Enorm blij met mijn keuze voor deze rijschool en rijinstructeur!
Na het behalen van mijn rijbewijs wil ik graag mijn ervaring delen over de rijschool en mijn rijinstructeur. Wat ik het meest waardeer is de fijne sfeer die altijd in de auto hing en de professionele aanpak waarmee ik stap voor stap mijn rijvaardigheid heb verbeterd.
Een ander aspect dat me opviel, was de manier waarop mijn rijinstructeur elke fout heel rustig en duidelijk uitlegde. Hij wees me altijd op wat ik goed deed, maar gaf ook heel concrete feedback over wat er nog beter kon. Geen vage opmerkingen, maar echte verbeterpunten die ik meteen kon toepassen. Hierdoor groeide mijn rijvaardigheid op een goed tempo, zonder dat ik me overweldigd voelde.
Elke les eindigde met een korte evaluatie waarin we de vooruitgang bespraken en het volgende lesdoel vaststelden. Dit gaf mij niet alleen overzicht, maar ook vertrouwen in mijn eigen ontwikkeling.
Wat ik echt bijzonder vond aan mijn rijinstructeur, is de ontspannen sfeer die altijd in de auto aanwezig was. Er was nooit druk, maar altijd ruimte voor een grapje of een luchtig moment. Dit hielp me enorm om me op mijn gemak te voelen, vooral in de eerste paar lessen waarin alles nieuw was. Het was een ontspannen ervaring waarbij ik mezelf niet constant bewust hoefde te zijn van mijn zenuwen.
Door de vriendelijke en humorvolle benadering voelde ik me niet alleen op mijn gemak, maar kreeg ik ook het vertrouwen om mijn fouten te maken en daaruit te leren. Het voelde altijd veilig en motiverend om achter het stuur te zitten.
Als je op zoek bent naar een rijschool waar je je op je gemak voelt, met een instructeur die geduldig, deskundig en betrokken is, dan kan ik deze rijschool absoluut aanraden. Dankzij de professionele begeleiding en het persoonlijke contact ben ik met veel vertrouwen mijn rijexamen ingegaan en heb ik het gelukkig gehaald!
Tot slot wil ik graag mijn rijinstructeur nogmaals bedanken:
Dankjewel, Franc!