advies gekregen waar vooral ook gekeken werd naar onze levenssituatie ivm een baby..

fantastisch advies

advies zeer goed. absoluut een rots in de branding in het oerwoud van de hypotheek markt

geweldige advies en inzet

de beste makelaar die ik in 23 jaar heb mee gemaakt.advies en hulp en altyd klaarstaan ,hebben mij geholpen om een goede nieuwe hypotheek te vinden vanaf het begin tot zelfs na het afsluiten ervan .deze heer staat altyd voor je klaar.

Ik heb een goed advies gehad.

Een goed advies, duidelijk verhaal. Was correct en bekwaam man.

Prunushof 2

3319 HW Dordrecht

Over PAM Makelaardij

PAM Makelaardij en Financieel Advies - alweer meer dan 20 jaar hét vertrouwde adres voor verkoop, aankoop en hypotheek. De service van PAM doet denken aan de dienstverlening die vroeger zo vanzelfsprekend was: attent, correct, persoonlijk en warm. Maar dan natuurlijk wel met de snelheid en efficientie van nu. Wij zijn u graag van dienst.

Over Powerd by Independer

Alle reviews voor 1-12-2022 zijn verzameld via Independer.