Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De financiering was er snel door heen. Goed en prettig contact. Ook na de financiering kan ik nog terecht voor vragen. Aanrader!
11 December 2024
Hidde Theunissen
IJSSELSTEIN UT
Esteworld Nederland B.V.
Advies en begeleiding zijn uitstekend, Bastiaan reageert snel en accuraat en levert goed werk! Ik kan hem bij iedereen aanraden!
15 April 2024
Barry
Zoetermeer
Bastiaan neemt de tijd voor zijn klant. Regelt alles snel en is prettig om mee te communiceren. Hij bekijkt alle mogelijkheden om je hypotheek/financiering te regelen.
1 June 2023
Joey Veenstra
Zoetermeer
Een telefoontje is al voldoende om iets in werking te zetten. Gedegen advies en kundigheid.
9 February 2023
Oompie Thakoersingh
Berkel en Rodenrijs
Oompie Thakoersingh
Toen ik met Bastiaan in contact kwam hebben we gelijk een ontmoeting gehad bij mij in de winkel. Leuke vent eigelijk een beetje zoals ik ook ben, dus de klik was er al snel. Sebastiaan stelde mij in de situatie waarin ik heel veel moest schakelen erg gerust! Dat had mij vertrouwen in alles wat zou gaan komen. Updates gaf hij snel door en communicatie ging vlot!! Ik ben uitstekend geholpen met uiteindelijk de aankoop van het pand. Nogmaals bedankt hiervoor!!!
28 December 2022
Stefan Derksen
Leiden
Van der Hurk Optiek
Bastiaan heeft mij fantastisch geholpen. Ondanks de tijdsdruk heeft hij alles rond gekregen en was altijd zeer goed bereikbaar.
9 May 2022
Ronald Pieters
Amsterdam
Ronald Pieters
Aangezien wij compleet geen ervaring hadden, met het kopen van een pand of huis, hebben we Bastiaan vaak om hulp gevraagd. Zonder morren werden alle mailtjes en appjes steeds weer heel geduldig beantwoord. Als het ooit aan de orde komt zullen wij zeker weer van zijn diensten gebruik willen maken.
9 February 2022
Alex en An
Pijnacker
Alex Car Service
mijn ervaring met financieringsgilde ( Bastiaan Breugem ) is uitstekend. in een huis bezoek is alles haarfijn uitgelegd .daarna is alles uitstekend door hem geregeld . mvg john van der kooij
23 March 2021
john
VLAARDINGEN
hoveniersbedrijf john van der kooij
............
10 October 2020
Charlene
Tilburg
Stap voor stap deskundig advies, professioneel omgang, hulpzaam, meedenkend, prettige communicatie en uitstekende begeleiding door Bastiaan Breugem. Nogmaals hartelijk dank voor al uw hulp en support. The best man for the job.
15 September 2020
Azaad Sovan
Rotterdam
Sovan Totaal Onderhoud
heel toegankelijk en korte lijnen met een prima advies op basis van een brede marktverkenning
22 June 2020
Erik
heiloo
BWI
Onlangs zijn wij een onderneming gestart in zonne energie. Met ondernemen/financieringen e.d. had ik dus totaal geen ervaring. Wat ik met name heel prettig vond is dat geen vraag teveel was en ik mij daardoor niet geremd voelde basis vragen te stellen. Dit in combinatie met accuraat en professioneel handelen.
18 June 2020
Suzette
Sterksel
Soleil du Monde B.V.
Wij zijn echt heel goed door het Financieringsgilde geholpen. Zeker in deze coronatijd waar bepaalde banken het lieten afweten hebben zij het toch voor elkaar gekregen.
11 June 2020
Carlo
Capelle aan den IJssel
Van Krimpen Constructiewerken
Vanaf het eerste tot het laatste gesprek goede en duidelijke informatie en begeleiding. Nadat de financiering geregeld was leuk dat Sebastiaan ook nog even langs kwam met een cadeautje. En nadat het geregeld was, nog even navraag doen of alles goed is gegaan. Top!!!!!
11 June 2020
Crista Mouwen