Snel geleerd van Pim's ontspannen en duidelijke lessen

Pim zet vanaf het begin een kalme sfeer neer in de auto. Hij is persoonlijk betrokken en geeft helder les. Zo weet hij je op een natuurlijke manier stapsgewijs meer verantwoordelijkheid te geven. Hij biedt snel meer uitdaging, zonder druk op te leggen. Wanneer iets misgaat laat hij je het meteen opnieuw proberen, ook als er daarvoor een blokje om moet worden gereden om naar hetzelfde punt te komen. Als het weer fout gaat, biedt hij afleiding door iets anders te gaan doen, en het aan het einde van de les nog eens te proberen. Daardoor leer je snel en met zelfvertrouwen te rijden.

Goede rijschool, in 1x geslaagd!

Ik had Fendy als rijinstructeur. Hij is een erg aardige en grappige rijinstructeur die het goed kan uitleggen. Ik ben ook in 1x geslaagd bij hem! Af en toe kon hij licht ongeduldig zijn als ik een fout bleef maken, maar vervolgens legde hij wel goed uit hoe ik die fout kon herstellen en vermijden. Over het algemeen was ik zeer tevreden!

Het waren goede, leuke rijlessen.

Hele goede begeleiding in een relaxte sfeer

Rijles van Pim was voor mij vanaf het eerste moment heel prettig. Hij is super duidelijk over wat je moet doen, zit erg rustig in de bijrijders stoel en laat je ook echt je eigen fouten maken. In het begin is dat misschien lastig maar daar leer je echt goed en snel van. Daarnaast was hij lekker direct, zo wel als het goed ging als wanneer ik fouten maakten. Die duidelijkheid helpt enorm. Verder was het eigenlijk altijd lachen met elkaar tijdens de rijles, wat zorgde voor een hele chille sfeer waarin je lekker met elkaar kon kletsen. Echt een fijne ervaring en een enorme aanrader!

Zeer leerzaam

Mijn ervaring bij rijschool egel (Erik van Lohuizen) was super goed! Zeer leerzaam en veel ervaring opgedaan, in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Bedankt Erik! Groet Marlon

Super gezellige en leerzame lessen

Mijn rijlessen waren echt een topervaring! Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd, maar het werd ook op een leuke en ontspannen manier gebracht. Elke les voelde gezellig en vertrouwd aan, waardoor ik met plezier de auto instapte.

R

Was echt netjes te docent en hij heeft mij echt goed geleerd.

Uitstekend, niks op aan te merken.

Ik had een hele fijne en goede ervaring, en een hele fijne en leuke instructeur, die mij alles goed heeft uitgelegd en goed heeft laten oefenen op een fijne manier. Verder was hij heel geduldig en gaf mij het gevoel dat een klein foutje maken mag, en dat gaf mij meer zekerheid om gemotiveerd te blijven en de volgende keer nog beter mijn best te doen.

DriveYOU heeft een ruim assortiment aan paketten en heeft een heel vriendelijke klantenservice.

Vanaf het moment dat ik aangaf een proefles te willen doen, werd ik al heel snel en vriendelijk geholpen. Ze bieden een ruime keuze aan lespaketten. Mijn instructeur Steve was geduldig en gaf op een fijne manier les en het was eenvoudig om lessen bij te boeken zodra mijn lespakket op was of wanneer ik een herexamen moest doen.

Positief

Het waren gezellige en leerzame lessen. Ook al heb ik mijn rijbewijs niet in een keer gehaald kijk ik er wel positief op terug

Top!

Ik heb les gehad van een erg vriendelijke en ontspannen rijinstructeur. Dankzij de langere lessen merkte ik dat ik elke week duidelijke vooruitgang boekte. Echt een prettige en effectieve leerervaring!

Heel fijne begeleiding gehad van Else-Rixt!

Else-Rixt is geduldig en wist altijd precies waar ik moeite mee had, altijd klaar met een plan om ermee aan de slag te gaan. Ik liep regelmatig even vast, en daar kon ze steeds beter op inspelen zodat ik uiteindelijk het papiertje heb kunnen halen! Sfeer in de auto was veilig en gezellig! :) Altijd met plezier naar de les gegaan, zelfs als ik het moeilijk vond.

