dik in orde

snelle afhandeling

Duidelijke uitleg en goede informatie Gemoedelijke sfeer

Super!

Na een prettig hoopgevend gesprek met Bas Schuitert is mijn aanvraag verder in behandeling genomen door Hannelies Jansen. Mevrouw Jansen was erg behulpzaam, vriendelijk en bereid het stapje extra te zetten. Waar je in de zoektocht naar een geschikte lening (in mijn beleving) helaas vaak tegen vaste kantoor uren aanloopt, was mevrouw Jansen vrijwel altijd bereikbaar en was ze ook later op de avond nog bezig voor onze aanvraag! Ik kan iedereen op een soortgelijke zoektocht naar een financiële oplossing Financieringsgilde Goes 100% aanraden!

Goede begeleiding en duidelijke communicatie

Vanaf A tm Z is de financieringsaanvraag duidelijk en helder geweest. Korte lijnen en heldere afspraken met een goed resultaat maken de prijs meer dan goed. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Doelgericht en hart voor de zaak

Bas heeft uitstekend geholpen bij het rondkrijgen van de financiering Naast het verkennen van verschillende optie en partijen heeft Bas ook zorgdragen voor het aandragen van kleine maar belangrijke oplossingen die uiteindelijk hebben geleid tot een succesvolle aankoop Uitstekende en snelle communicatie

duidelijk en overzichtelijk

prettige samenwerking, Bas geeft duidelijkheid en overzicht. Informeert op tijd.

Bas heeft ons fijn geholpen in ons langdurige moeizame project. Hield ook toen alles stil lag altijd contact op een fijne ge?�nteresseerde manier. Als persoon zeer vriendelijk en behulpzaam!

Uitstekend!

Ons contact met Bas als financieel adviseur, hebben wij als zeer deskundig en zuiver ervaren. Duidelijke uitleg van de werkwijze, prettig in de contactlegging naar ons toe. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Goede advisering.

Bas verzorgd goed advies en is zeer vakkundig.

Beste Bas, financiering is iets heel persoonlijks en dat begrijp jij. Je hebt me prima en snel geholpen. Wie weet tot de volgende keer. Mvgr Sylvano Valks Pizzabus Sylvano

Stationsplein 21

4461 HP Goes