Een helen fijne rijschool

Ik heb de rijlessen van rob als fijn ervaren hij legt alles goed uit en was heel rustig en was altijd in voor een praatje. Neemt echt de tijd voor je echt een rijschool Om aan te raden

Jorn Nederhof

Deze week in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de uitstekende begeleiding van Ivo. In een korte periode is het hem gelukt om mij alle aspecten van het auto rijden te laten beheersen. Wanneer iets niet geheel duidelijk voor mij was bleef hij het uitleggen totdat ik het begreep. Bij het maken van fouten werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd hoe het beter/anders kon, ook werd ik er vaak op geattendeerd wanneer ik iets goed deed. Deze complimenten hebben ervoor gezorgd dat ik met meer rust en zelfvertrouwen ben gaan rijden. Daarom raad ik ook iedereen aan om bij deze rijschool te gaan lessen! Nogmaals bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige lessen Ivo!

Ik had een goeie rij-instructeur die me veel leerde maar waarmee ik ook veel lol mee kon hebben.

Sophie van Oers

Afgelopen week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de goede begeleiding van mijn rij instructeur Ivo! Ivo is heel geduldig en geeft op een goede en duidelijke manier feedback. Hij is altijd positief en dat motiveerde mij zeker ook! De rijlessen waren erg leerzaam maar vooral ook erg gezellig! Ik kijk met veel plezier terug op mijn rijlessen. Rijschool DriveYOU is zeker een aanrader! En nu geen gemaar meer hé Ivo haha.. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede, leuke en leerzame lessen!!

Luuk Helleman

Rijschool DriveYOU, is zeker de juiste keuze om te gaan slagen! De lessen zijn goed maar ook gezellig. Er word geen druk op je gezet, maar je word wel gewoon duidelijk verbeterd. Tijdens de lessen heb ik ook gemakkelijk theorie kunnen halen dankzij Ivo. Ik heb hier een goeie tijd gehad, en ik raad deze rijschool zeker aan!

Tessa

Na 2 rijscholen gehad te hebben waar ik niet tevreden over was, heb ik toch maar contact gezocht met DriveYOU. Absoluut geen spijt van gehad en heb in 1x mijn rijbewijs gehaald. :) Ik heb les gehad van instructrice Deveny. Ook super tevreden over, vond de lessen gezellig en leerzaam. Deveny weet je op je gemak te stellen en toont interesse in jou, wat ik een groot pluspunt vind. Contact ging via Whatsapp, wat ik erg fijn vond. Dikke aanrader!

F.M.

Echt een super fijne ervaring! Er werd goed geholpen en bijgestuurd wanneer mijn persoonlijke situatie er om vroeg. Rijlessen waren professioneel en fijn.

Tessa Zanten

Hele fijne begeleiding. Duidelijk en geduldig. Al deed ik het 10 keer fout was het geen enkel probleem. In afspraken super flexibel, ruime keuzes voor tijden en dagen. Goede voorbereiding voor het examen. Zorgde altijd voor een fijne ontspannen sfeer. De lessen waren vooral erg gezellig :D Rijbewijs in 1 keer behaald. Bedankt Fendy!

Jamie Schoen

Hele positieve ervaring en fijne lessen gehad van Susan. Heel erg bedankt en natuurlijk helemaal geweldig dat ik in een keer geslaagd ben !!

Jimmyneutron

Er word niet gesjoemeld met je tijd en alles word je duidelijk uitgelegd ik ben in 1 keer geslaagd

Carmilla Lever

Goede prijzen goede lessen gehad nu nog top

Robin Ceuleers

Heb een toffe rijinstructeur! Die mij goed begeleid en instructies geeft!

Richard Heeren

Hele goede begeleiding goed sociaal in contact en heel goed in motivatie om te slagen ben in een x geslaagd dankjewel

Bryan van der List

Altijd duidelijke afspraken en fijn in omgang. Zeker een fijne tijd gehad tijdens het lessen

TheHypernator

Beste rijschool ever, Geloof me als je wilt slagen kom hier!

Tamara van Loon

Deborah heeft het als instructrice erg naar haar zin en is zeer begaand met haar leerlingen

Robin

Het is een goed bedrijf, de rijlessen zijn leerzaam en je word goed begeleid door de leraar die ook nog fijn gezelschap is. Zeker een aanrader!

levy de Leeuw

Super rijschool! Altijd gezellig, en een goede uitleg als je dat nodig hebt

Justyna Dudek

Hele goede rijschool, top instructeur(Deborah) gezellige,leerzame rijlessen. Zeker een aanrader!

Mario Verhoef

Supertevreden over deze rijschool. Prima uitleg en maakt prima afspraken. Zeker een aanrader.

Ferhat Erarslan (ferhattje)

Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald bij rijinstructeur Said. Aanrader!

Maik Bosma

Leuke en vriendelijke instructeurs , bedankt voor de leuke lessen !!

Anson Shek

Wordt altijd duidelijk stap voor stap uitgelegd hoe iets moest. Communicatie was goed en ook wordt er veel tips gegeven wat je op een examen kan verwachten en krijgen. Dit heeft mij veel geholpen op het examen!!

Ilona Oprins

Ik vind het een fijne rijschool ze leren je veel en ze legge alles goed uit en het zijn vriendelijke rijinstructurs

soukaïna elbouazati

Hele leerzame lessen gehad! Goed geregeld en een fijne rij-instructeur.

Vosdonk 39

4879 NC Etten-Leur