Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent professionaliteit en deskundigheid, evenals de geboden opties. Ze waarderen snelle en heldere communicatie en persoonlijke ondersteuning. De ervaringen kenmerken zich door betrouwbaarheid en oplossingsgericht denken. Over het geheel genomen voelen klanten zich zeker en goed geholpen gedurende het financieringstraject.
Bob is de beste en eerlijkste financieel adviseur, die met geduld en eerlijk helpt. In mij 30 jarige ondernemerscarriére heb ik veel financieel adviseurs gekend, maar Bob sprak het beste eruit! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Bob heb leren kennen, dankzij hem heb ik mijn droompand kunnen bezitten. Wat veel andere financieel adviseurs niet gelukt is. Bob maakt het onwerkelijke waar! Nogmaals van harte bedankt Bob!
10 February 2025
Ayfer Bastimar
Zaandam
Beautycenter Ayfer
Bob is heel snel en betrouwbaar echt een aanrader.
10 February 2025
Izzet Akyuz
Döner Westpoort B.V.
Ik vind dat ik professioneel en correct ben geholpen door Bob. Bob heeft meegedacht met mijn situatie en daar waar andere adviseurs geen oor naar hadden , heeft Bob wel de opties voorgelegd. Geen verkoop praatjes. Voor mijn volgende zakelijke financieringen , klop ik weer aan bij Bob. Bedankt Bob, keep it up.
7 February 2025
Ekrem Tas
TT Consultancy
Prima geholpen en de beste uitgehaald
4 February 2025
Murat Duru
Efe Constructions
Ik ben zeer tevreden over Bob zijn dienstverlening. Hij denkt in oplossingen en luistert goed naar de wensen en komt vervolgens met een duidelijk en compleet advies.
27 January 2025
Patrick Rippens
Raek Makelaars B.V.
Duidelijke communicatie en altijd bereikbaar! Wij hebben het zeer positief ervaren.
21 January 2025
Tolga
Amsterdam
Bob is altijd goed bereikbaar en beantwoordt al jouw vragen snel. Aanwinst voor Nederland!
6 January 2025
Reza Esmaielzadeh Nasiri
Hoofddorp
BeautyLink B.V.
Uitstekend Hulp!
3 January 2025
Celalettin Savas
C. Savas
Hartelijk dank voor je advies en begeleiding met betrekking tot de bedrijfsfinanciering voor Hatis Beheer B.V. Ik waardeer jouw inspanningen en de tijd die je hebt genomen om ons te helpen de beste financieringsoplossing te vinden. Ik heb je advies en begeleiding als zeer prettig en professioneel ervaren. Jouw grondige aanpak en heldere uitleg hebben mij goed geholpen om een weloverwogen beslissing te nemen.
31 December 2024
Hatice Butun
AMSTERDAM
Hatis Beheer B.V.
Bob is een zeer betrokken adviseur, is duidelijk in de communicatie, denkt mee en onderneemt direct actie op hulpvragen. Is vriendelijk en correct, goed bereikbaar en is zijn beloftes altijd nagekomen. Mooi en goed bereikbaar locatie.
29 December 2024
Adem Kocak
Zaandam
ZAZA79 Holding B.V.
Vanaf meet af aan heeft Bob mij bijgestaan en geholpen bij het financieren van mijn bedrijfspand. Ondanks ik pas een paar maanden mijn bedrijf had overgenomen, heeft Bob mij in contact kunnen brengen met de juiste mensen en een mooie financiering voor mij geregeld met een zeer goede rente. Ik had mijn eerste financiering niet beter voor elkaar kunnen krijgen. .
22 October 2024
Anne-Lynn
Kaashandel A.Dietz
Door dhr. Bob van Overloop heel goed geholpen. Bob helpt je met alle vragen in elke moment. Zeer betrokken en ondersteunend. Mijn lening was zeer snel gunstig afgehandeld. Ik raad het absoluut aan.
17 June 2024
22 April 2024
ahmed Benzerrouk
Hoofddorp
Transportbedrijf Benzies BV
Bob really took care of us to find out what we needed and come up with a solution in very short time frame. He is very easy to get in touch with, follows up quickly and manages to whole process of getting a loan in am friendly, service full and efficient way. This is like night and day compared to any contact with the banks during the last 10 or more years. Would highly recommend him for any financing needs.
8 April 2024
Guru Jagat Khalsa
La Alternativa B.V.
Het is een top bedrijf echt een aanrader. ze zijn snel en concreet , komen alle afspraken perfect na .
4 April 2024
Sahak
Almere
Spo Vastgoed B.V
Amazing experience. I got credit in 48h.
26 February 2024
Gabriele Bezzoli
owner
Vanderbez B.V.
Bob is een prettige en kundige gesprekspartner als het op zakelijk financieren aankomt. Duidelijk iemand met veel ervaring en een prettige pragmatische aanpak. Goed te weten dat er veel meer mogelijkheden zijn om je ondernemings-ambities te realiseren dan uitsluitend bij de bank. Zeker een aanbeveling waard!
20 January 2024
Bastiaan Pouw
Amsterdam
De Hypotheker Amsterdam Oost B.V.
Ik raad iedereen aan voordat ze ergens mee in zee ingaan. Bob weet waar hij het overheeft en denkt met jou mee.
19 January 2024
Yusuf
Purmerend
Ali's Turkse Pizza
Kundig, altijd bereikbaar, steekt veel tijd en enthousiasme in case. RubberMax groeit weer verder mede door jullie inzet. Top
21 December 2023
Max de Graaf
Sassenheim
RubberMax
Always find a solution for you!
18 December 2023
Na
Wan Shun Restaurant B.V.
Hoewel mijn uitgangspositie voor het verkrijgen van een krediet in eerste instantie niet optimaal was, heb ik ervaren dat Bob er alles aan heeft gedaan om het toch te laten slagen. Bob is snel en duidelijk in de communicatie naar de klant en meedenkend.
21 November 2023
Paul Smulders
Paul Smulders
Zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam!
14 November 2023
Oleg Banachek
Amstelveen
Crown Currency
Bob heeft voor mijn zeer uitdagende opdracht (net zelfstandig ondernemer icm een lidmaatschapsrecht) een financier weten te vinden die toch een hypotheek wilde oversluiten! Geweldig!
4 November 2023
Jeanette Harmsen
J.P.A. Harmsen
Alles wordt geregeld zoals het wordt besproken. Ook wordt er een passend financiering geregeld.
20 August 2023
Dhr.P.D.Moestalam
's-Gravenhage
Dankzij Bob heb ik mijn hele traject, zakelijk en professioneel ervaren. Deskundig wordt naar gekeken, wat er allemaal kan en past binnen de geldende regels.!
17 July 2023
Kenan