Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
ik ben erg tevreden en zal zeker wanneer ik behoefte heb weer bij jullie komen.
6 November 2024
Sacha Güzeler
Bergschenhoek
S. Güzeler
Ik heb Patrick gesproken in een kennismaking over een eventuele aankoop van een pand. Hij heeft mij vanuit al zijn kennis en ervaring op een rustige manier meegenomen wat belangrijk is in dit traject. Ik heb hier veel aan gehad.
10 April 2024
Jouk Pols
Schoonhoven
Human Source Group
Pepijn neemt je vanaf het begin mee in een financieringsvraagstuk. Eerst uiteraard de uitleg welke vormen er allemaal zijn en dan specifieker richting jouw vraagstuk. Niks anders dan de volle aandacht voor jou en hoe hij jou kan helpen! Ik wens iedereen een Pepijn toe!
13 November 2023
Don Frederiks
Gouda
Banketbakkerij van Dijk
In heel korte tijd heeft Pepijn mij geholpen om een financiering rond te krijgen. Inhoudelijk een goede deal, maar het proces eromheen heeft indruk op me gemaakt: heldere communicatie, updates wanneer nodig en bovenal in korte tijd een vertrouwensband ontwikkeld!
14 August 2023
Lodewijk
Rotterdam
Pepijn heeft voor ons een uitstekende financiering geregeld. Hierdoor konden wij de gewenste overname realiseren.
25 November 2022
Theo van Eijk
Waddinxveen
Th. van Eijk Holding B.V.
Pepijn is echt goed en fijn om mee te communiceren. Hij was heel snel met het regelen van de financiering die ik nodig had. Alles binnen 1,5 week grtegeld! Tot de volgende keer.
18 November 2022
M. Aslan