zeer

Zeer tevreden!!!

Met uitstekende kennis het traject gerealiseerd

Hele prettige samenwerking. Hele goede communicatie met elkaar. Al met al heel blij dat ik Leendert heb leren kennen. Zonder hem was dit traject niet geslaagd. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Zeer deskundig in begeleiding en advies

Dhr. Mastenbroek is erg prettig in de omgang en zeer deskundig inzake bedrijfsovernames. Wij zijn zeer tevreden hoe alles is gegaan en de dingen zijn geregeld door heer Mastenbroek.

Professionele begeleiding bij financieringsvraagstukken.

Onze eerste ervaring met het financieringsgilde is zeer positief. We werden begeleid door iemand met veel ervaring en deskundigheid. Enkele korte omschrijvingen: duidelijke afspraken strak er bovenop zitten snel kunnen schakelen, mede door een groot netwerk en een eindresultaat waar we zeer tevreden mee zijn.

Gaat een uitdaging zeker NIET uit de weg maar duikt er vol in

d.m.v. google search bij financieringsgilde terecht gekomen. eerste instantie waren wij vrij terughoudend i.v.m. de no cure no pay garantie, wij dachten zal wel weer zo'n bedrijfje zijn ( mooie website no skills ). via financieringsgilde door gekoppeld aan accountmanager Leendert Mastenbroek. eerste contact gaat via de telefoon of via email, hierna wordt er eventueel een afspraak gemaakt. bij onze best wel uitdagende opdracht eerst veel info en uitleg gegeven daarna de benodigde documenten die nodig zijn voor de screening toegestuurd via mail. na 4 a 5 dagen kwam het antwoordt van de heer Mastenbroek dat hij wel mogelijkheden zag, maar dat het een strijd zou worden, dit wisten beide partijen na het eerste telefoongesprek al. ik weet niet of dit voor financieringsgilde in het algemeen telt maar onze accountmanager ( Leendert Mastenbroek ) beet zich vast in de zaak en heeft pas los gelaten toen de zaak rond was. dit heeft alles bij elkaar incl. coronatijd 18 maanden geduurd. dit had te maken met de complexiteit van de zaak en de terughoudendheid van u raad het al de BANK. maar waar menig manager de handdoek al lang in de ring had gegooid gaf Leendert niet op en bleef openingen zoeken, en die werden gevonden....!!!! en wat voor opening!!!!! op een zeer creatieve wijze werd er een opening gemaakt in de zaak, het werd onderbouwd en uit eindelijk goed gekeurd. wij zijn beginnende horecaondernemers ( 10 Jaar ) waarvan nu 4 jaar actief in het pand die wij ondanks de coronacrisis hebben kunnen aankopen. ik durf te zeggen dat wij dit nooit rond hadden gekregen ZONDER de professionele en deskundige raad van Leendert Mastenbroek. Leendert hartelijk dank voor je inzet en kom gauw eens langs voor een lekker bakkie koffie. met vriendelijke Horeca groet, Erwin en Ilona Verstegen.

Goede en fijne voorlichting/advies

Zeer fijne voorlichting/advies gekregen

prima en correct contact gehad

Ik heb Leendert Mastenbroek een prima en goed contact, duidelijk in de informatie verstrekking.

Robert van Guliklaan 15

7207 CA Zutphen