Snel, duidelijken prettig contact

De financiering was er snel door heen. Goed en prettig contact. Ook na de financiering kan ik nog terecht voor vragen. Aanrader!

Uitstekend!

Advies en begeleiding zijn uitstekend, Bastiaan reageert snel en accuraat en levert goed werk! Ik kan hem bij iedereen aanraden!

Professioneel en persoonlijk

Bastiaan neemt de tijd voor zijn klant. Regelt alles snel en is prettig om mee te communiceren. Hij bekijkt alle mogelijkheden om je hypotheek/financiering te regelen.

Ben zeer goed geholpen.

Een telefoontje is al voldoende om iets in werking te zetten. Gedegen advies en kundigheid.

Communicatie lekker makkelijk. Alsof ik een vriend app. Hou ik van.

Toen ik met Bastiaan in contact kwam hebben we gelijk een ontmoeting gehad bij mij in de winkel. Leuke vent eigelijk een beetje zoals ik ook ben, dus de klik was er al snel. Sebastiaan stelde mij in de situatie waarin ik heel veel moest schakelen erg gerust! Dat had mij vertrouwen in alles wat zou gaan komen. Updates gaf hij snel door en communicatie ging vlot!! Ik ben uitstekend geholpen met uiteindelijk de aankoop van het pand. Nogmaals bedankt hiervoor!!!

Perfecte service

Bastiaan heeft mij fantastisch geholpen. Ondanks de tijdsdruk heeft hij alles rond gekregen en was altijd zeer goed bereikbaar.

Aangezien wij compleet geen ervaring hadden, met het kopen van een pand of huis, hebben we Bastiaan vaak om hulp gevraagd. Zonder morren werden alle mailtjes en appjes steeds weer heel geduldig beantwoord. Als het ooit aan de orde komt zullen wij zeker weer van zijn diensten gebruik willen maken.

geweldig geholpen door bastiaan.

mijn ervaring met financieringsgilde ( Bastiaan Breugem ) is uitstekend. in een huis bezoek is alles haarfijn uitgelegd .daarna is alles uitstekend door hem geregeld . mvg john van der kooij

Super tevreden met zijn aandacht en effici?�ntie .

............

Uitstekend vakkundig advies, vlekkeloos support het gehele traject door Bastiaan.

Stap voor stap deskundig advies, professioneel omgang, hulpzaam, meedenkend, prettige communicatie en uitstekende begeleiding door Bastiaan Breugem. Nogmaals hartelijk dank voor al uw hulp en support. The best man for the job.

goed advies en heel leuk kontact

heel toegankelijk en korte lijnen met een prima advies op basis van een brede marktverkenning

Accuraat en persoonlijk

Onlangs zijn wij een onderneming gestart in zonne energie. Met ondernemen/financieringen e.d. had ik dus totaal geen ervaring. Wat ik met name heel prettig vond is dat geen vraag teveel was en ik mij daardoor niet geremd voelde basis vragen te stellen. Dit in combinatie met accuraat en professioneel handelen.

Super geholpen

Wij zijn echt heel goed door het Financieringsgilde geholpen. Zeker in deze coronatijd waar bepaalde banken het lieten afweten hebben zij het toch voor elkaar gekregen.

Geweldige en duidelijke begeleiding.

Vanaf het eerste tot het laatste gesprek goede en duidelijke informatie en begeleiding. Nadat de financiering geregeld was leuk dat Sebastiaan ook nog even langs kwam met een cadeautje. En nadat het geregeld was, nog even navraag doen of alles goed is gegaan. Top!!!!!

Willem Dreeslaan 406

2729 NK Zoetermeer