Een pro-actieve benadering!

Op het moment dat wij ons vraagstuk voorlegde ging Financieringsgilde Tilburg er meteen mee aan de slag. Door de pro-actieve benadering van haar grote netwerkwerk werden al op korte termijn diverse opties aangedragen. Snelle opvolging i.c.m. nauw contact resulteerde uiteindelijk in een passende oplossing. Er is simpelweg uitstekend werk geleverd!

Betrokken

Snel en accuraat

Geweldig geholpen!

Ik kwam bij Harm Raaijmakers van Financieringsgilde Tilburg om de mogelijkheden voor een nieuw krediet of lening te bespreken. Hij heeft mij uitgebreid meegenomen in het traject en continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Uiteindelijk zijn er twee voorstellen uitgekomen - zodat er voor mij nog keuze was met welke partij ik in zee wilde gaan. Super tevreden over de begeleiding en het resultaat dus.

Ga vooral zo door!

Harm heeft ons geadviseerd met een financieringsvraagstuk dat we bij Financieringsgilde Tilburg hadden neergelegd. Harm onderscheid zichzelf van andere aanbieders door zijn bovengemiddelde kennis en ervaring die hij bezit ten opzichte van anderen en zijn doorzettingsvermogen om toch tot een eindresultaat te komen. Ondanks het feit dat onze eerste aanvraag niet vanzelf ging hield Harm vol en heeft hij uiteindelijk een voor alle partijen gewenst resultaat weten te bereiken. We zijn Harm daarom zeer dankbaar voor zijn inzet en kloppen daarom bij een eventueel nieuw vraagstuk graag nogmaals aan bij hem. De vijf sterrren zijn dik verdiend!

deskundig, meedenkend en vriendelijk

Harm Raaijmakers is deskundig, denkt goed mee, luistert goed, is altijd bereikbaar, neemt alle tijd en is zeer vriendelijk. Ik ben zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Harm heeft me uitstekend geholpen met deskundig advies en begeleiding bij het vinden van het juiste

"Ik ben ontzettend tevreden over het advies en de begeleiding die ik heb ontvangen voor de financiering van mijn kapsalon in Brabant. Het proces was helder en werd zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften van mijn bedrijf. De adviseur Harm Raaijmakers was zeer deskundig, betrokken en gaf helder inzicht in de verschillende mogelijkheden, wat me veel vertrouwen gaf in het nemen van de juiste beslissing. Dankzij de grondige vergelijking tussen aanbieders heb ik nu een financiering die perfect past. Ik kan de dienstverlening van Financieringsgilde dan ook van harte aanbevelen aan ondernemers die op zoek zijn naar persoonlijk en professioneel advies!"

Ruim en begripvol meedenkend!!

Zeer persoonlijke benadering door Harm naar ons beide toe. In zijn inleiding gaf hij weer wie hij was en wat hij deed en zijn verleden in de financiële sector. Hierna gaf hij ons het woord om te vertellen wie en wat we zijn en wat de bedoeling was met de financiering. Hiermee is hij aan de slag gegaan en een week later hadden we de financiering rond. Ook stond hij ons bij in een video intakegesprek bij de financirringsmaatschappij Uiteindelijk een succesvolle financiering af kunnen sluiten door tussenkomst van Harm. Echt een aanbeveling

Betrokken, deskundig, geduldig en doortastend

Zeer prettig contact met Harm vanaf moment een. Niet aflatende energie en steeds oplossend gericht meedenken, het was een lang traject maar samen met Harm zijn we erin blijven geloven wat uiteindelijk een positief resultaat heeft opgeleverd. Een nieuw traject zou ik zo weer met Harm aangaan en ik zal hem overal van harte aanbevelen.

Zeer betrokken vanaf het eerste gesprek

Vanaf het eerste gesprek waren de heren Joey en Harm zeer betrokken. Bij mijn zoektocht naar een financiering om mijn bedrijf te kunnen opstarten hebben zij hun best gedaan om dit te laten slagen. Ze hebben zeker geen 9-5 mentaliteit, leven het hele traject met je mee, houden je van elke detail op de hoogte, motiveren je waar nodig en geven eerlijk advies. Ben blij kennis te hebben gemaakt en beveel hun elke ondernemer aan.

Veel blabla blijkt allemaal gebakken lucht

Contact opgenomen, intake gehad. Betaling gedaan en dan blijft het stil. €1000 betaald voor een kop koffie met veel blabla praatjes. Daarna krijg je nog facturen voor werk wat niet is uitgevoerd en ingaat tegen de eigen agv, met als enig doel: irriteren. We zullen zien hoe wie dat spelletje het beste beheerst..