Ik heb top ervaring met de rijinstructeur Erik:)

Hele geduldig rijinstructeur. Legt het rustig uit en ook als je fouten maakt tijdens de lessen is hij geduldig. Hij past zich aan op mijn leer tempo. Goede lessen gekregen van Erik bij de rijschool “Egel drive you”.

Vriendelijk en gezellig!

Altijd gezellig praatje kunnen maken in de auto. Wanneer je een fout maakt kreeg je feedback terug, maar stimuleerde ook zelfstandigheid. Stelde mij gerust als ik onzeker was en liet merken dat hij vertrouwen in me had.

Fijne manier van les geven !

Gaf goede feedback tijdens de lessen en is veel moment op een dag beschikbaar voor rijles. Altijd een gezellig sfeer in de auto bij Amanda.

Leuke en leerzame lessen!

Altijd leuke lessen gehad en vooral leerzame lessen al met al top!

Super fijne ervaring!

Ik heb gelest bij rijschool Egel, tijdens de rijlessen was het altijd gezellig! En ik ben in 1 x geslaagd!!!

Enorm leuke tijd gehad!

Hele fijne instructrice, heeft mij alles perfect uitgelegd. in 1 keer geslaagd!

Schrijf je in bij Johnny voor een fijne leeromgeving!!

Geen horror verhalen bij deze rijinstructeur, hij laat zien hoe het wel moet. Bedankt voor de lessen!

Fijne rijschool, leuke instructeur!

Goeie rijschool, erg flexibel en een gezellige instructeur.

Super gezellige en ook fijne manier van rijles geven

Ik had Bart als mijn rijinstructeur bij DriveYou. Ik vond het altijd gezellig in de auto en heb nooit een nare ervaring gehad. Hij legt alles op je eigen tempo uit, maar ook niet dat het te langzaam gaat. Ik vond het fijn dat ik elke week kon lessen en zo bleef het altijd goed zitten. Je mag ook altijd aangeven als je wat zelf wilt oefenen en je krijgt ook de ruimte om te zeggen als je ergens niet of wel klaar voor bent. Ik vond het nooit erg om rijles te hebben, omdat hij het leuk maakt en niet vervelend om te moeten lessen. Overal is het een super fijne rijschool die motiverend, gezellig en goed begeleid.

Heel positief

Met Else-Rixt in de auto weet je zeker dat je je rijbewijs gaat halen. Met een rustige en kalme manier van uitleggen is het duidelijk wat er van je wordt verwacht. Ook is er altijd sprake van een leuk gesprek in de auto!

Wat een relaxte, maar ook leerzame lessen. Ik kan het zeker aanbevelen!!!

Ik kwam via een studiegenoot van mij bij Johnny terecht. Dit zijn een paar goede punten van de lessen - Johnny geeft je veel tips en handvaten voor alle bijzondere verrichtingen - Hij geeft duidelijke feedback, zodat je meteen weet waar je aan moet werken. Blijft altijd rustig, ook al moet hij soms ingrijpen :) - Johnny is heel flexibel, dus lessen inplannen ging altijd erg vlot. - je wordt altijd terug gebracht naar waar je bent opgehaald.

Super leuk alles voor elkaar

Mijn ervaring is goed geweest ik heb genoten gezellig gehad en veel geleerd ik heb altijd met plezier gereden ik ben blij dat ik nu veilig en verantwoordelijk de weg opkan dankzij drive for you dankjewel rijschool egel

Fijne en leerzame rijlessen gehad dankzij een geduldige instructeur met duidelijke uitleg.

Ik vond de rijlessen erg fijn. De instructeur is een vriendelijke en geduldige man die alles duidelijk uitlegt. Ik voelde me op m’n gemak en wist altijd waar ik aan toe was. Echt een aanrader voor wie goed en duidelijk les wil krijgen!

Penningweg 29

4879 AE Etten-Leur